Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veronimeks

Dzisiaj dziewczyny nie mają honoru i godności. Lata za mną starsza

Polecane posty

Gość veronimeks

Bujnęła się we mnie starsza. Ja 25, ona 30. Lata za mną jak zbity pies i błaga o uwagę. Gdzie podziała rozum ?. No przepraszam ale wcale nie muszę się trudzić by ją zyskać. Pcha mi się do życia że aż wstyd mi za nią. Dzwoni non stop, pyta u znajomych czy wpadnę na imprezę do wspólnej koleżanki. Hej -moje Panie, to obciach dla kobiety. Im starsze tym głupsze i tym łatwiejsze do wydymania. Wszystkie jesteście wieśniarami bez klasy i godności

powiedz jej wprost ze nie chcesz z nią kontatku. czasem łatwiejsze jest ostre cięcie przynajmniej ni ebedzie sobie robic nadzieji.

Gość veronimeks
dlatego wolę młodsze które sa trudne i ciezkie do zdobycia. Niz łatwe zakompleksione starsze, żebrające o uczucia i reperację własnego życia, od młodszych. Im starsza, tym pustsza krowa.

Gość lejla28
no bo te starsze to już stare panny i chcą już obojętnie jakiego chłopa,aby był

Gość za moim kumplem kiedyś też
latała taka starsza, w ogóle zorganizowała całe ich poznanie się (że niby to był przypadek) no cóż, wybzykał ją, nawet mu się podobała, ale gdy się dowiedział, że tak naprawdę laska desperacko za nim latała, żeby go poznać to mu się odechciało i zakończył znajomość :D kobiety szanujcie się i nie latajcie za portkami!

jak się ktoś zauroczy to zachowuje się głupio niezależnie od wieku. W tym momencie to ona stara się zdobyć ciebie, nie odwrotnie.

Gość a ja sie zaloze o szesciopak
ze temat zalozyla zawistna kobieta , ktora sama ma ochote na jakiegos faceta

Gość starsze to dno
tylko młodsze

Gość starsze nie zmieniaja bielizny
a młode tak :)

Gość bu hah ah hah aha h ahh
chciałbyś prawiczku nieudaczniku :D🖐️ \niezłe histroyjki wymyslasz. pewnie jesteś looserem

Gość yhyy
a w zyciu , :) to może po prostu z desperacji :D może zegar biologiczny ja kieruje w twoją str:) a tak ogólnie wcale tak nie jest - ja się pierwsza nie odezwę , i zeby mnie skręcało , to nie i tyle ..

Gość fajna....
o przepraszam ....ja mam 30 lat i zapewniam Cie ze to chłopcy w twoim wieku zabiegaja o moje wzgledy ...ale to nie zmienia faktu ze nie maja u mnie szans ...i zgadzam sie z tym co piszesz ze czasami kobiety zapominaja o godnosci ale cóż tak bywa...

Gość Taaaaaaak???
???? czyzby??? mnie moj cudowny przystojniak zostawil dla STARSZEJ OD SIEBIE 12 LAT baby!!!!!! niczego mu nie brakowalo, poza tym on mogl miec kazda, jest szalenie przystojny!!!! a odszedl do starszej, maja juz dziecko i podobno biora slub!!!!! gdzie jest sprawiedliwosc!!!!!!!

Gość veronimeks
przepraszam za pomyłkę napisałem, że mam 25 lat miało być 15

Gość veronimeks
lata za mną bo chce mi wpisać uwagę do dzienniczka

Gość veronimeks
mówięjej wprost, że nie chcę żadnego kontaktu jej z moimi rodzicami

Gość Nie zauwazylem. Mam 37 lat
i moje rowniesniczki nie mialy tylu partnerow seksualnych, co przecietne 20-latki. Rzadziej uprawialy przygodny sex, raczej nie miewaly sexu na dyskotece i sponsorow. Obecne 20-latki chleja, cpaja i puszczaja sie na potege, spiesza sie do slubu (najlepiej z ustawionym starszym facetem), sa cyniczne i wyrachowane. Oczywiscie, nie wszystkie sa takie (np. moa 23-letnia kuzynka). Ale jest duzo prawdy w tym co pisze. Wiec jesli ktos nie ma honoru i godnosci, to dzisiejsze mlode dziewczyny. Co gorsza nie maja tez czesto wiedzy ogolnej, kreatywnosci, hobby poza moda i sa pazerne na kase... Pracuje teraz w duzej firmie, jest tam sporo wolnych kobiet 20-40. Kto atakuje mnie niewybrednymi zartami o podlozu seksualnym, ubiera sie jak tanie prostytutki z pod latarni, szuka okazji, zeby krecic tyleczkami (skadinad zgrabnymi) przed moim nosem, wola mnie do pomocy przy kazdej pierdole, eksponujac przy tym swoje wdzieki? Te starsze? Nieeeee. Dwudziestki.

Gość veronimeks
kobieta nie ma godności lata za mną chociaż ja ją ignoruję

Gość fs fg
Ja mysle, ze to raczej 20-latka, a facet, ktory jej sie podobal, zwiazal sie ze starsza od siebie ;-)

Gość jabaabadu
"Mam 30 lat i chłopcy zabiegają o moje względy" 30 letni chłopcy? 25 letni chłopcy? Czy 15 letni CHŁOPCY? Ludzie . dorośnijcie..... 25 latek " + " to mężczyzna a nie CHŁOPIEC

Gość srutututu sranie w banie
"25 latek " + " to mężczyzna a nie CHŁOPIEC" Jak trochę podrośniesz do się dowiesz, że to nie wiek decyduje o tym czy ktoś jest męzczyzną czy tylko CHŁOPCEM.

Gość fajna....
25 latek " + " to mężczyzna a nie CHŁOPIEC jak dla kogo ....jesli ja mam 30 to dlamnie to nie mężczyzna , przepraszam użylam tego slowa zeby nie napisac dziecko jesli ktos tego nie rozumie to jego problem :P

Gość autor to Egoist31
z kolejnym durnym prowo, bo olala go fajna 30-stka;)

Gość refkerjr
5 lat to nic;) autor jest skrzywiony

Gość przystojny rak
Te młodsze to najgorsze dna i szmaciary.W dodatku nie muszę nawet palcem kiwać, żeby je przelecieć. Ścierwa bez honoru i charakteru. Obojętnie czy wolne czy zajęte. Za drinka obciągają w kiblach każdemu.

Gość problematycznaaa
Ja mam odwrotny problem . Jedna randka z ktorej nic nie wynikło . I facet mi spokoju nie daje , jak bysmy juz planowali dzieci itp a gdy powiedzialam ,ze nie widze nas jako pary , to mi polecial textem ,ze nie szukam milosci itp. Nic na sile.. ja 25 on 28 Nie każda starsza jest derperatką Nie każda młoda jest łatwa Ogólniacie moi kochani.