Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sritutitu ritu

coś dla facetów, haha

Polecane posty

Gość sritutitu ritu

znalezione na blogu: Niemęskie sprawy Rozmawia kilku znajomych mężczyzn. -Dla mnie najbardziej niemęskie to są japonki... -Tak? Dla mnie japonki są ok. Ale koszulka polo nie przejdzie. Mega niemęska. -Ja tam polo mogę nosić, ale ogolone pachy? To dopiero obciach -Hm, nie rozumiem was. Niemęskie jest psikanie perfumami. Facet powinien mieć swój zapach, a nie pachnieć na kilometr... Dla żadnego z nich nie jest niemęskie: Studiowanie grubo powyżej ukończenia 25 roku życia, co za tym idzie nisko płatna praca, a dalej- bycie na utrzymaniu żony (która to studia skończyła w terminie i dzięki temu "dorabia" w trzech miejscach, bo "ma takie możliwości") Szukanie pracy przez pół roku (ona wraca do domu i pyta: wysłałeś CV na to ogłoszenie, co Ci znalazłam? on " nie miałem czasu") Powiedzenie "jak tak bardzo Ci zależało na wymianie baterii, to mogłaś przecież hydraulika zamówić" Spytanie "Kochanie, nie pamiętasz do kiedy mam przegląd techniczny w aucie?" jakie to prawdziwe :D :D panowie, weźcie sobie do serca:classic_cool:

Gość mozemu mezowi to powiedz
a nie leczysz swoje frustracje tutaj ;)

Gość sritutitu ritu
oho, już się odezwał pierwszy bardzo męski mężczyzna :classic_cool: