Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja mam zrobic?:/

Prosze poradzcie mi co mam zrobic:(

Polecane posty

mam spory problem natury pienieznej:( a nie mam od kogo pozyczyc, jestem z mezczyzna ktorego kocham i on mnie rowniez,powiedzial mi ze gdy bede miala jakis problem to zebym mu powiedziala,i ze on mi pomoze. Nigdy nie prosilam aby mi pomogl finansowo,bo nie potrzebowalam. Jakos sobie radzilam. Ale teraz nie daje rady:( i potrzebuje sporo gotowki. On ma pieniadze bo dobrze zarabia,ja niestety teraz mam ciezki okres i nie dalam sobie rady:( pozyczylabym sobie od rodzicow ale oni nie maja:( nie mam do kogo sie zwrocic o pomoc. Nie chce brac kredytu bo nie dam rady go splacic. To nie jest tak ze ja ciagle mam problemy z pieniedzmi,poprostu teraz mnie dopadl kryzys:(. Powiedzcie mi czy skorzystac z jego pomocy? Jeszcze mu o tym nie mowilam,jest mi wstyd:( boje sie co o mnie pomysli............:(

zona- napisalam ze moi rodzice nie maja pieniedzy zeby mi pomoc:( aniolek- sorki ale nie chce pisac na forum na co te pieniadze sa mi potrzebne. To jest zwiazane z moja firma. A kwota to 2500 zl:(

jak najbardziej powinnas się zwrócić do swojego chłopaka. I nie uważam, ze to miałoby w jakiś sposób być poniżające, czyli, ze byłoby Ci wstyd go prosić. Takie sytuacje się zdarzają.

oczywiscie ze sie zalicza ale jednak mam jakas blokade,i boje sie ze pomysli sobie o mnie ze jestem kobieta ktora nie daje sobie rady:(. A nie chce byc tak przez niego postrzegana.

jest mi baardzo glupio prosic sie o pieniedze:o on mowil ze mam sie zwrocic do niego po pomoc jezeli bede jej potrzebowala. Ale wstyd mi:( poza tym to jest sporo kasy:(

moze gdyby to byla mniejsza suma, nie bylby az taki problem:o naprawde nie wiem co mam zrobic

podnosze. Poradzcie mi cos prosze:(

Gość virtucon
nie pozycxaj od faceta

uzasadnij swoja wypowiedz...

Gość Zainteresowana24
oczywiscie ze zapytaj, zaznacz ze jezeli nie ma lub ma inne wydatki to zrozumiesz, ale nie rozumiem dlaczego obawiasz sie zapytac. Po drugie, 2,5tys to nie 10tys ani wiecej, jest to suma ktora dasz rade splacic chocby po trochu. Pogadaj z nim.

zainteresowana dziekuje za odp. Boje sie zapytac, a jeszcze bardziej sie wtydze:o dla mnie to jest dosyc duza kwota:(