Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka 1

Jaka sytuacja przytrafiła mi sie tydzień temu na uczelni:

Polecane posty

siedziałam na korytarzu przy stoliku i taki inny koles też siedział z kompem i nagle uslyszalam bęknięcie z głębi korytarza, po chwili pojawił sie jakiś typ...taki niezbyt chudy no ale mniejsza o to, stanął przed automatem (z batonami czy czymś) i do nas mówi" przepraszam państwa'...ja sie nie obejrzałam nawet bo sie bałam, a on dalej " czy możecie mnie państwo poratować/wspomóc złotówka? bo chciałem sobie batona kupić" :O :O :O :O czaicie?!

a ten typek to nie było jakieś dziecko ani bezdomny...no kurfa facet pewnie koło 30..przychodzi na uczelnie i żebrze?! to było takie niestosowne chociaż ktoś może powiedzieć "a może miał cukrzyce i potrzebował" /...

Nic bym mu nie dała. Za to kiedyś pożyczyłam 8 złotych do biletu chłopakowi, który codziennie jeździł tym samym autobusem co ja ale go nie znałam :) oddał na drugi dzień. Nie powiem żeby było dużo chętnych do pożyczenia chociaż mniej więcej te same osoby widywałam każdego dnia.

a no to jak kogos sie widzi codziennie...komuś z grupy pożyczyc to jeszcze, ale ten koles byl jakby z zewnątrz niezły musiał mieć tupet żeby tak ;p