Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasica980

Prezent dla nowonarodzonego dziecka

Polecane posty

Gość Kasica980

Witam Znajoma urodziła dziewczynkę. Zostałam zaproszona na oficjalne przedstawienie małej Zuzi. Nie wypada iść z pustymi rękoma więc trzeba kupić jakiś prezent. Macie jakieś fajne pomysły?

Gość moze tradycyjnie jakies
ubranko - ale nie dla noworodka, tylko wieksze. Albo gryzaczek. Ogolnie cos, czego jeszcze nie musieli kupowac, zeby sie nie powtarzalo.

Ja kupiłam małą paczkę pieluch ( huggies ma takie małe paczki na pewno) i paczkę chusteczek, do tego ciuszek na tą porę jakiegoś śpioszka można kupić lub kocyk jakiś, jak masz czas to można zamówić na allegro z imieniem dziecka itp. Na zabawki troszkę za wcześniej aczkolwiek miękkie pluszowe grzechotki się zawsze przydają :)

Aha no i ja zawsze kupowałam też coś dla koleżanki. Np jakiś lepszy żel z granulkami czy fajna sól do kąpieli - coś dla relaksu, sama pamiętam dostałam między innymi gazetę Cosmopolitan :P

Gość Kasica980
Dzieki za propozycje. Ten mis wyglada calkiem fajnie. Co do ubranek to nie mam pojecia jak dobrac rozmiar a nie chce narazie wydzwaniac do mamy bo pewnie ma troche na glowie hihihi

Kup coś ładnego dla mamy np perfum albo książkę - tylko nie o dzieciach :p a dla dziecka troche większe ubranko albo np buciki, zabawkę. Pieluch nie kupuj, to tak jakby Tobie ktoś przyniósł podpaski na imieniny :o

a ja bym wolala, zebny ktos przyniosl pieluszki niz pluszaka... W koncu dziecko jeszcze prezentu nie docenia, to bardziej dla rodzicow, wiec porownanie z podpaska nietrafione...

Gość Kasica980
No tak tylko to ma być przezent powitalny dla maluszka. Pieluchy sobie odpuszcze bo to troche "gowniany" prezent hihihi Sprawdze jeszcze wsrod znajomych kto jest zaproszony - moze wspolnymi silami kupimy cos wiekszego.

Wspolny, wiekszy prezent to mz najlepszy pomysl, tylko podpytajcie mame, czego jej brakuje :)