Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cobyściezrobiły

poznałam fajnego faceta ale On nie chce ze mną być bo ......

Polecane posty

Gość cobyściezrobiły

ja mam wyższe wykształcenie a On zawodowe powiedział że powinnam kogoś szukać co też ma wyższe wykształcenie, bo On ma tylko zawodowe jest mi przykro, bo ja nie patrzę na wykształcenie jakie kto ma, tylko na to jakim jest człowiekiem :( dać sobie spokój z nim czy jakoś z Nim pogadać?

Gość nadciśnienie?
pewnie chce taką którą będzie mógł sobie podporządkować , a z wykształconą tak łatwo nie pójdzie

Gość cobyściezrobiły
chciałby być ale boi się bo czuje się w tyle codzien gadamy o wszystkim i o niczym

Gość Eeerrr...
Daj sobie z nim spokoj. Facet najwyrazniej ma niskie poczucie wlasnej wartosci, ale tez nic nie robi, zeby to zmienic, bo przeciez mogl uczyc sie wieczorowo, zaocznie jesli chcial to zmienic. bedac z kims takim przez cale zycie czulabys sie winna i "przepraszala", ze skonczylas studia. To, ze dla Ciebie roznica w wyksztalceniu nie ma znaczenia swiadczy o tym, ze jestes dojrzala, twardo stapajaca po ziemi osoba, niestety nie mozna tego powiedziec o facecie, ktorego poznalas.

Gość cobyściezrobiły
no jest trochę zdołowany przez życie i też mam wrażenie że ktoś lub coś zaniżyło mu poczucie własnej wartości ale facet jest życiowy, nie omineła go bieda, jest pracowity i zaradny, spokojny, i zależy mi na nim, nie obchodzi mnie jego wykształcenie, on mówi: mówisz o mnie dobrze wciąż, dlaczego? no ale dlaczego nie jak on dobry facet jest, tak jakby nie wierzył mi w żadne słowo

Gość Eeerrr...
No widzisz, nawet nie jestescie jeszcze razem, a juz musisz go zapewniac, przekonywac, ze mowisz prawde itp. Jasne, ze szkoda ludzi po przejsciach, ale jest tez taki typ osob, ktore po prostu lubia byc w centrum uwagi, lubia, zeby sie kolo nich skakalo itp. Tu nie chodzi tylko o wyksztalcenie, ale tez o prace i nie daj Boze zarabiasz wiecej od niego - na pewno Ci to wypomni. Zrob jak chcesz, ale na Twoim miejscu nie skakalabym za bardzo kolo niego. Powiedz mu otwarcie, ze chcialabys sprobowac stworzyc z nim zwiazek, bo lubisz w nim to, to i tamto i jesli chce to super, ale jak nie to nie pros sie go.

Gość cobyściezrobiły
no i chyba mu tak powiem, zeby sie ogarnął i ze nie przeszkadxza mi to i tamto, no bo co mam skakac koło niego/...... faceci lubią jak się skacze koło nich zauważyłam

Gość Eeerrr...
Lubia, lubia, dlatego juz od samego poczatku znajomosci nie nalezy kolo nich skakac, bo szybko sie przyzwyczajaja. Na dluzsza mete zaczynaja Cie traktowac jak matke, ktora wypierze, ugotuje, posprzata itp. Powodzenia z Twoim menem, ale nie zabijaj sie o niego:)

Gość cobyściezrobiły
ok dziś bede milczeć ;) może coś do niego przemówi i ja przemyślę czy warto się spuszczać dzieki za ocenę sytuacji 🖐️ pozdrawiam