Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BaśkaAśka

zdradził mnie z facetem!!!!

Polecane posty

Gość BaśkaAśka

Noż kurwa, jeszcze się trzęsę. Wróciłam z pracy, bo zapomniałam laptopa, a mam dziś prezentację. Otwieram drzwi, a w sypialni słyszę jakiś popłoch i hałasy. Tknięta złym przeczuciem wparowałam tam jak nosorożec i cóż widzę: Oto mój luby i jakiś chłopak (dziecko prawie, nie wiem może 19-20 letnie) goli jak święci tureccy próbują się przyodziać. Noż kurwa, myślałam, że apopleksji dostanę. Obaj dostali po pysku i kazałam wypierdalać w podskokach. Swojemu powiedziałam, że jak wrócę z pracy to nie chcę w mieszkaniu widzieć ani jednej jego rzeczy; jego oczywiście też. Teraz wychodzę do pracy, bo niestety muszę zrobić tą cholerną prezentację, ale odezwę się jeszcze z roboty jak będę po prezentacji. Na razie jestem tak wściekła i upokorzona, że nawet płakać mi się nie chce. Co za gnój!!!

Gość zazdrosna żonka
ten post jest wklejony z innego forum, kiedyś czytałam - współczuję :D

Gość BaśkaAśka
Myślcie sobie co chcecie, ale to bynajmniej nie jest kopia z innego forum (nic takiego nie czytałam), ani prowo. Takie rzeczy się zdarzają i co gorsza zdarzyło się to akurat mi. Gdyby nie to, to pewnie nawet bym się ubawiła czytając coś takiego. No, ale niestety się stało. Czuję się potwornie upokorzona, no i wściekła. A właściwie w tej chwili to już zła. Jedno jest pewne; nie chcę go więcej na oczy widzieć. Mam nadzieję, że teraz się właśnie wyprowadza. I dziękuję Bogu, że dzieci nie mamy.

Gość dobra, bierzemy b
Nigdy nie przejawiał tendencji homo? Coś nie wierzę.

Gość kobiecy
Zapraszam wszystkie kapryśne kobietki! Tylko do końca listopada takie ceny!!:) www.kobiecy-kaprys.pl

Gość Kasia...............
pozostaje sie tylko cieszyc, ze wpadl teraz, a nie po slubie... Trudno, niech idzie swoja droga. Szkoda tylko, ze tak dlugo Cie oszukiwal, w koncu czasy sie zmienily. Dzis nie musi szukac "przykrywki" i trwac w fikcyjnych heteroseksualnych zwiazkach, by ratowac tylek (nomen omen)

Gość BaśkaAśka
ale to naprawdę nie chodzi, o to, że woli facetów. Niech się kurwa zdeklaruje i robi z kim i co chce. Ale póki co mnie oszukał i zdradził. I to najbardziej boli, no i nie ukrywam, że fakt, że z facetem sytuacji nie poprawia. Wkurza mnie fakt, że potraktował mnie jak rzecz, przedmiot. Zasłonę dymną. A moje uczucia nie miały dla niego żadnego znaczenia. Cholerny gnojek

dokladnie o tym napisalam. Nie warto zawracac sobie nim glowy, nie byl szczery, wiec nie jest ciebie wart. W dodatku, kurcze, chcial przespac sie z chlopakiem u Ciebie w mieszkaniu, w Twojej poscieli! Ciekawe, czy byl to pierwszy raz..?

nie mam nic do osob homoseksualnych, Ty pewnie tez. Ale nie o to tu chodzi, lecz o zwykla ludzka przyzwoitosc. A chlopak jej nie ma. Zawiodl na calej linii. Nie daj sie czasem przeprosic. Ten uklad nie ma szans...

Gość NiewiAdoma;/
Jak mam być szczera to wolałabym ,zeby facet zdradził mnie z kolegą niż z koleżanką :o

czyli wolalabys zeby Twoj facet nie podniecal sie na widok Twoich piersi, seksu z Toba unikal, za to chetnie chodzil na "meskie spotkania" ???

Gość NiewiAdoma;/
Nie chodzi o to,że wolałabym aby nie podniecał się moim ciałem. Seksu naszczescie nie unika;) Ale gdybym teraz dowiedziała się,ze mnie zdradził,bardziej przeżyłabym to gdyby zrobił to z kobietą . Ty nie zauważyłaś,że ma jakieś pociągi do mężczyzn.Ja też u swojego tego nie widze. Wiem ,ze nie jest gejem. Generalnie chodzi o to,że nie wyobrażam sobie ,że mógłby dotykać,całować itp inną kobietę. Może Twój mężczyzna chciał spróbować czegoś nowego/innego. NIe wiem. Oczywiście nie usprawiedliwiam go. Pewnie zachowałabym się dokładnie tak samo jak Ty. Ale jednakowoż wolałabym aby zrobił to z innym facetem aniżeli z kobietą.. Wybacz za chaos w mojej wypowiedzi..

heteroseksualny mezczyzna nie zdradzi nas z innym facetem. Aby pozadac osobe tej samej plci trzeba byc co najmniej biseksem...

Gość NiewiAdoma;/
No niby tak.