Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gucio_majkia_

co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość gucio_majkia_

witajcie, mam pytanie do tych któzy planują ślub mianowicie chodzi mi o listę gości mam taką sytuację że w czerwcu bierze ślub moja kuzynka i zaprasza oczywiście moich rodziców, moją siostrę z chłopakiem, brata z dziewczyną a mnie i mojego męża nie ponieważ jak powiedziała my jesteśmy już osobną rodziną i nas nie zaprosi czy to normalne zachowanie i ja wyolbrzymiam problem czy to jednak z nią jest coś nie halo? jakie jest wasze zdanie?

ale dlaczego wy jesteście osobną rodziną?bo macie slub??bardzo dziwna ta Twoja kuzynka

Gość dorotka4842
jeżeli zaprosila twoją siostre z chłopakiem to tym bardziej powinna zaprosić was z mężem ,ja mna mój ślub zapraszalam tylko wujuw ciotki ,bez kuzynostwa,była tylko kuzynka z mężem ale w miejsce cioci -bo nie mogła.

Gość dziewczyna0000
z toba jest wszystko ok, twoja kuzynka wyznaje dziwne zasady

Gość soorry ale nie
A niech się wali kuzyneczka. Kolejna świrnięta PM co myśli, że jej ślub to wydarzenie roku hahaha

dziwna kuzynka ja bym ją wyśmiała za głupotę a potem olała sprawę szkoda czasu na takie głupie kuzynki, Ty też ja traktuj jako obcą w dupie ją miej, świnia jak tak można powiedzieć jej głupota nie zna granic