Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfg gh hjjg h

Zauwazyliscie, ze mlode dziewczyny strasznie teraz

Polecane posty

Gość dfg gh hjjg h

Zauwazyliscie, ze mlode dziewczyny strasznie staro teraz wygladaja? Na ulicach, w tramwajach widze mlode dziewczyny naprawde staro wygladajace. Za moich mlodych czasow tez sie takie zdarzaly, ale byla to raczej kwestia powagi na buzi, nieodpowiednio dobranych kosmetykow. Zauwazyliscie, ze sporo dziewczyn ma teraz naprade glebokie zmarszczki, bruzdy na czole itp? I mowie tu o naprawde mlodych kobietach (19-22). Czym to moze byc spowodowane?

dupa dupa, a nie życie w Polsce. Jak się od 13 roku życia nakłada kilo tynku na facjate, to nic dziwnego, że w wieku 22 wygląda się jak rodzynka :O:O

Gość dfg gh hjjg h
No wlasnie nie mam pewnosci - czy to tylko w Polsce? I czemu starsze kobiety (30, 40 lat) maja nieraz lepsza cere, kondycje? Czy to wplyw niezdrowego jedzenia od dziecka?

Gość ffdhhzxh
wczesniej zaczynają degustowac sie fajami, alkoholem , fastfoodami, zielskami, władami itp :D

Gość dorotka4842
makijaż we wczesnym wieku i solarium-po prostu masakra!ja zaczeła m sie malować jak miałam 18 lat i to delikatnie.

Gość taaaj asna
tak sobie mówcie stare kwoki

Gość Sprzedam nerkę.
Hah, ja mam prawie 23 lata, ale wciąż mnie o dowód proszą :P Nie dość, że jestem niska, to do tego bardzo drobna. A uroda delikatna, taka słowiańska, wręcz dziecinna, bleh. Ale zmarszczki mi się robią - na czole. To dlatego, że wciąż chodzę zdziwiona :P