Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Belka98

spotkalismy sie a on nadal szuka

Polecane posty

Gość Belka98

Poznalismy sie w Internecie ( tak wiem, beznadzieja). Stwierdzilismy, ze nie szukamy zwiazkow, tylko seksu. Okazalo sie, ze on jest niesamowity i z wygladu, i z charakteru, i w lozku tez jest bardzo milo. Ostatni raz widzielismy sie w piatek, a on caly tydzien siedzi na czacie...To troche boli. I nie mowie tu o jakims wielkim zaangazowaniu ale myslalam, ze jest nam wspolnie dobrze, a tu prosze...Jak reagowac? Macie moze jakis pomysl? Nie chce byc panienka, ktora on ma na kazda zawolanie

Gość mam ochote na pizze.....
oj wez dziewczyno widac ze mu nie zalezy jak nie ty to inna - tak sobie mysli a tak wlasciwie to widac ze szuka kogos innego skoro nadal siedzi na czacie... przykro mi

Gość donna mella4322
widac,ze Cie olewa i szuka dalej,w sumie byliscie szczerzy,nie ma zwiazku jest sex,ale wg mnie sa jakies granice,facet pewnie chce miec wiele takich lasek jak ty dla "tego sportu",ja bym dala sobie spokoj,sama widzisz ze on nie lubi monogammi,a po co masz zbierac resztki po kims?znajdz sobie innego,bardziej wiernego w tych sprawach:)

Gość fffffffffffffffff
belka 89 masz 13 lat?

Gość Belka98
mam 32 lata. No tak bylismy szczerzy, ale na poczatku on byl mna zainteresowany, dzwonil po kilka razy dziennie, mowil, ze seks byl niesamowity, ze chce sie spotykac itd choc pomimo wszystko caly czas siedzial na czacie. Jak w zeszlym tygodniu bylam na czacie to mi powiedzial, zebym tam nie siedziala, skoro jestem zadowolona z naszych spotkan No wiec nie siedze a on tak:(

Gość terapeuta Loooosra
miec 32 lata i tak się nie szanować, miałaś ojca?

Gość Kiciaaaaaaaaaa
32 lata masz? łoł to juz troche sporo... czemu tylko sexu chcesz? nie chcesz meza miec? a może już masz a to jest kochanek??

Gość ja nie wiem czego Ty nie rozum
iesz ? "twierdzilismy, ze nie szukamy zwiazkow, tylko seksu", wiec ma z Tobą seks a na zcatach szuka kogos by byc w zwiazku !! Proste jak konstrukcja cepa

Gość terapeuta Loooosra
Kobieta ma prawo do seksu kiedy chce i z kim chce, jesli nikogo nie krzywdzi. Chodzi jednak o to, że bycie przedmiotem dla mężczyzny poznanego na czacie, to nie jest szanowanie się.

Gość Belka98
bylam z kims osiem lat i mnie zostawil bo sie zakochal w kobiecie o 20 lat starszej...Wiec stwierdzilam, ze moze taki "zwiazek" bedzie dla mnie odpowiedni...Tylko nie przypuszczalam, ze ten facet mi sie spodoba

Gość Kiciaaaaaaaaaa
Belka sluchaj a nie mozesz sie go po prostu zapytac czemu siedzi na czacie skoro znalazl juz ciebie>>>?>> zapytaj go prosto z mostu a nie zadajesz pytania na forum,,,, my nie siedzimy w jego glowie i nie wiemy

Gość yyyhmyyya
To masz szczęście i pecha w jednym.

Gość Belka98
No wlasnie to do mnie dociera, ze szuka kogos do zwiazku...hm..Najlepsze jest to, ze dzis dzwonil i zakonczyl rozmowe twierdzac, ze ktos przyszedl, i ze nie nie moze rozmawiac, a jak sie okazalo za 2 minuty byl juz na czacie:(

Gość yyyhmyyya
Zapytaj dlaczego ja nie mogę siedzieć na czacie, a ty wysiadujesz?

Gość yyyhmyyya
To powiedz mu to co zauważasz, czyli to że jawnie Cię okłamuje. Zapytaj czy aż taka jesteś zła, że jawnie Ci łże?

Gość Belka98
Kicia: nie chce go pytac poniewaz on moze stwierdzic, ze jestem o niego zazdrosna, a ja chce mu pokazac, ze mi nie zalezy. Nie dzwonie do niego, nie pisze...nic...

Gość terapeuta Loooosra
tatuś cię nie kochał Belka i dajesz sie robić na szaro facetom.

Gość Belka98
ja mysle, ze on mysli, ze ja glupa jestem i nie zauwazam tego, ze on siedzi na czacie...

Gość Belka98
No ok tylko jak sie nie dawac robic faceta na szaro?

Gość terapeuta Loooosra
On wie, ze ty wiesz, ale tak ustawił relacje, ze goowno ci do tego i nawet nic powiedzieć nie możesz, brawo dla tego pana! a ty sie zastanów nad sobą.

Gość drasklica
jesli podoba ci sie seks z nim a tego szukalas to nie wlaz na czata i nie interesuj sie tym co on robi gdy nie spotyka sie z Toba. was laczy seks o tyle. na spotkania nastawiaj sie jak na fale doznan i daj mu odczuc ze tak to traktujesz, bo tak jest fair- dostalas czego chcialas

Gość terapeuta Loooosra
Jak sie nie dac robić na szaro?.... hmmm... Moze nie umawiać sie na relacje "tylko na seks", jeżeli chce sie innej relacji?

Gość Belka98
drasklica : staram sie tak robic, nastawiam sie na seks, na to, ze on ma pod tym wzgledem spelniac moje zyczenia, ale... jestem tylko kobieta, a on mi sie podoba wiec troche zazdrosna jestem

Gość no rzeczywiscie
no widzisz, chciałabyś zyc jak facet ale jestes kobietą i z ta swoja kobiecoscią może po prostu trzeba się liczyć...