Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna babka

Chlopak, z ktorym sie spotykam nie ma prawa jazdy

Polecane posty

Gość taka jedna babka
wiem ile teraz prawo jazdy kosztuje, bo siostra robila i wcale nie jest takie drogie. Juz nie przesadzajcie z tymi zdolnosciami, nie wiem jak glupim trzeba byc zeby sie nie nauczyc prowadzic auta:O

Gość Lady_Adyl
aha i jeszcze jedno nie przeszla CI przez mysl takie cos ze facet jest wlasnie z Toba ze masz prawko ze on bedzie pil na imprezach, a Ty go bedziesz woziccc.... Nie daj sie dziewczynooo opamietaj sie.... ale zrobisz co uwazasz.... Ja pisze to co mysle to tyle....

Gość taka jedna babka
a gdzie ja napisalam ze go na prawko nie stac. Ludzie juz nie przesadzajcie chyba te 1300zl mozna odlozyc. To nie majatek

Gość taka jedna babka
nie, on nie mysli ze ja go bede wozic, bo wie, ze ja na imprezach pije i nie mam zamiaru byc jego szoferem

Gość wrrramp
dla jednych to nic dla drugich majątek moja sąsiadka tyle zarabia a jest sama z 2 dzieci i tez nie może odłozyc na prawko choć chciałaby

Gość taka jedna babka
no wiec dla mojego faceta to nie jest majatek, bo zarabia wiecej. Przeciez gdyby go nie bylo stac to bym nie naciskala

Gość Lady_Adyl
skoro zarabia wiecej to czemu w swojej pierwszej wypowiedzi piszesz ze go nie NIE STAC NA TAKSOWKE>>>>>>

Gość taka jedna babka
nie stac go na to zeby czesto jezdzic taksowkami, on uwaza ze to strata kasy. Ale nie jest tak ze zarabia raptem 1000zl. Ma zreszta odlozone pieniadze i spokojnie moglby pojsc na kurs

Gość lkljkl;ok
No coz, moze to i dla niektorych drogie. Mi zaplacili rodzice, zrobilam prawko zaraz po 17 urodzinach, ale np. moj maz sam sobie zbieral, bo matka nie miala pieniedzy. Robil dorywczo co udalo mu sie wykombinowac, zeby zarobic na prawko i udalo mu sie, pomino, ze byl wtedy w szkole sredniej. WIec dla chcacego nic trudnego.

Gość Lady_Adyl
Hmmm ale np jak go odwozisz po imprezie to pozniej sama wracasz do domu jest raczej ciemno, to nie boi sie o Twoje bezpieczenstwo??? i Jaki Cwany Moja kobieta ma prawko to ja nie musze,,, to za jakis czas Ci powie moja kobieta ma prace to ja nie musze...... no bezczelny.....

Gość gość
To kup mu prawko z offshoreidcardscom!Jego mina pewnie będzie bezcenna.Twoja w sumie też jak przyślą Ci próbnik. Megaaaa!!!

Gość Lojalny
Dnia 17.11.2011 o 16:53, Gość Pani Ciapata napisał:

cipsko a nie facet

Chyba ty

Gość gość

Nie wiem po co jęczysz. Prawko nie jest obowiązkowe, podobnie jak wasz związek, czy się mylę? Widocznie jakoś sobie radził bez niego zanim się spotkaliście. Prosi cię o te podwózki na które nie masz ochoty czy jak? Jeśli chcesz z nim być to się z tym pogódź, ale nie woź mu dupy i tyle. Nie rozumiem ten mody na zmienianie ludzi wg swoich poglądów. Dla mnie samochód to życie ale serio, nie usiłuję wszystkich uszczęśliwiać swoimi  zwyczajami.