Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DecoMorreno11234567789966

Moja 13-sto letnia córka chcę na gwiazdkę lalkę chou chou. !

Polecane posty

Tak jak w temacie. Kupić jej czy nie ? Jest to jeszcze takie dziecko, ciągle siedzi w pokoju i się czymś bawi. Cieszy mnie to , bo przynajmniej przed komputerem nie siedzi całymi dniami. A może polecacie inne prezenty dla niej ?

Hmm, może i racja. Kupię jej . Tylko teraz nie wiem jaką kupić... Może tą chodzącą ...

Gość 13-latce???????????
no bez jaj:)

Mam 24 lata i gdyby nie fakt, że już nie odnajduję w tym przyjemności nadal bym się bawiła zbawkami. :P Lepsza trzynastka bawiąca się lalkami, niż czymiś kutasem, za przeproszeniem państwa...

Gość 13-latce???????????
Dekalogowata,zgadzam się z tobą,ale może bardziej jakieś puzzle..hmmm???? 13-latka i lalka chou chou...no sorry

Gusta to gusta i takowych nie zrozumiesz, jeśli nie są Twoimi własnymi. To tak jakby odbierać chłopcu lalkę w różowej sukience, podczas gdy on chce się nią bawić (tak po prostu, bez żadnych skłonności), bo ''to dla dziewczynek''. Jeżeli chce mieć lalkę, to niech ma tę lalkę, tylko trzeba jej uświadomić, żeby się raczej z nią nigdzie, ekhem, nie wyrywała, bo otoczenie może to źle postrzegać.

Gość Ta inna12345
Każda dziewczynka ma swoje zainteresowania , i to jest niezależne od wieku.

Dodam tylko od siebie, że osobiście zamiast Chou Chou wolałabym wielką Hello Kitty, bo te smoczkowe lalki znudziły mi się już jak miałam 5 lat. :P ;)

Gość 13-latce???????????
dekalogowata,w sumie masz racje...pamietam ,jak moja znajoma "skarżyła " mi sie ,ze z pokoju jej 15_letniego :) syna dochodza dźwięki brrrum bruuum brrrrummmm....a chłopak resorakami sie jeszcze bawił:):):)............ a tak na marginesie ,moja córka zdecydowanie bardziej woli samochody od lalek i nie robię z tego problemu:))

Gość Gość

Kup ja się bawię a mam 14lat