Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość njk,

właśnie wrocilam z randki. jestem w szoku

Polecane posty

Gość njk,

ok kupil mi roze co bylo mile, ale jego zachowanie, charakter mowa ??? dziwie sie sobie ze tyle wytrzymalam(godzine) never again

Gość fotel
próbawał ci włóżyć penisa do ust?,czytał gazetę wyborczą?koleguje się z Biedroniem?więcej szczegółów proszę.

Gość karolinaaaaaaaaa
a ile ty masz lat ze o 18 jest juz po randce??

Gość njk,
seplenił plując przy tym drobnymi kropelkami śliny, opowiadał jak to fajnie mu mieszkać z mamą, a potem chciał żebyśmy się złożyli na pół za naleśnika którego kupił i sam zjadł. Miał koszulkę promocyjną z logo Prince Polo , masssakra..

Są tacy faceci?! Jeśli ma 13 lat, to jeszcze zrozumiem:D

Gość tez_popieprzony
rozbawil mnie ten nalsnik :)

Gość jewyyy
Aż nie wieże że tacy istnieją. Jakie to szczęście że nigdy takiego nie spotkałam.

Gość njk,
No, strasznie seplenił, nie mogłam czasami go zrozumieć. Do tego oko jedno mu uciekało i momentami nie wiedziałam gdzie patrzy - na mnie czy na coś z boku, więc nie na każdy jego tekst odpowiadałam, bo czasami myślałam że gada coś np. do drzwi. Na zdjęciu nie było widać tego uciekającego oka. A z naleśnikiem - nawet go nie posmakowałam, a chciał, żebym zapłaciła połowę? I to obliczył co do grosza, a dokładnie kazał mi dać 4,25 zł, bo naleśnik kosztował 8,50 zł. Używał pomadki ochronnej do ust. Ja wiem że są męskie pomadki ochronne, ale on używał Smackersa o smaku ciasteczka kokosowego.Nie wiem czy wiecie, ale te pomadki są bardzo kolorowe, więc jak położył na stoliku, to wyglądało, jakby było moje. Ciągle gadał o swojej mamie i o Tyczce (jego koledze), z którym grają w jakieś gry. Wytrzymałam tylko godzinę.

Gość njk,
właściwie nie mówiłam wiele, bo nie dał mi dojść do słowa, wciąż opowiadał o sobie, zapytał mnie jedynie o to czy gram w WoW-a, czy miałam kiedyś opryszczkę :O bo powiedział że jemu się często robi (na ustach) i o coś tam jeszcze... masakra Smackers, koszulka Prince Polo, naleśnik, opryszczka i milion małych kropelek śliny - tak wyglądała moja randka

Gość mocnyyyyyyyyy
on do niej rozmawiał, a ona milczała, bo układała w głowie treść posta na forum o okropnej randce :)

njk to naprawdę niebywałe możesz opowiedzieć jeszcze więcej bo dawno się tak nie ubawiłem :D

Gość jaciekrece, u la la
Nie było przypadkiem kiedyś tematu o nieudanych randkach? Z Twojej ubawiłam się setnie - popatrz, zmarnowałaś godzinę, a poprawiłaś dzień tylu ludziom :D

Gość heh ja kiedys byłam na randce
z facetem i zamówilismy sobie koktajle owocowe. do dzis pamietam jak przeczesywał reką włosy a łupież garściami mu sie sypal do tego koktajlu....

Ps wszystko musi być w w kolejności, kwiaty na drugiej randce, całus na piątej itd? A co z osobami całującymi się na pierwszej randce i wręczającymi kwiaty? niszczą system? uciekają z matrixa?