Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aikidoaikido

Mam 29 lat i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość za zimno na sandały chyba :P
ale mam takie koleżanki, które polegają na pieniądzach faceta :D żeby on im wszystko fundował, żeby kupował imm różne rzeczy... :O ja nie toleruję takiego zachowania i to miałam na myśli, pisząc o żerowaniu :)

Offermo a nie pomyślałeś i naukowcy mogli tez nie pomyśleć bo przecież korelacja statystyczna im wyszła,m że to nie ma związku z pieniędzmi (ten orgazm) a pewnością siebie partnera czy tam sprawnością fizyczną. Przecież zwykle to ci bardziej świadomi ludzie, rozwijający się, dbają o siebie. Chodzą na siłownie, prowadza zdrowy tryb życia. Ogólnie wyglądają lepiej i sa w lepszej kondycji w porównaniu z takim Cześkiem co tylko piwko i TV. Zadbaj o kaloryfer na brzuchu, zdrowe jedzenie oraz pewność siebie żeby się nie przejmować nowymi pomysłami w sypialni i wtedy sprawdź ile orgazmów dostarczasz. :P

"Zadbaj o kaloryfer na brzuchu, zdrowe jedzenie oraz pewność siebie żeby się nie przejmować nowymi pomysłami w sypialni i wtedy sprawdź ile orgazmów dostarczasz" no bo przecież ci bogaci faceci to nic innego tylko kaloryfery na brzuchach i zdrowe odżywianie :D

Gość abbcca
Przecież jak będe szmal taczkami woził to ona nawet do łóżka nie będzie musiała wchodzić, aby dostać ten orgazm. Sama świadomosc jej starczy do osiągnięcia rozkoszy :)

Gość abbcca
Nie! Dzięki temu jakim wspaniałym i zaradnym człowiekiem jestem :)

Ależ offermo, zgodzisz się że co do zasady to w młodszym pokoleniu ci co coś osiągają to zwykle jednak sa ludzie zorganizowani i znajdujący czas na wszechstronny rozwój. Jak nie potrafisz znaleźc motywacji np. do regularnego biegania to nie znajdziesz jej też do zrobienia kariery. :P A tak poza tym to może wyjdź do ludzi. Bo ty masz chyba jakąs karierę więc postaraj się kogoś poznać. Przecież teraz jesteś na poziomie loosera. Nie wstyd Ci?

"Ależ offermo, zgodzisz się że co do zasady to w młodszym pokoleniu ci co coś osiągają to zwykle jednak sa ludzie zorganizowani i znajdujący czas na wszechstronny rozwój." absolutnie się nie zgodzę, to bzdura jakich mało.

Witam. Bez urazy, ale widocznie jest ku temu jakiś powód. Wygląd zewnętrzny bądź wewnętrzny albo jedno i drugie (najgorsze).

"kobiety nie tylko "lecą na kasę" ale robią to zupełnie szczerze i bez wyrachowania. brzmi jak paradoks a jednak prawda. " right :D genetycznie lecą na kasę, genetycznie się kurwią i są genetycznie głupię. wszystko przez te geny :D

nie znam ani jednego człowieka który "własną pracą" doszedł do czegokolwiek. jakaś szczególna inteligencja albo pracowitość to może kilka procent "ludzi sukcesu". w każdym razie zbyt mało żeby się pokrywało z wnioskami z tych badań.

To ciekawe bo nawet w badaniach na szczurach udowodnione, że mózg rozwija się efektywnie tylko przy połączeniu bodźców fizycznych z intelektualnymi. :P. No i, że odchudzanie się grubasów wpływa znacząco na wzrost ich sprawności intelektualnej. Więc jakaś zależność na 100% jest. Widac nie u prawiczków. Znajdźcie sobie kogoś wreszcie to nie jest takie trudne. Nawet na sympatii w parę miesięcy pewnie byście sobie kogoś znaleźli albo przynajmniej wylądowali w łózku.

Gość abbcca
Nawet na sympatii w parę miesięcy pewnie byście sobie kogoś znaleźli albo przynajmniej wylądowali w łózku. Po warunkiem, że wkleił bym tam jako profilowe zdjęcie takie, na którym siedzę na złotym tronie z podpisem "codzienność" ;)

"To ciekawe bo nawet w badaniach na szczurach udowodnione, że mózg rozwija się efektywnie tylko przy połączeniu bodźców fizycznych z intelektualnymi. . No i, że odchudzanie się grubasów wpływa znacząco na wzrost ich sprawności intelektualnej." skąd te informacje? i co to znaczy "połączenie bodźców fizycznych z intelektualnymi" i co to znaczy "odchudzanie grubasów wpływa znacząco na wzrost ich sprawności intelektualnej"?

Gość abbcca
Nie uważam się za towar wybrakowany, ale moja samoocena ma sie nijak do opinii płci przeciwnej. I nie ma na to wpływu ani to, że nie jestem tępy, bezrobotny czy niewychowany.

"To ciekawe bo nawet w badaniach na szczurach udowodnione, że mózg rozwija się efektywnie tylko przy połączeniu bodźców fizycznych z intelektualnymi. dziwne. ja w podstawówce na wf-ie byłam ostatnią ciapą, a z pozostałych przedmiotów prymuską. do tego byłam chudym jak zapałka niejadkiem. jaką teorię do mnie dopasujesz? :classic_cool: "No i, że odchudzanie się grubasów wpływa znacząco na wzrost ich sprawności intelektualnej." znaczy, matmę wkuwają, żeby liczyć kalorie? :D pierdolenie.

Gość to proste jak budowa cepa
Wystarczy sobie zacząć wmawiać, że miało się dziewczynę. Nigdy nikomu nie przyznawać się, a w szczególności kobiecie, że się jest prawiczkiem. Proponuję przygodę zacząć od brzydszych kobiet, łatwiejszych do uwiedzenia, tak dla nabrania doświadczenia. Potem już będzie tylko lepiej, aż w końcu osiągnie się swój poziom, adekwatny do statusu społecznego, który to zresztą wzrasta w miarę nabierania doświadczenia. To tak jak z pracą, łatwiej znaleźć pracę będąc aktualnie zatrudnionym. Pierwsza praca będzie kiepska, ale szybko można zmienić ją na lepszą, a potem jeszcze lepszą. Należy zacząć udawać pewność siebie jak się jest nieśmiałym. Pewności siebie można się nauczyć tak samo jak czytania. Świadomość, że 99,9% ludzi nie gryzie, nie bije, nie ucieka od razu bardzo ułatwia sprawę. Każdy może podejść do dziewczyny w czerwonych trampkach i zagadać "Zawsze nosisz takie ostrzegawcze trampki?" albo po prostu "Cześć, wiesz gdzie można w okolicy kupić kwas chlebowy?". To takie trudne? Albo - Cześć - Cześć - Porozmawiamy? - A o czym? - A np. o nawiązywaniu kontaktów między ludźmi... Dalej jakoś pójdzie.

to są jakieś kosmiczne bzdury. operacja zmniejszenia żołądka i inne rodzaje działalności które skutkują dużą utratą tłuszczu dostarcza ogromnej ilości bodźców i w ogóle przemodelowuje życie. człowiek który po iluś tam latach pozbył się chorobliwej otyłości nabiera "chęci do życia" i to może tłumaczyć lepsze wyniki w testach. po prostu się bardziej stara. nie ma żadnego logicznego związku między ilością tłuszczu a intelektem.

"W końcu ciąża robi siano z układem hormonalnym" tabletki anty tak samo. symulują w organizmie ciążę. ale jakoś nie zauważyłam, żeby któraś po nich zmądrzała. naukowcy swoje, życie swoje.

"Kiedyś zajedziesz" mam nadzieję, że daleko. :D "Wystarczy sobie zacząć wmawiać, że miało się dziewczynę" spróbuj sobie wmawiać, że masz duże cycki i ogromne powodzenie. :D

Gość xvsxc
to macie przekichane, naet jesliby jakims cudem udaloby Wam sie znalezc dziewczyne tfu kobiete ktora by Was ze wzajemnoscia pokochala to sex bylby podejrzewam do dupy. Cale zycie jestescie uzaleznienie od swojej reki, wiec watpie abyscie byli w stanie usczzesliwic kobiete w łóżku. 1 minuta i macie orgazm i dow idzenia a o jej potzrebach by nie bylo nawet mowy. Masturbacja niszczy.

Gość xvsxc
Sorry za bledy - za szybko pisze.