Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mocnyyyyyyyyy

Dobra kobitki, powiedzcie to jasno!

Polecane posty

Gość mocnyyyyyyyyy

że wolicie dobre, ostre rżnięcie niż półgodzinne obciąganko peniora. Bo wasi faceci chyba tego nie wiedzą, że od loda orgazmu nie dostaniecie. Obsługuje napalone męzatki, których mężowie nie potrafią dobrze przer.uchać, to wiem jakie macie potrzeby. Leniwe umysłowe męskie biurwy chcą dzisiaj tylko obsługi lodziarni, zapomnieli o dorym ru.chanku, a wy usychacie z tymi pałami w buzi, ja to wiem i wypełniam te... lukę. Dawajcie smiało, o jakim seksie marzycie, co w was wzbudza największe emocje, czego wasi faceci nie robia lub robia z wielką łaską, macie opkazje to powiedzieć, wyrzucić z siebie. Common myszki, pokażcie sie jako kocice, jak nie teraz, to kiedy?

Gość mocnyyyyyyyyy
nie domyślasz sie sloneczko? ")

Gość mocnyyyyyyyyy
Możecie też przerżnąć mnie w pupę wielkim dildo i bić pejczem. Nie mam też nic przeciwko temu, żebyście na mnie nasrały. Uwielbiam kupę na klacie!

Gość mocnyyyyyyyyy
wiem podszywie, że ci nie staje, ale od podszywania nie stanie tym bardziej, nie tędy droga, idź do urologa ;)

Gość głupio mu było !!
ja sie wcale nie seksze bo po ostatnim chłopaku mam traume :O taki był nudny w łóżku 💤

Gość mocnyyyyyyyyy
a o co chodzi, że był nudny, walił na jedną modłę i cycuszkami sie nie bawił?

Gość lubieżna Barbara
oczywiście ,że ostry wjazd;) piękny tekst autorze 👄

Gość mocnyyyyyyyyy
Ożenię sie kiedyś to mojej żonie ani jednej nocy nie odpuszczę, co noc będzie błagać zebym już skończył. Wiem czego pragnie kobieta i jestem za to wdzięczny moim kochankom meżatkom. Szkoda, że tyle kobiet musi robic sobie dobrze prysznicem żal

Gość lo mariooooo
uwielbiam robic loda to mnie zajebiscie nakreca :D nie lubie ostrego rzniecia moze jak kiedys zostane czyjas zona to mi sie odmienia na razie w wieku 34 lat jest jak jest :p

Gość poszukaj
rozumu, puk! puk! zostało coś? jak można ci pomóc? może wezwać specjalistę?

Gość mocnyyyyyyyyy
Urocza przedstawicielka innego obozu bardzo mnie miło poznać Waćpannę. Czy Waćpanna seks lubi, czy odrabia pańszczyznę co by mieć sie z kim pokazać u znajomych i rodziny? Nie ze złośliwosci pytam, na anonimowo piszemy, można być szczerym :)

Gość mocnyyyyyyyyy
pisałem do lo mariooo

Gość mocnyyyyyyyyy
Pewnie, prawie każdy potrafi, nie każdy chce. I kobitki chodzą na boki.

Gość mocny jesteś ale jako singiel
"co noc będzie błagać zebym już skończył." to prawda żona nie będzie mogła się doczekać, kiedy wreszcie z niej zleziesz i pójdziesz wpizdu spać

Gość mocnyyyyyyyyy
cześć dzidzia :) moja kandydatka do ruchanka ma dzis zajęty wieczór, to sobie klikam, a co u ciebie?

Gość mocnyyyyyyyyy
rypałem już dwie ostre mężatki, jęczały aż miło i dałem radę je zajeździć, były wniebowzięte, że wreszcie je ktos dopchnął jak trzeba.

Gość mocnyyyyyyyyy
sie nie znasz na kobitkach, one lubia jak facet jest nad nimi, ostro wjeżdża i posuwa ale nie ma mowy by sie uwalac cielskiem na takim delikatnym ciałku, trzeba sie ostro ruszać i śmiało patrzyc w oczy.