Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktoria039258

SEKS ANALNY A WIEK

Polecane posty

Gość widzewwidzew
no to bedzie kurwa wstyd na całą zawodówke zresztą co to za różnica i tak już z ciebie pewnie wszyscy beke mają wytarta ściero

Gość jaciekrece, u la la
W sumie można się domyślić, jak możesz zarobić ;)

Gość Mistrzyni chyba
a wogóle zastanawia mnie jeszcze jedno, jak się można umówić na anala??

Więc tak: kup lubrykant, bo inaczej się poobcierasz, zrob lewatywe przed, bo skoro jesteś nieprzyżwyczajona, to inaczej się po prostu pośrasz, poetycko pisząc. A poza tym przygotuj się na ból, bo skoro to pierwszy raz to BĘDZIE bolalo, bo nie sądzę, żeby twój "dojrzały" partner chciał czekać kilka tygodni aż ci się zwieracze przyzwyczaja. Poza tym kup sobie zawczasu krem na grzybice pochwy, bo wystarczy chwila nieuwagi i nawet jeżeli ci facet włoży do cipki palec, który wcześniej wkładał w twój odbyt, to grzybice masz murowana. Mam nadzieje, że to tylko bzdurna prowokacja, bo jeżeli nie, to czeka cię mnóstwo nieprzyjemnych doznań.

Gość jaciekrece, u la la
Grzybica to małe piwo w porównaniu z zakażeniem pałeczkami E.coli, leczy się to latami

Gość wiktoria039258
zapomniałam dodać, że i klocka na klatę chcę trzasnąć. Żeby było jak w Europie, a nie jak u mnie - w Pierdziszewie Dolnym

Gość wiktoria039258
myszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa: nie, nie uwazam ze to ponizajace... nie wiem o co wamwszystkim chodzi

Gość sakt
widze, ze ten topik [rzerodzil sie w prowokacje

Gość wiktoria039258
mój chłopak lat 15 obiecał mi, że zarobi pierdylion euro sprzedając puszki z karmą dla kotów.

Gość myszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wiesz co, tak czytam, "mój potencjalny partner", piszesz że jest dojrzałym facetem (własnie widać), piszesz że miałaś już kogoś przed nim w liczbie mnogiej... Rany, dziewczyno, seks to nie jest wstęp do związku... troszkę Ci się pokopała kolejność...

Gość wiktoria039258
oj ludzie ale wy jestescie smieszni, spodziewalam sie powazniejszych odpowiedzi. na anala mozna sie umowic w ten sposob (nie pamietam kto pytal): - umowimy sie na anala? - ok - gdzie i kiedy? - tam i tam wtedy i wtedy zrozumieliscie? i nie, nie czuje sie ponizona, pisza po raz setny, nie jest to zadna bzdurna prowokacja i nie uwierze w bzdurne teksty o E.coli... wiec darujcie sobie

***Sory za bzdurne znaki diąkrytyczne, ale one żyją własnym życiem :D

nie wiesz o co nam chodzi... i własnie w tym problem. Jak mówię, według prawa do seksu już dojrzałaś i zrobisz jak zechcesz, ale pod każdym innym względem - świadomą kobietą, która wie co to seks i co to znaczy dojrzałość niestety nie jesteś. I nie mówię tego, żeby Cię obrazić, ale tak niestety wnioskuję z Twoich wypowiedzi... I to, że wszyscy rówieśnicy naokoło tak się zachowują jak Ty usprawiedliwieniem niestety nie jest i nie czyni tego normalnym i dojrzałym zachowaniem.

Gość Klauuudiaaaa
Ciesz sie dziecinstwem, zostaw seks.. moja kolezanka zaszla w ciaze w wieku 16l. Nie zyje ;( jej dziecko w sobote ma roczek, a mi teraz tak smutno :( :( :( Za młoda, za delikatna... nie dała rady :( popierdolone to zycie

Gość wiktoria039258
myszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa: wiem ze seks to nie wstep do zwiazku, ale ja nigdzie nie napisalam ze chce sie wiazac z nim czy z kimkolwiek innym

Gość jaciekrece, u la la
Hahaha, jak możesz nie uwierzyć w fakt możliwości zakażenia e.coli?:D To bakterie, które bytują w okrężnicy, przeniesione do pochwy nie dają się wytępić, m.in. dlatego, że organizm nie widzi w nich wroga, bo naturalnie funkcjonują w organizmie.

Gość wiktoria039258
myszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa: wszyscy naookolo sie tak nie zachowuja, zreszta co mnie to obchodzi? nie wchodze ludziom pod koldre i mam gdzies kto z kim spi...

Gość wiktoria039258
nie wierzę wam. Jesteście niedobre ludzie. A ja chcę tylko pytonga w pupala

a o e.coli to nie jest bzdurny tekst. O grzybicy też nie. Przeniesienie bakterii z okolic odbytu w okolice pochwy właśnie te dwie i wiele innych rzeczy powoduje. Dziecko moich znajomych zachorowało na sepsę, nie wiem dokładnie o co chodziło, ale wiem tyle, że źródłem zakażenia były właśnie bakterie z okolic odbytu które przez zadrapanie przy zmienianiu pieluszki dostały się do krwioobiegu.

Gość wiktoria039258
dziekki za komplement ale dlaczego uwazasz mnie za frajerke?? a co do e.coli ok moze i istnieje taka mozliwosc ale nie mam zamaru pieprzyc sie i nie zwracac uwagi na higiene wszystko bedzie ostroznie i z nalezyta czystoscia

Gość sakt
Naprawde do anala jeszcze nie dojrzalas. Z reszta to jest juz oddanie na maksa siebie, jako kobiety. I nie daje sie, to kazdemu mezczyznie z ktorym idzie sie do lyzka.

Gość wiktoria039258
dobra bede sie pilnowala ale mysle ze to moze byc p[rzypadek 1 na 100 jesli nie rzadszy kiedy sie dzieje takie cos. z tego co mi kolezanka opowiadala nie miala takich problemow. chociaz co ja tam moge wiedziec...

Gość wiktoria039258
nie jestem frajerką. Raz w podstawówce zbajerowałam kolegę i dał mi całe 2 złote, za które następnie kupiłam cukierki. :classic_cool:

Nie chcesz się wiązać... no właśnie. Ktoś powiedział, że twój facet traktuje seks i Ciebie instrumentalnie. Właśnie udowodniłaś, że dla Ciebie i seks, i facet są tylko zabawą. Brawo, gratulacje, świadoma i dojrzała kobieto...

Gość wiktoria039258
sakt a skad ty mozesz wiedziec czy dojrzalam czy nie? a ja sie oddaje na maksa kazdemu mezczyznie z ktorym ide do lozka, zawsze daje z siebie wszystko.