Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktoria039258

SEKS ANALNY A WIEK

Polecane posty

Gość sakt
mysza zamarlam jak napisalas o tej pieluszce i dziecku.

Gość myszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
na szczęście dziecko się wyleczyło, dzięki Bogu :) ale lekarze twierdzili że to się rzadko, ale jednak zdarza, zwłaszcza u dziewczynek, choć to akurat był chłopiec. Wystarczy że jest jakieś nawet niewidoczne zadrapanie, które wiadomo przy zmienianiu pieluszki może się łatwo zabrudzić, jak się ma pecha to może się taka okropna sytuacja zdarzyć... no, ale jest dobrze i mały rośnie pięknie :)

wiktoria039258 sakt a skad ty mozesz wiedziec czy dojrzalam czy nie? a ja sie oddaje na maksa kazdemu mezczyznie z ktorym ide do lozka, zawsze daje z siebie wszystko. Mam nadzieję, że to podszyw... bo jeśi nie to powiem po raz kolejny - NO WŁAŚNIE.... oddajesz się na maksa...

Gość sakt
Wiesz co, ja tez grzeczna nie bylam, jak bylam tak mloda (teraz mam 26 lat) i ja osobiscie pewnych rzeczy zaluje. Teraz drugi raz bym tego juz nie zrobila. Czlowiek mlody to glupi i nawiny. Kieys zrozumiesz.

Twoja dupą i twój wybor. A jak chcesz się dowiedzieć jak to będzie to po prostu się zmasturbuj i w trakcie posmaruj sobie tyłek oliwka i włoż dezodorant. Tak będzie.

Gość wiktoria039258
nie psujcie mi humoru. Ma być miło, bez bólu, krwi, goowna. Czy nie ma sposobów na anal, żeby pachniało fiołkami i było milutko?

Gość sakt
nei nei! Brawo! Ma racje, bedzie podobnie! Bedziesz juz miec rozeznanie:)

sluchajcie, jak dziewczyna chce tak bardzo, niech sprobuje, skoro nie poslucha rad starszych, ja tez bylam taka do przodu niedawno, tez sprobowalam, ale teraz mam 20 pare latek i tez nie bylam przygotowana, jak powinnam, bolalo jak cholera, krwawilam troche i nie wiem, czy kiedys jeszcze sproboje, oczywiscie chlopakowi zawsze sie bedzie podobac, ale ja zostaje przy tradycyjnym. jesli ktoras czerpie z tego przyjemnosc to podziwiam, serio.

Gość wiktoria039258
dziewczyny skoncze z tymi umoralniajacymi tekstami, bo to naprawde nic nie da. dla mnie seks jest najwiekszaa przxyjemnoscia jaka czlowiek moze dac drugiemu czlowiekowi. jesli mozemy z tego korzystac to ldaczego sie ograniczac i czekac do jakiejs wyimaginowanej granicy wieku po ktorej osiagnieciu mozna robic pewne rzeczy? ja sie ciesze zyciem, to co wy o tym mysliscie, to wasza sprawa. nie chce potem zalowac ze tylu rzeczy nie sprobowalam.

Gość wiktoria039258
a może Silvio Berlusconi - w związku z tym, że zakończył misję premiera- weźmie mnie do swej objazdowej grupy na bunga bunga? Niezła rozkmina, nie? :classic_cool:

no ok, Twój wybór. Popieram radę z dezodorantem, jeśli chcesz wiedzieć jak będzie ;P

Gość sakt
Moim zdaniem najlepsze porownanie!

Gość wiktoria039258
przekonaliście mnie. Zostanę w takim razie przy tym dezodorancie. Taniej i oszczędniej. Bez kłopotu. Mambę owocową mam i ja!

Gość ełnuch
jest ok.

Gość C***a buja
Weź sobie świeczke do d**y wsadz, i podpal :)