Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwie zakochany

Dlaczego życie jest takie niesprawiedliwe? Dlaczego jedni są gorsi

Polecane posty

Gość nieszczęśliwie zakochany

drudzy lepsi, a wynika to niemal wyłącznie z przypadku? I w końcu dlaczego ci gorsi nie mogą być z tymi lepszymi? Mam 24 lata i jak długo żyje tak jeszcze nigdy nie czułem się gorzej, jeśli chodzi o mój stan psychiczny (a nawet psychofizyczny) a wynika to tylko z tego że osoba na której bardzo mi zależy i z którą chciałbym być jest dla mnie w żaden sposób niedostępna. Teraz przez rok czy dwa, podczas których będą ją czasami widywał będzie tylko utrudniał zapominanie o niej. Dlaczego pomimo tego że jesteśmy gatunkiem tak rozwiniętym, zwykła, pojedyncza dziewczyna może zmienić życie jednego człowieka nie do poznania? Przecież ludzie są powtarzalni :( Ale jakoś nie chcę nikogo innego, nie zwracam uwagi na inne, czuje jakby istniała tylko "ona". Oszukano nas - ludzi przed ostatniej kategorii (ostania to osoby upośledzone), jesteśmy praktycznie zbędni, cokolwiek byśmy nie osiągnęli to i tak natury i swojego przeznaczenia nie zmienimy. Pies w złotej koronie będzie wciaż tylko psem :(

Gość prawikos
a dlaczegoma byc sprawiedliwe ?

Gość przelot_em
Cały Twój post to tylko wytwór Twojego zaburzonego umysłu. Pozbądź się wybujałego ego a poczujesz się od razu lepiej. Jeśli myslisz, że możesz kogoś "mieć" i że jakaś osoba uczyni Cię szczęśliwym , jesteś w ogromnym błędzie.