Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaq11qaz

na ile kg wygladam i czy w takim stroju ..

Polecane posty

Gość viktoria z top model
uzyj lepiej samowyzwalacza :)

Gość 11111111111111111111111
dużo widac :/ weź się schowaj do szafy

Gość asdfasgas
Słabe zdjęcie to fakt. A jak ktoś ocenie ile możesz mieć wagi to jest idiotą bo przecież nie podałaś wzrostu :P

Gość zaq11qaz
aha... 167cm

Gość za zimno na sandały chyba :P
a strój mi sie nie podoba- prędzej na jakieś wyjście do pubu

Gość zaq11qaz
az tak zle z moimi nogami? waze 63-64 kg

spódnica jest tak tandetna, że nie nadaję się do spożywczaka a Ty tu o biurze? :O 60 to Ty minimum ważysz, racja?

Gość ssssssssssssssdew3442
wygladasz na ok 55

Gość zaq11qaz
63-64 kg, pisalam juz

dodając, bo wcześniej nie zauważyłam legginsów i tych butów. wieś tańczy, wieś śpiewa 🖐️

Gość asdfasgas
12skizto nie jestem idiotką sugerowałam się nózkami No i się jednak potwierdziło że jesteś idiotka :P Co nogami, jak nie wiesz ile one mają cm- żałosne.

Gość asdfasgas
12skizto na malutką to ona nie wygląda na tym zdjęciu przecież I znowuż się pogrążasz hehe Aż żal pisać.

bardzo się pogrązyłam, serio. Jak widać w wadze o dużo się nie pomyliłam, więc zamknij puche i wykurvviaj

Gość asdfasgas
12skizto bardzo się pogrązyłam, serio. Jak widać w wadze o dużo się nie pomyliłam, więc zamknij puche i wykurvviaj Uważaj dziewuszko na słowa i widzę że liczyć chyba też nie potrafisz, jak dla ciebie 10-15 kg to niedużo to włóż sobie jutro do plecaka 10-15 paczek cukru i idź tak do szkoły(powinnaś się cofnąć do gimnazjum bo w głowie to jeszcze tego poziomu nie przeskoczyłaś) , to zobaczysz czy to nie dużo. Idiotka.

można uznać, że dodałam jej tylko 5 kg, więc to nie jest dużo. I nie noszę plecaka Stara zawistna baba 💤 Typowa pomarańcza

Gość asdfasgas
12skizto Ty kurwa nawet najprostszego odejmowania nie potrafisz idiotko, jak już to minimum te 6 kg. A jak sobie zaokrągliłaś do 5 to wiedz że od 6 do 9 liczbę zaokrągla się w górę tępaku. I jak już to nie jestem stary(23) a tym bardziej nie jestem babą i nie jestem też zawistny, ale jak widzę takie gim gówna jak ty to aż żal mi się robi.

A jak jak widzę dorosłego człowieka dowalającego się o każdy szczegół to parasol się w dupie otwiera Skoro jesteś STRASZY i rzekomo MĄDRZEJSZY to powinieneś zachować troche klasy i dawać przykład młodszym, czyli mi, a nie wyzywać. Więc w tym momencie jesteś śmieszny i możesz pocałować mnie w dupe ze swoją hipokryzją.

Gość asdfasgas
12skizto Widziałem już nie jednokrotnie jak ktoś cie pouczał, ale do ciebie to jak grochem o ścianę, więc nie będę nawet próbował bo za bardzo zidiociała jesteś i nie masz przecież 8 lat żeby wszystko trzeba było ci pokazywać palcem i tłumaczyć jak jest. Ale jak widać ty nie posiadasz czegoś takiego jak inteligencja.

Gość asdfasgas
wystaw dupe, zasadze ci po same jaja to ci się odechce pyskowania!!!

Miałam tutaj zarówno swoich zwolenników jak i osoby które uważały mnie za najgorszą osobę na świecie. To jest naturalne zjawisko. Przyjmuje do siebie jedynie krytykę uzasadnioną i przedstawioną w odpowiedni sposób, a nie zlepek uszczypliwości. Dla mnie reprezentujesz sobą bardzo mało, bo naskoczyłeś na mnie pierwszy nazywając mnie idiotką. Można było napisać coś w stylu :myślę, że osoby które oceniające zdjęcie pośpieszyły się gdyż autorka nie podała wzrostu. Nie ja wchodzę na forum i wyzywam. Stary, a głupi.

I jeszcze ''uważaj na słowa'' HAHAHAHAHAHAHAHAHAH to już jest w tej sytuacji szczyt grubiańskiej postawy

Gość gocha ma focha
chyba masz koślawość kolan

Gość asdfasgas
21:48 [zgłoś do usunięcia]asdfasgas wystaw d**e, zasadze ci po same jaja to ci się odechce pyskowania!!! To podszyw. 12skizto A do ciebie- bez komentarza bo szkoda mi ścierać klawiaturę na coś takiego jak ty(napiszę ci tylko ze chociaż dzięki tobie się uśmiałem hehe). Bez odbioru.