Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NINA randka1

I dzis ujrzalam mojego kolege z neta!

Polecane posty

Gość NINA randka1
odpisslam ze troche sie rozczarowalam jego zachowaniem on:zle mnie odebralas

Gość NINA randka1
zegnajac sie z nim powiedzialam ze nie znam sie na markach samochodow i tak naprawde nie ma znaczenia jakim"wozem "facet jezdzi, dziana mial mine

Gość bez konserwantów
Może faktycznie facet się zestresował i zaczął szpanować myśląc że zrobi to na Tobie wrażenie..

Gość NINA randka1
Ile masz dziewczyno lat? pisz z nami:) moze ci udzilimy kilka cennych rad

Gość bez konserwantów
A oprócz tego marketu, aparatu i auta to miałaś z nim jakieś ciekawe rozmowy?

Gość karem marie
Ja kiedyś umówiłam się z chłopakiem. Nie z internetu ale to była randka w ciemno (moja koleżanka chciała mnie spiknąć z kolegą jej chłopaka). Koleś zabrał mnie autem do McDrive, gdzie kupił 2 zestawy i wywiózł mnie za miasto do lasu. Na punkt widokowy, skąd widać było całą panoramę miasta. Miałam stracha jak cholera bo przecież widzę go pierwszy raz w życiu. Wokół ciemno choć ciepło było bo to był koniec lata. Żywej duszy w promieniu kilku kilometrów. On gasi silnik. Wychodzi z samochodu... to ja też. Patrzę jak otwiera bagażnik i wyciąga KOC!!! To ja już nerwowych ruchów dostałam i rozglądam się w które krzaczory spylać. A On spokojnie rozłożył koc na przedniej masce samochodu i mówi, żebym zdjęła buty to pomoże mi wejść (w szpilach byłam bo myślałam, ze pójdziemy do klubu czy coś - a nie do lasu). Wlazłam na tę maskę, On z jedzeniem obok mnie. Zjedliśmy te hamburgery, patrząc na panoramę miasta. Pokazując sobie różne znane nam miejsca w mieście i leżąc na przedniej szybie patrząc w gwiazdy i gadając o wszystkim i o niczym. I nie wiem kiedy kilka godzin minęło. Wiem, że po jakimś czasie On się spytał czy chcę jechać do domu czy poczekamy jeszcze godzinę bo zaraz będzie słonce wschodzić. I przywitałam nowy dzień. Na kocu. Na masce samochodu. Owinięta w męską koszulę. Odstawił mnie do domu dopiero przed 5.00 rano. Przez cały wieczór nawet mnie nie dotknął a przed drzwiami do mojego domu zapytał czy mógłby mnie pocałować. Odpowiedziałam, że TAK... ale na naszej drugiej randce. Uśmiechnął się i patrzył jak wchodzę do domu. Zamknęłam zamek w drzwiach i zaczęłam zdejmować buty kiedy ktoś zapukał do drzwi. Otwieram a tam stoi On i pyta czy nie mam ochoty na poranną kawę i ciepła bułkę z piekarni. Pomyślałam "szalony" ale pozytywnie. Wzięłam kurtkę i poszliśmy. Przed piekarnią żując bułkę bardzo intensywnie mi się przyglądał. Pytam o co chodzi? A On do mnie z przekornym uśmiechem "Wiesz, że to nasza druga randka?" Boże jak ja tego faceta kocham. :D

No może faktycznie zasługuje na drugą szansę, ale nie chce Cię zrażać bo zrobisz jak Ci serce podpowiada;) Tylko, że wiesz co.....ja właśńie jak wspominam te moje internetowe spotkania to widzę że za często starałam się machać ręką na różne zachowania i dawałam właśnie "drugą szansę" albo i trzecią, czwartą a okazywało sie to i tak niewypałem.

Gość NINA randka1
Mam teraz mieszane uczucia, nie wiem co zrobic Zapytal znow czy moze liczyc na kolejne spotkanie

Gość Ile masz dziewczyno lat?
no jestem jeszcze, wyciągnąc od was musze jak najwiecej :) skoro juz odważyłem sie napisać na forum :) Czego mam unikać, , a z czym nie przesadzać :) ja czasami mam głupie żarty :)

Gość Joyjoyjoy
Karem piękna historia :))))) :O

Gość NINA randka1
karem marie jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak pieknie az sie rozmarzylam oh

Gość NINA randka1
Aggie:) no wlasnie tego sie obawiam , eh

Gość Justtttiiiiiiiiiiiiii1232
A mój chłopak zabrał mnie na dach takiego wysokiego bloku w Krakowie oglądaliśmy Kraków nocą i paliliśmy świeczki możecie mi nie wierzyć ale wzieliśmy oboje pare świeczek ze sobą ja pomyśłalam ze moze pojdziemy na dzialke i sie przydadza dla milej atmosfery , ale mial mine jak po wyciagnieciu swieczek ja wyciagnelam tez... jestesmy ze soba juz 2 lata :) wtedy byl nasz pierwszy pocałunek.

Gość NINA randka1
Ile masz dziewczyno lat? OOO milo ze jetes:) Badz soba, powiedz jej ze to pierwsze spotkanie wiec troszke sie stresujesz ,wpadki wybaczy:)badz mily i nie mow jej o ex!to chyba najgorsze,moj kolega opowiadal mi ile to on juz mial i jakie byly a pozniej latal po parkingu wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość bez konserwantów
O fajnie że nie uciekłeś:) Kurcze to też nie jest taka łatwa sprawa bo każdy jest inny. Np nina (jak i ja) nie cierpi szpanerów ale znajdą się kobiety które lubią takich facetów :O Pewne jest to że jak będziesz udawał kogoś kim nie jesteś to prędzej czy później i tak wszystko wyjdzie na jaw a Ty będziesz czuł się podle.Super by bło jakbyście mieli podobne poczucie humoru:P

Gość NINA randka1
Justtttiiiiiiiiiiiiii1232 piekniee dziewczyny opisujecie, chcilabym cos takiego przezyc ile masz lat............ moze cos takiego wymysl jak dzieczyny tu opisuja , mmy kobietki uwielbiamy taki romantyzm:)

Gość bez konserwantów
Ja nie znoszę oprócz przechwałek słitaśnych oklepanych komplementów :O No jak facet mi wyskakuje z nadmiernym kiczowatym romantyzmem to chce uciekać w krzaki

Jesteś niepoważna i nierozsądna chodząc na spotkania z mężczyzną poznanym poprzez internet.

Gość NINA randka1
dokladnie tak, Nie wszystkie dziewczyny to " blachary"wiec z tym ostroznie Ja mysle ze cos romantycznego zapewne bedzie dzieczyna mile zaskoczona, ale tez nie mozesz przesadzic z tym romantyzmem na pierwszej randce , wszystko ze smakiem:)

Gość Justtttiiiiiiiiiiiiii1232
oj ja dziekuje Bogu , ze znalazłam takiego chłopaka : ) czego mysmy nie robili.. uciekalismy z domu zeby pojechac do Zakopanego, jezdzimy stopem po polsce, w tym roku stopem bylismy od swinoujscia do 3 miasta , spalismy na Plazy, rozbijalismy namioty, wynajmowalismy hotele, tysiace rozmow , tysiace bez, tysiace klotni , nieporozumień ale to mój najukochanszy wariat :) ale nie poznalam go na necie, znalismy sie od dziecinstwa, ale i tak pomyslalam ze napisze :)!!

heheh no właśnie, i moze nie powieniem tego mówić, bo dziwne to chyba jak na faceta, ale ja właśnie nie chce, żeby dziewczyna sie przy mnie głupio czuła ::/. Bo jesli później juz nie bedzie chgciala się spotkac, to ja tam to jakos przezyje :), ale głupio by tak kogoś zawieśc ;/

Gość NINA randka1
ZXE hmmm, moze i tak , ale wiekszosc osob umawia sie teraz na takie randki, moja byla w media i na parkingu wiec nic mi nie zrobil, polatal troche wokol "wozu" zobacze jaka bedzie druga az jestem ciekawa

hehe ja zabarlem kiedys dziewczynę , wspinaczke po budynku, juz sie do mnie nie odezwała :( :)

Gość NINA randka1
Ile masz dziewczyno lat? To kiedy sie z nia spotkasz?:)

Gość NINA randka1
ooooooooo fajny pomysl, ale na pierwsza randke hmmm,troche szalony pomysl:)

w ten weekend będe musial :)nie ma co czekać :)

Gość NINA randka1
zmykam juz spac, dzis duzo wrazen, napisze tu o kolejnej randce ile masz lat.. zajrzyj tu jeszcze dzieki zagladajcie tu popiszemy