Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co o tym sądzicie?

Bluzka na ramiączkach i malutkie włoski pod pachami?

Polecane posty

Gość Co o tym sądzicie?

Czy do bluzki na ramiączkach lub z króciutkim rękawkiem dziewczyna musi mieć super wygolone pachy czy malutki zarost lub ciemne kropki mogą być?

Gość duperelelelelelel
oczywiscie. A jak ma a wie ze nie bedzie sie tak pokazywac, to ubiera bluzke z rekawem 3/4. Ja tak miałam. jechałam autobusem. Miałam bluzke bez ramiaczek i na to bluzke tiul 3/4 rekaw falbanki..wiedziałam, ze nikomu sie nie bede pokazywac wiec miałam włoski. ale było tak gorąco. tak duszno..ze skapitulowałam, i zdejłam bluzke. Byłam w tej bez rekawkow. I miałam gdzies kto co widzi. Bo nie planowałam tego, ze bedzie tak goroco. Inczej dalej jechałabym w bluzeczce z tiulu i nikt nie widziałby włoskow pod pachami. to był przypadek.

Gość Co o tym sądzicie?
Ciekawe czy jak facet zobaczy u nowo poznanej dziewczyny nieogolone pachy to z automatu daje sobie z nią spokój

Gość duperelelelelelel
wiesz suko z toba nie rozmawiam ale pojawia sie ten problem po raz 100! wiec pisze jak bylo. Kobieta wie co moze robic co nie. jak wie ze nic nie pokazuje moze byc nawet w dzumie:) na nogach. jak ma spodnie. tylko czasem jest np zbyt gorąco. Bo jak zbyt zimno to sie ubieramy wiec problemu nie ma. jak masz tłuste włosy ubieraj czapke. ja tak robie i nikt nic nie widzi. Jakby było goroaco musiałabym ja zdjac..i kazdy by zobaczył przypadkiem tłuste włosy... a jak ten facet sie za Nia znalazł? jak nielegalnie to jego wina. Sledzenie kogos jest karalne. Wisiec komus z tyłu na plecach i sie szybko ulotnic..! to karalne! pamietam ze było mi gorąco i mowie co tak ciasno!! autobus sie zatrzymał ja sie obracam a za mna tyle wolnego miejsca..nie kogo nie było 1 babka! reszta siedziała! wkurwiłam sie! czyli to ten facet tak sie pchał na mnie! ze ludzie mu nie zwrocili uwagi! robił sztuczny tłok!

Gość duperelelelelelel
okna pozamykane tylko lufciki autobus nagrzany ludzie itp I on sie pchał..tak abym myslała ze tłok jak w puszcze po sardynkach! tylko ze jak sie obrociłam to nikogo nie było..wiec uciekł szybko z autobusu;/

Gość do duperelelelelelel
a długie te włoski były?

Gość duperelelelelelel
u nowopoznanej? suko masz mózg????? on jej nie poznal osobiscie! nie podszedł i sie nie przedstawił! tylko ja sledził tak aby o tym nie wiedziała. I nie wiedziała fakt. Potem jak pisał była w szoku! ze ciagle był.

Gość duperelelelelelel
nie pamietam:) jak włoski. Nie chodze na ramiaczkach wiec zbytnio sie nie przejmowałam. Jedynie jak na basen szłam to wtedy, ale był to poczatek lata, nawet 1 burzy nie było. taki wscibski facet. A w domu dzieci i zona. A on sie bawił. zamiast sie przedstawic podjsc powiedziec znam pania ciebie z chata itp to sie kurwa bawił. pamietam jak byłam w pracy i czułam w wc..ze ktos sie patrzy! to sie czuje. Myslałam, ze jakis pracownik tyle tam firm. Wyszłąm po cichu chciałam zobaczyc buty..ale nic nie widziałam..a ten skurwiel..siedział w wc obok..i mnie podgladał! teraz niedawno skojarzyłam! bo pytał sie czy siadacie na desce..a jak wszedzie za mna łaził to i w wc był! ja nie siadam na desce bo sie brzydze..nie wiem co widział aloe zachował sie jak chuj! matka to was wogole nie wychowała! wstydziłabym sie na jej miejscu! za was!

Gość duperelelelelelel
I co sie gapisz suko i chuju! teraz wołam policje i kaze zlecic tobie dyrektorko banku razem z nim badania psychiatryczne! nie bedziecie chuje bawic sie ludzmi!!! powiadomiłam sasaidow? sklep? zrobie ito!!!

Gość do duperelelelelelel
a ile zdarza Ci sie pach nie golic?

Gość duperelelelelelel
każdy goli według swojego rytmu:) ja swego nie zdradzę. Nie jestem eksibiconistą. Ale golę fakt ze jak ciepło to szybciej rosną. Nieraz na 2dzien.

Gość a 2 tygodnie zdarzalo
Ci sie zarastac? to nic intymnego jak czesto golisz pachy. napisz :P

Gość duperelelelelelel
nie, co tydzien, larem co 2-3 dni

Gość duperelelelelelel
a tobie suko mózg zarósł ulica was chowała macie takie prostackie zachowania i bezczelne i wscibskie. Matka sie powinna za was wstydzic;/