Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

już jutro odblokowana pśp

od jutra będę mieć swój nick !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość pasiaczkazwyboru
lykaj wszystko, nie uron ani kropli

Gość z tych trzech żadne
a nie od dziś?

" [zgłoś do usunięcia] już jutro odblokowana pśp o klaunuś tęskniłeś za mną ))) Mała wiem nawet gdzie. tylko nadarzy się okazja to naszczam komuś do pralki. nawet wię komu ))) ah nie mogę się doczekać !" Miałaś być moim króliczkiem doświadczalnym:classic_cool:.A widzę że masz problem nadal:O.

" już jutro odblokowana pśp a z petami luźno wypaliłam dziś może 10. nie wiem , nie chce mi się do paczki sięgać i liczyć no Mała na pewno Ci opoem przeca )))" To nie pisz że nie ma problemu:P.Nawet z piwem w porównaniu ze mna to masz duży problem bo ja nie piłem tego chyba juz z 3 lat a z petami to w ogóle bo tragedia bo to znacznie bardziej uzależnia wiec sie nie wykręcaj:P.Więc czas najwyższy na odwyk:classic_cool:.Tu na wstępie przesłanie dotyczące mojego odwyku: http://www.youtube.com/watch?v=rvYZRskNV3w :classic_cool:.Więc licz się z tym że będzie bardzo ostry:classic_cool:.Na początek proponuję 2 tygodniową głodówkę:classic_cool:.

jak prosta und żenująca riposta potrafi być odzwierciedleniem głupiego sfrustrowanego człowieczka :classic_cool: nie trzeba było tego pisać i tak od razu wiedziałam, że na więcej Cię nie stać 🖐️ żegnam soczystym chooy Ci w doope i na imie 🖐️

Gość Dekalogowata ze chcicom
Peeśpeku, czyli już jutro nadstawisz mi doopem do wylizania? :classic_cool: Dawno nie łechtałam Twej próżności. :) Zaczepiam Ciem, bo mi się komórki mózgowe z tymi w jajnikach zamieniły. 😭

* miejscami :O Kurrwa.

Zignorowała mnie. 😠 Koniec z ukręcaniem cyców(worów).

Bom wykończona moją własną fanką. Jak przegonię, to będzie lepiej. 😴