Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mr.McGea22

brak czulosci i okazywania uczuc pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość Mr.McGea22

moj problem polega na tym ze bardzo uczuciowa kiedys dziewczyna przestala zupelnie mnie przytulac calowac o seksie nawet nie wspominajac choc mowi ze caly czas mnie kocha. Pytanie do Pań z czego moze wynikac takie zachowanie

Gość Nie rób krzyku
Prawdopodobnie czeka z zerwaniem, nie ma się co tu oszukiwać. Jak ja chciałam zerwać to też zaczynało się od tego, bo miałam nadzieję ze może się jeszcze coś zmieni ale się nie zmieniło :o

Gość Mr.McGea22
tylko ze wlasnie ja sie mocno zmienilem dla niej mieszkamy razem myslimy o slubie a jednak cos sie z nia stalo kiedy proboje rozmawiac to mnie zbywa albo strzela focha ona wie ze bardzo ja kocham tylko ze brakuje mi jej takiej jaka byla kiedys zawsze okazywala duzo czulosci a teraz wcale :( kiedy ja proboje przytulic pocalowac to mnie odpycha :/ fatalnie mi z tym

Gość lady stokrotka
dokładnie tak, najprawdopodobniej czeka z zerwaniem, i chodz mowi tak to znaczy ze jeszcze to przemysla...

Gość Mr.McGea22
doradzcie cos :/ chcialbym to zmienic czy jest szansa ze bedzie taka jak kiedys

Gość Mr.McGea22
to jak z nia porozmawiac jesli rzeczywiscie tak jest chcialbym zeby to skonczyla ale jak pytam o to to mowi ze kocha i chce byc ze mna i mi tak strasznie jej brak tego ciepelka kochanej osoby

Gość lady stokrotka
zapytaj czego Cie unika? jezeli nie bedzie miala konkretnego powodu, zapytaj wprost czy to koniec.

Gość Mr.McGea22
wlasnie z kobietami jest chyba ten problem ze nie potarficie mowic wprost o tym co boli i niczego nie moge sie dowiedziec wiem od jej siostry rodzonej z ktora ma bliski kontak ze bardzo mnie kocha i chce ze mna byc wiec skoro jej tez tak mowi to chyba nie o to chodzi ???

Gość zmień perfumy ;)
:)

Gość Mr.McGea22
kurde ja naprawde mam z tym problem nie potrafie rozgryzc tej sytuacji :(

Gość lady stokrotka
ale siostra przeciez tez nie powei tego ze ona przemysla koniec zwiazku, koniec nie zawsze jest z powodu braku milosci ona moze Cie kochac, musi byc cos na rzeczy najlepiej zapytaj dlaczego nie ma takich zachowan bez powodu...

Gość Mr.McGea22
a co ja moge zrobic wedlug was zeby uratowac ta sytuacje przeprowadzilem sie dla niej do innego miasta sprzatam gotuje jestem czuly robie rozne prezenty niespodzianki staram sie ja zaskakiwac kieyds taki nie bylem ale stalem sie nawet troche pantoflem przy niej ale nie narzekam dobrze mi z tym chcialbym zeby byla szcesliwa

Gość Mr.McGea22
help

Gość lady stokrotka
nie wiem dlaczego ona sie tak zachowuje wiec rozmowa to jest numer jeden,a co jesli ty przestaniesz sie tak starac, moze to ja obudzi i zauwazy ona ze cos jest nie tak i sama zacznie rozmowe

Gość Mr.McGea22
probuje to rozgryzc ale przyznam ze ta sytuacja uswiadomila mi ze nie rozumiem kobiet dla mnie kiedy jest problem siadam i rozmawiam szukam rozwiazania a tu i ja i ona widzimy ze nie jest ok ale nie ma szans z nia o tym porozmawiac unika tego i jak Was zrozumiec kobiety dorzdcie cos

Gość Fdafdsadf
niektore kobiety, czekaja az facet sie domysli. zrobiles cos co mogloby ja urazic? moze ona przezywa stres przed slubem. moze jest o cos zla. pogadaj z nia. siedz przy niej. i zapytaj szczerzem, bez nahalnosc co sie stało? powiedz, ze rani cie to, ze jest ci zle, nie wiesz co zrobic w tej sytuacji. powiedz, ze nie umiesz sie domyslic. siedz przy niej. słuchaj jak juz zacznie mowic i nie szukaj gotowych rozwiazan. kobiety czasami potrzebuja by je sluchac.