Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko za 100

Do panow: Czy satysfakcjonujacy seks musi sie konczyc wytryskiem?

Polecane posty

Gość pytanko za 100

...zawsze myslalam ze tak. Ze mezczyzna, tak samo jak kobieta, dazy podczas stosunku do orgazmu, ktory u mezczyzn utozsamiany jest z wytryskiem. Moj facet czasem nie ma wytryskow, i po ktoryms kolejnym razie, zapytalam go, czy aby na pewno jest usatysfakcjonowany w takiej sytuacji. Odpowiedzial, ze tak, ze udany seks nie musi sie zakonczyc wytryskiem. Nie wiem czy wierzyc w to, czy moze faktycznie cos jest nie tak....

Gość jateżjateż
tak

Gość Goska z Kielc
nie

Gość pytanko za 100
dodam, ze moj partner ma 41 lat....Nasz seks jest nieziemski i trwa nieraz godzinami. On ma ogromny poped seksualny, inicjuje seks kilka razy dziennie. Ale ten seks nie zawsze konczy sie wytryskiem. Ja jestem sporo mlodsza od niego, i nie potrzebuje az takich maratonow. Potrafie miec orgazm juz po kilku minutach pieszczot. Moze to jest kwestia wieku...Dlatego pytam panow (nie chlopcow), czy mezczyzna moze czerpac satysfakcje ze stosunku, ktory nie konczy sie wytryskiem.

Gość donald em2
jak trwa godzinami to faktycznie chcial skonczyc bo ilez mozna...

Gość pytanko za 100
no ale to wlasnie ja chce konczyc szybko, a on przeciaga gre wstepna w nieskonczonos. I nie narzekam na to, bo naprawde jest niezly w te klocki. Martwi mnie jesynie to, ze on nie zawsze ma wytrysk, chociaz twierdzi ze bylo mu dobrze i ze wytrysk nie zawsze musi byc. Przypominam, ze nie chodzi o nastolatka tylko o mezczyzne po 40 - tce. A ja paskudna nie jestem. Jestem atrakcyjna i wl ozku tez problemow nie mam.

Gość ja mam 32 lata...
i nauczylem sie przezywac orgazm bez wytrysku. w ten sposob moge miec orgazmy wielokortne. i czesto jest tez tak, ze koczymy 'zabawe' bez mojego wytrysku (ktorego nie utozsamiam z orgazmem). przez to tez jestem ciagle napalony, ciagle moge i ciagle czerpie przyjemnosc z kazdego zblizenia :)

Gość pytanko za 100
czyli ze masz orgazmy bez wytrysku??? Tak w kazdym razie zrozumialam twoja wypowiedz. Moj partner teiwrdzi, ze dla niego najbardziej satysfakcjonujacy jest fakt ze zaspokaja mnie, a jemu jest dobrze, i nawet jesli nie ma wytrysku to przezywa ogromna przyjemnosc. Ja jestem kobieta, mlodsza co prawda od niego, ale ja daze do orgazmu. Orgazm jest moim celem podczas stosunku. Jakos trudno jest mi sobie wyobrazic, pieczczoty, ktore prowadza do kumulacji napiecia, bez jego rozladowania. Dlatego, nie do konca dowierzam jego zeznaniom. Ale moze to kwestia wieku....nie wiem juz sama.

Gość zenek3452345
Tak i najlepiej w środku.

Gość ja mam 32 lata...
pytanko za 100 no wlasnie orgazm bez wytrysku, jest to mozliwe - jako mlodzik myslalem ze sie nie da ale jednak.. potrafie przezywac rozkosz bez wytrysku i tak bez konca. nie potrzebuje wytrysku aby byc zaspokojonym pewnie twoj facet tez opanowal ta sztuke

Gość damianek234
ja zawsze mam orgazm podczas wytrysku Jak bym go nie miał to mnie bolą jaja

Gość 40latek
Ja jestem w podobnym wieku co Twój facet i powiem jedno,że chyba ma jakieś problemy.Facet podczas wytrysku ma największą przyjemność skurcze jakie podczas wytrysku następują; fizycznie powodują wytrysk spermy.Im więcej tej spermy tym przyjemniej; jak facet nie ma wytrysku tak 2-3 dni to jest dopiero jazda.Chyba większość facetów zgodzi się ze mną.Dodatkowa podnieta jak facet widzi swój spory magazyn spermy wytryskujący np.na piersi kobiety,twarz,stopy,pupa jak kto woli

Gość gość
Jestem taka napalona...prosze zadzwon do mnie mam chcice wejdz na strone http://sextelefon.ovh/ i znajdz swoją Anię i dzwon chcę poczuć cię w sobie już teraz!!!!

Gość Kenio
Tak można się tego nauczyć i wtedy wrobienie w dziecko już nie grozi. :)

Gość gość
jak nauczyć się orgazmu bez wytrysku i orgazmów wielokrotnych?????

Gość gość
orgazm bez wytrysku też się przyda jak po tygidniu ostrego pieprzenia Panny chcę się zrobić obfity wytrysk na Jej śliczną twarz ;-) mamy akumulacje spermy

Gość gość
Raz spróbowałem tablety viagropidobnej z nowo poznaną kobietką, chciałem się wykazać i rzeczywiście napalony przez 20 godzin, ale jak bym nie bzykał dojść nie mogłem, prędzej zawału bym dostał !!! Nie wiem jak inni ale ja po takich specyfikach nie mogę się spuścić.

Gość gość
człowieku zrozum że w. XXI wieku jedynym celem sexu jest orgazm kobiety orgazm męski nikogo już nie obchodzi