Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madyda

gdzie zorganizować studniówkę??

Polecane posty

Gość madyda

Szukamy sali na studniówkę 2013 - tak max na 300 osób

Gość madyda
no tak sorki :-( chodzi o Bielsko lub Żywiec - więc trochę nie w tym kierunku! A czy pytanie jest kretyńskie - tylko dlatego, że nie wpisałam miejscowości? Tłukiem tez nie jestem, bo mam najlepszą średnią - więc wypchaj się z taką odzywą.

Gość ekasia
w okolicy żywca jest hotel Zimnik, w którym chyba robią studniówki. Byłam tam na weselu i mogę polecić z czystym sumieniem, z tego co wiem teraz mają jeszcze większą i bardziej ekskluzywną salę. Myślę że warto tam zadzwonić i dopytać.

Gość madyda
z tym dworcem to ciekawe :-) A na którym się zmieścimy ??? A ten Hotel to gdzie dokładnie jest ??

Gość ekasia
ten hotel jest w Lipowej moi rodzice idą tam na sylwestra to mogę Ci później napisać więcej o tej sali..

Gość madyda
znalazłam w necie ten hotel. Rzeczywiście niedaleko - oferta dość ciekawa i cena ok. i sala duża. Ale, czy ktoś może coś o tym napisać.........jak byliście tam na studniówce to piszcie! A może jeszcze ktoś coś napisze o Orchidei - słyszałam, że też ok

Gość gość
no dziewczyno no a jazke no przecie mozna super lokal jest przecie to sonda uliczna na temat byla no i tak sie zlozylo ze ja tez przez to prezchodzilam ale powiem ci ze potem mi przeszlo i sie pozbieralam no i wygadalam sie na ten temat i moze to komus pomoze czy cos : ❤️ http://www.youtube.com/watch?v=bH_yfrBq-lE

Gość weroniasta
ja uważam, że studniówki powinny być organizowane w szkole, my taką robimy. inne szkoły w stolicy będą miały wypaśne hotele, a my sami robimy dekoracje, dj juz zamówiony ( ja znalazlam- djnaimpreze.info/) - moim zdaniem będzie bardziej prawdziwie.

Gość karzeł sw mikołaja
w doopje mam studniówki

Gość gość
Myślę, że miejsce nie jest najistotniejsze- ważni są ludzie, zgrane towarzystwo, dobra muzyka itp. Na fajnego bloga ostatnio trafiłam- pisanego przez DJ-a i ciekawy artykuł napisał właśnie o studniówce-co zrobić żeby była udana :) http://www.djmw.pl/djnastudniowkeplock :) Swoją drogą polecam tego DJ-a