Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka total

nigdy nie trafie w dzien plodny NIGDY!!31-30-29 i tak w kolo

Polecane posty

Gość zalamka total
czekam na testowanie jeszcze tylko 5-6 dni !!!!trzymac kciuki plisssssssss

Gość agiew
jak nie możesz trafić w dzień płodny to może kup sobie mikroskop owulacyjny? Ja używam afrodyty i jestem zadowolona. Albo mierz sobie temperaturę.

Taki cykl to cykl "jak w zegarku". Cakowicie regularny! Piszesz,że badania ok...A mieliscie: -monitoring owulacji -podstawowe badania hormomanle -badanie prolaktyny przed/po obciażeniu metoklopramidem (MTC). - podstawowe badanie nasienia -badanie fragmentacji DNA plemnika -badanie kariotypów -badanie na wrogosć śluzu -badanie drożności jajowodów ????

Piszesz tak jakby staranie o dziecko to była jakas ciężka praca...Nie trzeba celować w owulację, jak para jest płodna, to wystarczy, że kocha się regularnie...

Gość zalamka total
czekaj no czekaj ...zagolopowalas sie troche ! badania mam ..nie wpdam w panike tylko to zaczyna byc meczace nic wiecej jak sie nie uda tym razem to mam kolejne badania ot co :)

Gość ksennaaaa
od dawien dawna wiadomo, ze samo kochanie sie w owulacje, lub dni plodne nie sa 100% gwaranjca na zajscie w ciaze, na to sklada sie duzo wiecej czynnikow. Przy kochaniu sie w dni plodne jest tylko 20% prawdopodobienstwa, ze zajdziesz. Cierpliwosci!

Gość jeżyk z jabłuszkiem
Kochajcie się regularnie w czasie "okołoowulacyjnym", a nie czekajcie szczegółowo na ten jeden dzień płodności!!!

Gość zalamka total
testy nic nie daja zawsze mi wychodza slabo widoczna ... temperatura jest lepsza jakos nam nie wychodzi ale nie trace nadzieje kochamy sie co 2 dni bo wczesniej kochalismy sie codziennie i niec z tego teraz co 2 zobaczymy czy sie udalo czy nie obecnie czekam na okres jeszcze 3 dni i bedzie wiedomo ehhh

Gość zalamka total
hooo cos mi sie zdaje ze i tym razem nic z tego :( boli w dole brzucha wiec okres tuz tuz :(

Gość zalamka total
te czekanie jest okropne ! to moj 29dnien cyklu ...okresu nie ma ale z testowaniem poczekam do niedzili bo zapewnie znowu sie dnia 31 dostane ..chociaz juz mnie nic nie boli ale ............ poczekam Trzymac kciuki !!!1

Gość zalamka total
😭 nic z tego w sobote okresu dostalam a ....... z tym wszystkim

Gość no i tak ma byc
ja juz 2 lata i tez testowalam wczoraj ...i nic z tego jutro zapewne okres zawita cholera jasnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bo to tak wlasnie jest jak chcesz to nie mozesz... ja mam juz dosc pieciu lat co miesiac to i samo!!zalamac sie mozna.najgorsze jest to ze ti juz paranoja przez ostatnie dni myslalam ze moze sie udalo bo brzuch bolal a okresu nie ma. ale teest to zepsul i @ pewnie sie pojawi. nawet sutki mi sie wydawaly inne. coz podswiadomosc potrafi platac figle

Gość de-monika
Poczytałam trochę o tym mikroskopie o którym pisze agiew. Bardzo mi się spodobała ta afrodyta. Kupię ją. Mam nadzieję że pomoze określić mi owulację.