Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracekk

Praca

Polecane posty

Gość pracekk

Nie mogę dogadać się z ludzmi w pracy. Praca jest fizyczna od 6 do 18 a nawet dłużej jestem tam na stażu. Ta firma zajmuje się układaniem lini, przewodów telefonicznych, czy przewodów pod sklepy itp. Ja się na tym nie znam, zreszta są też prace na wysokosciach a ja mam lek.. Nie mogę dogadać się z ludzmi to już zbita grupa ludzmi nie da sie wejsc w jej szeregi, pracuje tam od poczatku listopada wyplata jest 5 i niewiem czy wytrzymam, czy dostane tylko to co z urzedu, czy pracodawca cos mi doplaci.. Ciezko jest, ciezka praca fizyczna dodam, ze w mojej miejscowsci praca jest na wage zlota wiec ot tak jej nie rzuce..

Gość firma
Napewno coś dorzuci. W końcu dobry z Ciebie chłop.

Gość milivanilii
no co ty tylko to, co z urzędu dostaniesz

Gość pracekk
praca byla by znosna, moze bym sie nauczyl, ale boli mnie to, ze nie moge sie dogadac z ludzmi..

Gość bezzpracy
sluchaj, ja musialam szukac pracy wiele razy i powiem Ci, że w kazdej pracy to jest w zasadzie główna bariera, jesli chodzi o to, żeby przetrwać. To jest to, czego głónie boi się człowiek i co powtrzymuje go przed szukaniem nowej pracy - strach, że nie będzie mógł się dogadać z udzmi

Gość pracekk
ale ja praktycznie ide z myśla oby do tej osiemnastej przetrwac w domu myslenie ze o 5 trzeba wstac i znowu isc do roboty i siedziec jak odludek.. na dodatek niewiem czy dostane kase za nadgodziny czy tyram za darmo... ehh zycie.

Gość Tollllla
za nadgodziny powinien ci zapalcic po na stazu mozesz pracowac maksymalnie 40 godzin tygodniowo