Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghtr6g

Jestes ?

Polecane posty

Gość hghtr6g

:)

Gość hghtr6g
ah, a juz sie wsytraszylam :P W domu? teraz ? :) No, no... a nie powinienes byc w szkole ? Ja sobie wstalam ok 9. i zaraz sie bede kąpac...

wystraszylas sie? no tak, w domu, koncze zadanie... a po co w szkole? niepotrzebne to jest:) idziesz na studia dzis? jak z najblizszym egzaminem?

Gość hghtr6g
wlasnie przez caly dzien sie wczoraj uczylam zdrowia publicznego, jest jutro :) Musisz mnie odpowiednio pocieszyc, bym go chyba zdala ;* Wczoraj napisales mi, zebym byla teraz na kafe, i nic nie napisales. Zalozylam ja temat dla Ciebie więc, ktory od razu skasowali.

kolo 20-21 powinnismy miec chwile czasu dla siebie:) (na gg nie moge wejsc niestety teraz bo zadanie robie ) tak wiec Cie pociesze:) ale ja to zebys jutro przyszla napisalem przedwczoraj, no i poszedlem wczoraj o 10:30, a potem o 12:15 na komputer szkolny, zalozylem temat a Ciebie nie bylo - zdziwilo mnie to... jaki temat zalozylas?

Gość hghtr6g
Mhm, no to bede na gg, kolo 20.00. Napisz Ty do mnie, bo ja pewnie bede na niewidoku :) Wlasnie tak myslalam, ze mogles to napisac przedwczoraj.. Wiec jaki TY temat zalozyles dla mnie? Bo ja dzis napisalam, ze mi sie wczoraj sniłeś...;*

Gość hghtr6g
Mm, napisales 'kochanie' :) Dlugo czekalam na ta Twoja odp teraz..ciekawe co robiles ;> Ja juz ide sie kąpać. Do zobaczenia o 20:00 na gg !