Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oilosan

Dwa kierunki studiow! Zaocznie na prywatnej uczelni?

Polecane posty

Gość oilosan

Myslicie iz jest to mozliwe do pogodzenia? By studiowac dwa kierunki zaocznie, na tej samej, prywatnej uczelni?

Gość iu3u3hy33
nie da rady 2 zaocznie pokryją Ci sie terminy zjazdów cwiczen obowiazkowych

Gość może to czary?
a po studiach -gdzie praca?Pomyślałaś o zawodzie czy tylko jakoś będzieeeeeeeeee

prywatne studia mają mała renome i pracodawcykrzywo na to patrzą, lepiej jeden kierunek i na panstwowej uczelni

Gość oilosan
ale na prywatnej uczelni moze latwiej dostalabym IOS lub ITS? prace bym jakas znalazla, moze ktos by mi zalatwil jakas prace w biurze, nie wiem.

Gość oilosan
moge miec slabe wyniki na maturze, wiec raczej nie pojde na panstwowa uczelni humanistyczna a znajomosci by dostac prace w biurze mam, wiec spokojnie, chodzi mi tylko o papierek.

Gość aswedsa
zrob 10 kierunkow a pozniej biadol zes bezrobotna ;/ nie da sie pogodzic 2 kierunkow na zaocznych ;/ na pewno wiekszosc zjazdow bedzie ci sie pokrywac i bedziesz kolejna "wyksztalcona" z dwoma tytulami, ktora gowno umie. poza tym zaoczne na prywatnej uczelni to shit! jak co tylko na panstwowej - juz jakas wyzsza renoma jest. Na prywatnej to z dziennych jedynie cos wyniesiesz.