Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

pocałunek w stopę

Polecane posty

ulubiony? No nie wiem, one są do siebie dosyć podobne, ale ogólnie lubię ten styl: rysunki i prozę Schulza. A dlaczego pytasz?

mój ulibiony to zaczarowane miasto. ty jako fan "tych klimatów" powinieneś miec swoje ulubione:P odsyłam do xięgi bałwochwalczej :classic_cool:

mój ulubiony to chyba Chłopiec z psem w oknie. Fajny jest też Ojciec klęczący przed Adelą. Mam taką książkę z rycinami Schulza i teraz do niej zajrzałem, bo zapomniałem tytułów.

ale chciałabyś mieć tak faceta u swoich stóp. Nie mówię na stałe, ale tak w ogóle: poczuć się dominą.

wiesz co - szczerze to nie. Wolę jak mężczyzna rządzi. NIe chicałabym miec słabego kapcia który dałby sie wcisnąć pod pantofel. -kobiety takich facetów NIE szanują.

dlatego napisałem, że nie na stałe, tylko mieć np. taki epizod: spotkać się np. kilka razy z kimś takim. Ja miałem w swoim życiu taki epizod.

spotykałem się jakiś czas z dziewczyną 3 lata ode mnie starszą, która lubiła właśnie takie klimaty i wiedziała, że ja je lubię.

a co dla Ciebie oznacza pocałunek w stopę dziewczyny, że chłopak się jej podporządkowuje.

zalezy jaki pocałunek. Moze byc czuły i słodki- po prostu - wtedy oznacza miłość, ze facet jest kobiecie taki oddany, taki "jej" :P dla odmiany- nie wypada całowac faceta w stope:P po prostu sie nie godzi. pocałunek w stopę moze byc tez taki poddańczy jak na obrazkach schulza, wręcz bałwochwalczy.

jestem, przyznaję. Z tą dziewczyną spotykaliśmy się raz, czasem dwa razy w tygodniu. Czasem u niej, czasem u mnie. Na dzień dobry całowałem jej stopy tak na powitanie. Z czasem doszły mocniejsze rzeczy: pejcz, trampling. Jeździliśmy czasem w plener nocą ( np. do lasu) i tam robiliśmy mniej więcej to co w domu. Niezapomniane wrażenia. Zdarzało się, że całowałem jej stopy na klatce schodowej, gdzieś na jakiejś bocznej uliczce...

no to jesteś jak wcielenie b.Schulza. Co za klimaty! :D a co odczuwałes jak całowałes jej stopy? Podniecenie fizyczne? psychiczne?

podniecenie było wszelkiego rodzaju, nie tylko, gdy całowałem jej stopy. W ogóle, gdy byłem w jej obecności.

Gość ale wstyd [cool]
ten temat mnie podniecił :classic_cool:

bo ona miała faceta, a ze mną to była tylko taka zabawa. Dlatego też nigdy nie wiedziałem, kiedy będziemy mogli się spotkać. Jak miała warunki i czas to pisała albo dzwoniła.

To nie tak ze kręcą. Wpadłam kiedys na obrazki Schulza i spodobał mi sie ich senny, mroczny, obsceniczny klimat. I tematyka zakazana na tamte czasy:P Nic więcej. Osobicie nie kręcą mnie pejcze i tematyka bdsm. Wolę jak męzczyzna adoruje mnie w tradycyjny sposób prawiąc komplementy lub dając kwiaty :classic_cool:

ok. Ale byłabyś w stanie wcielić się w rolę dominy rozkazującej facetowi i robiącej sobie z niego dywanik? Tak dla zabawy.