Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blanka2223

Po kilku dniach zaproponowal mi slub!!!

Polecane posty

Gość blanka2223

Po kilku dniach zaproponowal mi slub!!! Mam 25 lat i 6letniego syna ktorego sama wychowuje. W poniedzialek spotkalam mezczyzne, ktory wiele mi o sobie powiedzial. Rozwiodl sie z zona, nie moze miec wlasnych dzieci, mieszka sam w duzym domu, i chcialby miec rodzine, ma 39 lat. Wczoraj spotkalam go znowu i zaproponowal mi malzenstwo. Zgodzilam sie a dzisiaj przedstawie go rodzicom, sa w szoku jak powiedzialam im ze znam go dopiero pare dni. On obiecalam mi ze w tym miesiaca zerezerwuje date slube w USC na grudzien.

Gość nvb xf xcfbnxsrnbsz
a był już sex między wami??????/

Gość blanka2223
Nie, jeszcze nie. On powiedzial ze nie musimy sie spieszyc, ze mozemy sie kochac nawet po samym slubie a narazie musimy sie zajac przygotowaniami do slubu.

Gość yhyy
o jej :) ale wiesz może to dobrze ..takie związki które przed slubem są po kilka lat później się sypią :) więc może wasz "przypadek " naprawdę jest ta miłością , jak się spotkaja dwie połówki - bo wątpie zeby proponował to każdej napotkanej kobiecie i jak ona się nie godzi szuka kolejnej ja Wam zyczę jak najlepiej :))

Gość yhyy
a właśnie nie chialabyś wiedzieć jak jest ? a jeśli będzie mial problemy z sex-em ? co wtedy ? i dlaczego jest rozwiedziony ?

Gość majkaaaa gg
fajnie a ja sie spotkalam po 6 tyg znajomosci wirtualnej, kochalismy sie i powiedzialam skoncz we nie chce miec z Toba dziecko :D 11.11.11 to dobra data na poczecie dziecka :D ale raczej nam sie nie udalo :o szkoda powodzenia

Gość Olagś34
też znam taki przypadek z opowieści byłam smarkulą, chlopak po wyjściu z wojska,przyszedł do sklepu gdzie ciocia sprzedawała kupił piwo ,wypił i wrócił nieznajomy powiedział mojej cioci że bedzie sie na niej żenił szok w rodzinie ale mam wójka .

najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że Ty się zgodziłaś, bez żadnych przemyśleń.. czemu? dla mnie to brak podstawowego instynktu; nawet wielka nieskończona miłość musi mieć czas żeby zaistnieć; no i powiedzmy to sobie szczerze, nie żyjemy w czasach wojny wiec decyzja jak najbardziej pochopna... ale ponieważ nie jestem zołzą, życzę Wam szczęścia...

Gość sdfghjksdfghjasdfghj
a na zone wybiera sie naiewne baby by moc to robic a tymczasem naiwna zona spodnie upierze slub to mocno glamoryzowany z glupoty koniec wolnosci kobiety ktora nigdy swych tanentow juz nie rozwije tylko stanie sie darmowa sluzaca sprzataczka dziwka kucharka sekretarka-gratulacje http://www.youtube.com/watch?v=D5nb31kinJI