Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

my miracle

MOJ BRZUCH I TALIA po ciąży są jeszcze ładniejsze

Polecane posty

Gość do my miracle
szkielet osoby grubokościstej może sie róznić od szkieletu osoby drobnokościstej o tym samym wzroscie max 0,5 kilograma Wszystkie tuczniki zawsze twierdzą ze są "grubej kości" ;)

Gość do my miracle
szerzej rozstawione uda na przykład waża wiecej? :):):):)

Gość same uczone profesorki
hahahah tuczniki, nie moge z ciebie naprawde! ja mam 168cm, waze 66kg i nie jestem gruba uwierz, jestem normalnie zbudowana, szczupla osoba, nie jakas wychudzona tyczka, ale tez nie mam fald tluszczu. widze, ze niektorzy nie pojmuja, ze ludzie roznia sie od siebie budowa i na wage wplywa wiele roznych czynnnikow!

Gość usmialam sie czytajac was
1. mozna byc szczupla wazac 66kg przy 167cm - znam takie dziew2czyny, co tyle waza, a nie dalybyscie im 60kg. Kwestia budowy ale numero uno jest laska - 52kg i biust 80C :D:D:D bary ma chyba po pudzianie :D sama jestem przecietna lub szeroka w barach i pod biustem, mam 15kg wiecej niz owa dziewczyna, a nosze 70C.

Gość piekno to byla od
zawsze kwestia gustu. Jedni lubia grube, inni chude.

Gość do tcyh co ważą 66-68 kg
przy 167 - 168 cm wzrostu pokażcie zdjęcia swoich sylwetek to pogadamy czy faktycznie jesteście takie szczupłe;) dla mnie to nierealne by ktoś kto ma ten sam wzrost i waży prawie 20 kg więcej był tak samo szczupły

Gość mymiracle
SWIETA PRAWDA PISAŁAM O TYM KILKA POSTÓW WCZESNIEJ !!! CYT"jakie z was niektore sa nierozumne i bzdury opowiadaja!!! co wy porownujecie wage do wzrostu i jak kto wyglada? nie macie o tym pojecia, ze u jednych to ciezkie kosci, wytrenowane miesnie, nadmiar wody! wielkie uczone sie znalazny! to wspolczuje tej co przy 59 wygladala jak spaslak jestem trenerka sportowa i sila rzeczy w klubie mamy mierzenie i wazenie, jest mnostwo fajnych,szczuplych,dobrze wygladajacych (nie chudych szczot!) dziewczyn, ktore maja mniej niz 170cm i waza w przedziale 60-68! sama po urodzeniu dziecka przy wzroscie 167 wazylam dlugo 68kg i nie widzialam w lustrze spaslaka, nie bylam oblana tluszczem. nie wiem skad wzielyscie w sobie to przekonanie, ze ktos powyzej 60kg jest gruby, przeciez to absurd...ps. w liceum chodzila ze mna do klasy dziewczyna ktora wygladala jak typowa modelka 172cm wzrostu, szczuplutka, zero faldek, a wiecie ile na bilansie wazyla? 69kg"

Gość mamusieńka..
my miracle ale masz szerokie biodra masakra i ty się jeszcze chwalisz swoim wyglądem??

Gość do tcyh co ważą 66-68 kg
faktycznie nie wyglądasz na 66 kilo wyglądasz bardzo fajnie:)

Gość kasicasss
nie obraź się ale mam takich sukienek już się nie nosi no chyba że lubisz wyglądać jak bazarówa a biżuterie powinnaś dobierać do butów.

Gość kasicasss
ale za to bobo masz fajnego:)

Gość a możesz pokazać jak wygląda
Twój brzuch, biodra i uda po ciąży?

Gość a możesz pokazać jak wygląda
i pokaz brzuch jaki miałaś w 9 miesiącu

Gość grut to wysokie mniemanie
o sobie;) można wyglądać naprawdę przeciętnie i nijak, ale myśleć o sobie dobrze i jest efekt;) tak trzymaj autorko;)

Gość gość27
Oj dziewczyny. Ja w 6 miesiącu ciąży przy 178 mam 65 kg. Przed ciążą 62

Gość gość
Jeśli chodzi o mnie to w ciąży przytyłam 18 kg a zgubiłam w 2 miesiace po porodzie. Też miałam cc i karmiłam piersią tylko miesiąc. Mam wagę tą samą co przed zajściem w ciążę, ale jesli chodzi o biust to został większy ☺ u mnie rozstępy są, ale tylko 3 małe i płytkie na dole brzucha. Wyszły niestety 2 dni przed porodem w 41 tygodniu.

Gość gość
Nie ma co oceniać sylwetki po wzroscie i wadze ja mam 166cm i 60 kg wagi i nikt nie chce mi w to uwierzyć bo wyglądam na 10 mniej

Gość gość
Ja po ciąży mam takie same wymiary co do centymetra, w biuście jedynie 3 cm mniej. Ale ważę też mniej, przed ciąża ważyłam 52 kg przy wzroście 165,teraz 48 kg. Karmie piersią dwa lata, mam nadzieję, że jak przestanę to przytyje 4-5 kg