Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja:)

Sympatia.pl

Polecane posty

Gość ja też spróbowałam...
Ale dlaczego myślisz, że pytanie o zawód oznacza, że kobieta chce Twojej kasy? Mnie facet pierwsze o co spytał, to o zawód, bo napisałam dość ogólnie. Mój zawód jest bardzo ciekawy, na zachodzie szanowany, ale w Polsce niestety słabo płatny. Ja też go o to spytałam nie dlatego, że chciałam wiedzieć, ile zarabia, tylko dlatego, że robi coś nietypowego, z czym się do tej pory nie spotkałam. Nie zakładaj z góry złych intencji. Jak się obawiasz, że liczą na Twoją kasę, to napisz bez szczegółów.. no chyba, że jesteś chirurgiem, co wtedy raczej jest oczywiste... Jeżeli kobieta jest sama w wieku 35 lat, to raczej z czegoś się umie sama utrzymać.

Gość kawaler do wzięcia
Niczego nie zakładam, jednak nie zaprzeczysz, że dla kobiet z pewnym doświadczeniem życiowym, które sparzyły się w poprzednich związkach i same raczej w miłości już nie wierzą piorytety życiowe troche się zmieniają Jeśli ma być z facetem którego i tak nigdy raczej nie pokocha to niech chociąż ten facet zapewni jej życie na jak najwyższym poziomie. I nie pisz mi że tak nie myślicie bo wiem że myślicie...szczególnie jeśli kobieta ma jeszcze dzieci...Dziesiątki takich pań poznałem (wirtualnie) i doskonale wiem czym sie w życiu kierują. Może jestem idealistą jednak szkoda mi czasu na poznawanie kogoś bliżej jeśłi z góry wyczuwam pobudki które nim kierują Ale nie wszystkie kobiety są takie...Najdłuższy mój związek był z kobietą która poznałem całkiem przypadkowo. Mieszkala za granica i siłą rzeczy na początku nasz kontakt ograniczał sie tylko do neta i tel....Przez 4 miesiące żądnemu z nas nie przyszło do głowy zapytać o to czym się zajmujemy! Po prostu mieliśmy tyle innych wspólnych tematów. Temat pracy wyszedł zupełnie przypadkowo przy okazji innego wątku. Tamten związek niestety nie przetrawał próby czasu, mślę że głównie przez odległośc ale pewnie nie tylko...jednak do dziś, chyba podświadomie szukam kobiety z która równiez mógłbym rozmawiac na wiele tematów nie koniecznie od pracy zaczynając....

Problem z utyskujacymi kobietami jest taki ze same nie wiedza tak naprawde czego chca od portalu.Chcialyby za jednym strzalem miec ksiecia z bajki a same sa malo atrakcyjne. Seks jest rzecza naturalna wsrod doroslych ludzi i zachowywanie sie jak nastolatka swiadczy o braku dojrzalosci emocjonalnej. Moje pytanie brzmi : ile ubylo kobitce po tym ze facet sie znia przespal jedna noc i juz go potem nie zobaczyla ? mysle ze niewiele a nawet zzyskala .Poznala ze facet jest nic nie wart.Takie doswiadczenie jest wiecej warte niz cale zmarnowane zycie potem z gosciem ktory "wydawal" sie OK.

Niby nic nie ubyło, ale.... emocjonalnie jednak nie jest to przyjemne, kiedy wiemy, że wszystko, co sobie o kimś wyobrażała, było tylko po to, żeby ją zaliczyć, prawda? Chodzi o nastawienie, o to, że kobieta już zaczęła sobie wyobrażać wspólne romantyczne wieczory... Chodzi też o podejście do seksu. Niestety, są kobiety, które idą do łóżka z niewłaściwych pobudek, np. myślą, że tak powinny, że to się facetowi należy, bo postawił dwa drinki... Jeżeli się idzie do łóżka, bo ktoś nas strasznie pociąga, bo go lubimy, bo chcemy przyjemności, to ok.. ale to jest o wiele fajniejsze, kiedy już wiemy, jak ze sobą rozmawiać. kawaler do wzięcia: ja myślę, że podświadomie szukasz kopii tamtej kobiety. Mogę się mylić, mało informacji podałeś. Ja za każdym razem zachwycam się czymś zupełnie innym w mężczyźnie, którego poznaję. Może wyczułeś, że tamte kobiety rzeczywiście chciały się związać tylko ze względu na wygodę, nie wiem, ale może jesteś przewrażliwiony. Moim zdaniem jest tylko jeden moment w życiu kobiety, kiedy chce, żeby jej facet był zaradny i po prostu zarabiał: to jest, kiedy urodzi jego dziecko. Wtedy przez pewien czas niestety ona jest skazana na przerwanie kariery. To duże poświęcenie. Napisałeś, że kobieta chce polepszyć swój status materialny przez faceta. A ja uważam, że jest trochę inaczej: nie chce go pogorszyć, wchodząc w związek. Oznacza to, że nie chce się związać z kimś, kto nie dorównuje jej poziomem: intelektualnym, ale też materialnym. Być może inaczej jest z tymi, które mają dzieci, ale na ten temat nie będę się wypowiadać, bo to nie mój świat.

aha i jeszcze coś dodam: praca jest dla wielu osób treścią życia. Nie dziw się, że o niej chcą rozmawiać. To jest naturalne. Ja wiem, że wielu facetów pracuje po to, żeby zarobić pieniądze. My znacznie częściej kierujemy się zainteresowaniami, pasją, nawet, jeżeli zarobki są trochę niższe.

Gość money money
ciagle te pieniadze

Gość lonpinin
"Moje pytanie brzmi : ile ubylo kobitce po tym ze facet sie znia przespal jedna noc i juz go potem nie zobaczyla ? mysle ze niewiele a nawet zzyskala .Poznala ze facet jest nic nie wart.Takie doswiadczenie jest wiecej warte niz cale zmarnowane zycie potem z gosciem ktory "wydawal" sie OK." moze przybylo nawet -kilka chorob wenerycznych-oj prezerwatywa nie zabezpiecza:) np przed hpv -jedne plod-i tak tez bywa

Gość ja tez mam konto na sympatii
Dziewczynki czemu nie odpisujecie na wiadomości od facetów bez załączonego zdjęcia?

Gość r56i8t7ii
Miałem konto na Sympatii ponad rok i dałem sobie spokój.Nie wiem czy ja źle szukałem ale każda która mnie interesowała a było to jakieś pięć dziewczyn miała bardzo wysokie mniemania o sobie nie reprezentując sobą praktycznie niczego :) Już pomijam fakt że byłem np skreślany za to że posiadam średnie wykształcenie a nie wyższe jak by to w ogóle miało coś do znaczenia :) Zauważyłem również że to były wredne kobiety który nie wiem chyba chciały się tam wyżyć a nie znaleźć miłość swojego życia.Na szczęście w realnym świecie poznałem swoją ukochaną i jesteśmy razem trzy lata :)

Miejsce jak każde inne Uważam, że jeśli ktoś chce naprawdę kogoś poznać to bez trudu tam pozna i wcale nie musi zakończyć się na kilku spotkaniach

Gość a ja mam konto na
zapisani sobie pl

Ja np. teraz nie odpisuję, bo piszę tam cały czas z jednym facetem. Nie umiem się skupić na kilku znajomościach. Kobiety zwykle codziennie dostają wiadomości od różnych osób (przynajmniej ja), więc trzeba je jakoś zainteresować. Nie bierzcie tego do siebie, jeżeli nie odpisujemy. Próbujcie, może akurat dobrze traficie. I zgadzam się z opinią wyżej: miejsce jak każde inne. Można kogoś poznać, ale niekoniecznie od razu, ileś razy można źle trafić.

Gość prowokacje niestety
same prowokacje niestety

mialam konto na sympatii niestety w kazdym przypadku byla to jedna wielka porazka!!!!totalny pech!!!!

"mialam konto na sympatii niestety w kazdym przypadku byla to jedna wielka porazka!!!!totalny pech!!!!" na jak długo tam siedziałaś że miałaś tylko pechea ?

ponad rok!zawsze trafialam na zdesperowanych facetow ,ktorzy co innego mowili przed 1 spotkaniem(np na gg czy przez tel.)a co innego bylo po spotkaniu w realnym swiecie

Gość to jest pewne
virtualne i realne środowiska to dwa różne światy!

Gość kasiora1990
kasa i kasa i tyle w temacie

Gość qbdbwbdwhje
to jest ciekawe kto bierze udział w takich dyskusjach

Gość pisareczka
mam zbyt duzo czasu i nic do roboty to sobie piszę a co mi tam

Gość ppessymisstka
no tak, ale trzeba miec dostep do internetu, jakies zdjecia i napisac cos interesujacego i ntrygujacego na swoj temat inaczej nic z tego

Gość fotoamatorka 123
najlepsze sa krotkie filmiki video

Gość 5646
co o niej myślicie ? to wymagająca ta babka ? Patrzcie na opis "Mój wymarzony partner" http://sympatia.onet.pl/may03,user.html

Gość askeolpd1999
sa inne lepsze serwisy

Gość kora82
Żeby Was pocieszyc powiem, ze na portalu sympatia poznalam mojego meza. Jestemy razem juz 5 lat. Dlatego mowie ze mozna.

Gość brzydalalezdużym
Ja na sympatii zawsze szukam miłości i przeważnie znajduję taką piękną, czystą i soczystą miłość analną :)

Gość odwżna inaczej
do odważnych świat należy

Gość na 3 noce
podbijam -trzynocnej przygody