Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja:)

Sympatia.pl

Polecane posty

Czy na tej stronie są sami dziwacy, napalency i szukajacy jednonocnej przygody???

Gość to porąbany portal gdzie
pełno takich dziwaków i kure wek :D a zdjecia są z doo py tak jak na fotka pl www.wiocha.pl

eee noooo ale ja mam tam konto, nie jestem kurewką;p to faceci na tym portalu to tacy kurwiarze, albo sponsorzy proponujacu spotkania za zakupy/kase itd... a ja myslalam ze spotkam kogos fajnego!

Niekoniecznie, ja miałam miesiac konto, jedna propozycja sponsoringu, kilka oczek od facetów którzy mieli w profilu wyraźnei napisane że szukają seksu, nei odpowiadałam i nie odezwali sie wiecej do mnie. Większość wiadomości od nijakich facetów, ale normalnych z normalnymi intencjami.

Gość noż koo rwa nie kapuje po
jaką cholere zakładacie tam swoje konta ?!?! no po co ? nie no nie powiecie mi ze to jest takie niewinne ...:O

no fakt. tacy tez sa, nijacy ale normalni. a spotkalas sie kiedys na zywo z kims z tego portalu? albo w ogole z kims poznanym z neta?

no wlasnie, tak sie reklamuje... wiec taka naiwana 19letnia dziewczyna jak ja- poszukuje...

Gość dziewica111
fajni? to czemu nie wyszlo?? i wygladali jak na zdjeciu czy troche inaczej?:)

Wyglądali jak na zdjęciu :) Nic nie kłamali :) I naprawdę faceci w moim typie. Z jednym spotykałam się jakiś czas, z drugim tylko 1 miła randka (pracoholik, który ciągle gdzieś wyjeżdża, a mnie rozmowy an gg nudzą).

o kurcze, to fajnie mialas. w takim razie ja tez sprobuje sie z kims spotkac. tez nienawidze rozmow na gadu, wole na zywo bo to jest 100razy ciekawsze!

W sumei wieksozsć osób które pisało, to odprawiałam po 1. wiadomości, bo mi się nie podobały całościowo (znaczy nie mam na myśli tylko wyglądu, ale to, że robili orty, mieli średnie wykształcenie itp) i nie oszukujmy się tam w więksozsci siedza przecietni faceci, któzy nie mają wzięcia w realu, nieliczne są wyjątki.

Gość a kobiety na symaptii to niby
takie super? :D taka fiku miku uzależniona od kafe 18cha :classic_cool: :O🖐️

nie mam pojęcia jakie są kobiety(jestem hetero), ja jestem super, ale nie bawię się już w takie bzdety, bo to bez sensu :)

Gość tak sobie wmawiaj
jesteś żałosna. wszyscy widzą co piszesz masowo na kafe. tylko siedzisz i pierdzisz z nieudacznikami prawiczkami. żałosna jesteś

Gość nieprawik
Na tym portalu większość profili to są normalne profile z fajnymi facetami/kobietami, którzy szukają miłości. A ty pewnie dajesz fotki w samej bieliźnie, z brakiem opisu a potem się dziwisz, że takie osoby do ciebie piszą. Normalni stwierdzą, że z kurwą się nie chcą zadawać a kurwiarze będą walić drzwiami i oknami bo chętna.

ja jestem na sympatii prawie 1,5 roku z przerwami i 7 razy byłem na randce i wszystkie mnie olały ale nie mam do nich pretensji bo wiedziałem, że nic z tego nie wyjdzie, mam teraz zawieszone konto może odwieszę dopiero po nowym roku...

Gość jednej nocy
jednej nocy ....

Gość sympatyczna koleżanka :P
ani kobiety ani mężczyźni na tym portalu w 95 procentach fajni nie są. niestety, ale tak to wygląda. nawet jak z pozoru wszystko jest ok, to zawsze coś się znajdzie. mam tam konto od kilku miesięcy, poznałam wirtualnie sporo osób, umówiłam się z 3 facetami. pierwszy - naściemniał w kwestii wieku, poza tym niby ok, może trochę nudny, ale kto nie przynudza od czasu do czasu. jednak to kłamstwo odnośnie wieku mi się nie spodobało, pewnie w innych tematach też coś koloryzował, więc dałam sobie spokój po jednej randce i słusznie, bo facet okazał się zwykłym chamem kiedy mu powiedziałam, że następnego spotkania nie będzie. następny - podobnie niby wszystko fajnie i ok, po dwóch randkach już mi się na chama bezczelnie próbował wprosić do domu. zamarkowałam gorszy humor pewnego dnia, trochę się posprzeczaliśmy, dzień ciszy i ostatecznie mi napisał, że moje zachowanie go blokuje i on tak nie może :D wyobraźcie sobie, jedynie udałam, że mam gorszy dzień i nie byłam super mega radosna, a koleś już spierdala. widać zwolennik związków jedynie "na dobre", złe go blokuje :P i pan ostatni - kilka krótkich, ale treściwych rozmów, sympatyczny, z polotem. umówiliśmy się, było miło. i na tym jednym spotkaniu się skończyło :D ok, ja rozumiem, że mogłam mu się nie spodobać, ale czy nie można powiedzieć wprost, że nic z tego nie będzie? no i przede wszystkim po co kłamać, że jestem taka fajna, że mu się podobam, planować już kolejne spotkanie, a potem napisać "do jutra" i przez tydzień się nie odezwać? ja się już naprawdę poddaję, bo oni sami nie wiedzą czego ani kogo chcą. a później biedne pokrzywdzone misie i gadanie jakie to my jesteśmy niedobre. dno

Hej! Ja też miałam przez ponad rok konto na Sympatii. Raczej złych wspomnień nie mam, ale zdarzyły mi się dwa przypadków panów, którzy nie chcieli się spotkać tylko pisali, pisali, pisali :). Też nie odniosłam tam spektakularnego sukcesu, ale po części to moja wina, bo jestem mało dyspozycyjna czasowo i większości panom nie odpowiadało to (i nie odpowiada), że moja praca czy inne zajęcia są czasem ważniejsze od nich ;).

Gość uwolniona ;)
tak - byli, są i będą, ale od każdej reguły istnieją wyjątki ;) (tam poznałam mojego męża :) )

Gość wkurwiony mudżahedin
fikumiku - w twoim przypadku to ze nie wyszlo to dlatego ze nie jestes zwyczajnie szczupla kobieta. powiedz mi jaki normalny facet chcialby kogos kto nie umie o siebie zadbac ? :o