Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja:)

Sympatia.pl

Polecane posty

Gość ja też spróbowałam.....
na innym portalu, ale podobne zasady... chwalę sobie, jedna znajomość się rozwija, chociaż nie wiem, czy coś z tego będzie, ale przynajmniej wypełnia miło czas,były 2 spotkania, są rozmowy codziennie w necie.. co kto lubi, mi to nie przeszkadza, lubię tak też rozmawiać.

Gość regulator kwasości
Ja takze mam tam konto i jakos nie szukam jakis jednorazowych przygod. Tylko ze nawet jak pisze do jakiejs dziewczyny to te po prostu ignoruja bo licza na nie wiadomo kogo. A pozniej marudza ze nie mozna nikogo normalnego poznac.

Gość przypadkiem m&m
widze ze niektore na portalach szukaja nie widomo kogo a same super nie sa ja moze nie mam konta na sympati ale kilka dziewczyn poznalem z neta i dla kazdej niby super bylem a jak spotkalem sie realnie to wyszlo ze same nie wiedzialy co dalej, nie jestem tam jakims lalusem czy dresiarzem, po prostu przecietniak ale jakos zadna nie chciala ze mna urwac kontaktu po spotkaniu, moze za slabo sie staralem lub zadnej bardziej nie zaimponowalem, z reszta umawialem sie z kobietami tak milymi i najczesciej to byly takie co raczej nie mialy faceta lub byly zranione, fajne z charakteru, nie jakimis lalkami ale normalnymi fajnymi, ale jakos nigdy nie odczulem ze ja je interesuje,

Gość kwiatekPachnacyfajnie
ja poznalam swojego TŻ na tym portalu, spotkalam sie z nim w parku, jak zobaczylam idacego do mnie wielkiego faceta z bukietem kwiatow to sie wscieklam, bylam przed okresem, zla jak osa z muchami w nosie. Nie spodobal mi sie, wrecz mnie zniechecil do siebie, brzydko pachnial, potem powiedzial ze odbieral porod, bo to nieludzki lekarz... terqaz sie ztego smiejemy.... po randce zadzwonila do niego i chcialam powiedziec muz by na nic nie liczyl, by sie wykapal, nie chodzil na randki w ciuchach po porodzie jakiegos zwierzaka itd, by zainwestowal w siebie i niech na nic nie liczy. Nawet nie wiem czemu mu tak nagadalam, facet sie wsciekla ale przez telefon nie okazal tego, wypali paczke fajek , pojechal do kolegi . Tak myslala i myslal , potem sie okazalo ze stwierdzil ze mi nie odpusci!!!!!!!! ja na nie On na tak, teraz jestesmy para popapranych kochankow i przyjaciol, mieszkamy ze soba, jest super. Zle go odebralam na pierwszym sp[otkaniu, facet ma to cos na co bym nie zwrocila uwagi w realu, jest oczytany, madry, super. ja pokochałam jego, On pokochal mojego synka, synus ma fajnego tate. I tak razem sobie żyjemy ...

Mojego męża poznałam na tym portalu :P ogólnie miałam 2000 wejść w 3 dni na profil 70 propozycji spotkania i 40 propozycji seksu, jako że seksu nie szukałam przygodnego to zagadałam sama tylko do jednego faceta:) no i został przy mnie na dobre-sama sobie go wybrałam i jestem zadowolona:)

A ja nie wiem... wciągnęłam się w rozmowę z kimś i tak już od ponad 2 miesięcy, były 2 spotkania, ale nadal nie wiem, co on chce, kiedy będzie następne....

Gość yasinnn
a ja poznałam dwóch fajnych facetów. Z jednym byłam rok z drugim 3 lata . Gdzieś niestety się pogubiliśmy .. Moja przyjaciółka poznała w ten sposób męża i są na prawdę szczęśliwi! także uważam że można poznać kogoś wartościowego!

a może mi doradzicie, bo już się gubię w tym wszystkim... u nas rozmowy w necie są czasami takie fajne, intensywne, z podtekstami, że czuję, jakby miał na mnie ochotę (mam atut, który akurat jemu się podoba)... na dodatek jego aluzje działają na moją wyobraźnię, ale żeby nie było wątpliwości, nie tylko o tym rozmawiamy, pierwsze aluzje były po ok. miesiącu rozmów... ale jak już się spotkaliśmy, to z jednej strony było fajnie, dużo czasu, ciekawa rozmowa, brak nudy, ale nawet się nie dotknęliśmy. Za drugim razem też nie, mimo, że między spotkaniami sporo było o tym wspominania... a teraz mija tydzień i ja już nie wiem, czy on chce tego spotkania, czy nie, czy może do czegoś dojść, ale jak, skoro spotykamy się w miejscu publicznym.. No cóż, dla mnie seksualność jest bardzo ważna, choć nie najważniejsza, dawno nie jestem dzieckiem, ale.. po co o tym tyle mówi, skoro nic potem się nie dzieje... a z drugiej strony - ja go nie zaprosiłam do siebie, nie wiem, czy tak wprost bym potrafiła, może jakieś pomysły? Jak to u Was było? Dużo spotkań przed pierwszym dotykiem, pocałunkiem, seksem? Zaprosiłybyście tak szybko faceta? a może jakoś inaczej to zorganizować, żeby doszło do czegoś, ale może nie seksu od razu?

Gość co to jeeeest
jednonocne przygody???

Gość napalonyyyyy
zdecydowanie napalency

Gość bdwkbdcw
jaki portal takie wpisy

Gość kuuuuuuuuuuuuuuukodzambo
niedojrzale planty sa wszedzie,a tam zapewne szczegolnie,bo to jak w sklepie wybor duzy to czemu nie kombinowac,szczegolnie wszelcy poprancy ktorzy nie potrafia sobie poradzic w zyciu realnym,a tam udaja nie wiadomo kogo a jak ktos chce marnowac tak czas i sie bawic to jego wybor

Gość klamia,oszukuja etc
zakaldajcie po kilka kont,kazde inne dane,sprawdzajcie ich,czy do innej kobiety nie pisza co innego,wiekszosc liczy na darmowe swieze mieso,i sa to zawodowi podrywacze,dlatego trzeba bardzo uwazac jesli tak ktos chce kogos poznac,choc napeweno jest garstka ludzi ktorzy sa w porzadku,ale to ulamek procenta,sprawdzone und potwierdzone na roznych portalach,no i maja konta na roznych portalach najczesciej ,to powodzenia🖐️

mówią, że to facet szuka darmowego seksu, a ja... po tym, co się wydarzyło w ten weekend zaczęłam wreszcie jasno myśleć:) warto było poczekać te 2 miesiące. Gdyby na samym początku zaczął pisać o seksie nie miałby szans, ale on poczekał, potem trochę niepewności i wreszcie... zaproszenie do siebie, niespodziewane, które przyjęłam... i nie żałuję. Cała noc przyjemności, warto było:) widzę, że są poważne przeszkody, żeby to był związek "docelowy", ale nie żałuję.. i dalej flirtujemy, on jest zachwycony moim ciałem, a ja tym, co on z nim robi:) i o różnych rzeczach rozmawiamy, nie tylko o seksie, nawet o tym mniej, niż przed weekendem...

Gość abrakadara1990
dwunocnej przygody

Odnosze wrazenie ze po portalu randkowym oczekujecie katalizatora na swoje zycie.Zasada ze do tanca trzeba dwojga sprawdza sie w tym przypadku znakomicie. Nalezy sie spotkac w realu a co dalej bedzie to nie ma zasad:) Albo sie ludzie polubia albo nie.To jest nasz indywidualny wybor i decyzja .Portal ma nic do tego.jest jaki jest .To my podejmujemy decyzje jakie jablko zjemy ssiegajac reka do koszyka :) Pisanie wiec ze to portal do bani jest nieporozumieniem i swiadczy o nieuporzadkowanym stosunku do samego siebie. Takie spotkanie obcego czlowieka moze byc testem jak nas inni odbieraja.Kilka nieudanych spotkan i nalezy zadac sobie pytanie co znami jest nietak ? moze warto zadbac o siebie? zredukowac wage,yoga?rowerek?Oczytanie? Nie jestesmy doskonali i luibimy swoje cialo bo jestesmy leniwi ale taka randka da nam wskazowke jak nalezy swe zycie zmodywfikowac. Najbardziej denne sa opisy "jestem jaka jestem" bo swiadcza o intelektualnym ubostwie autora/ki

Z wyglądem nie ma problemu, bo jak piszą tu dziewczyny, na każdą znajdują się amatorzy...może to jest właśnie przewaga takiego portalu? Dla dziewczyn, które podobają się, powiedzmy, sporej liczbie facetów, problemem może być selekcja na tych, którzy chcą tylko zaliczyć kolejne ładne ciało i tych, którzy dadzą z siebie coś więcej... liczę na więcej, niż dwunocną przygodę:)

Gość mariszzza
KwiatekPachnacyladnie: fajna historia:) Jak widać, nie była to miłość od pierwszego wejrzenia, ale i bez tego można stworzyć szczęśliwy związek:) No właśnie zastanawiam się jak to jest z tą sympatią. Tak różne są opinie o tym portalu, że ja już sama nie wiem. Teraz właśnie zbieram się za założenie konta na jakimś takim portalu, ale chciałabym uniknąć facetów, którzy szukają tylko seksu czy przygodnej znajomości. A podobno na sympatii trochę takich facetów jest. Pewnie wszędzie takiego można znaleźć, trudno takich uniknąć. Ale słyszałam np. o mydwoje, że tam mniej jest tego typu ludzi, że jednak to portal dla ludzi, którzy szukają stałego związku. Jaka jest prawda? Jakby porównać te dwa portale, to który jest lepszy. Dla mnie, czyli osoby szukającego faceta dojrzałego emocjonalnie, gotowego stworzyć ze mną dłuższy związek?

Gość kawaler do wzięcia
same niewiniątka:D Ci napaleni, liczący tylko na seks faceci to was siła do łóżka ciągną? Hipokrytki pieprzone

Gość do czego młodzi zdązacie
jak tam młodzi nie mają szans to co my stare pierdziele musimy na głowie stanąć aby doszło do normalnych relacji:D

Gość i dlatego
fikumiku jest stara panna, bo sama nie wie czego chce, wzbrzydza, nie jest kumata)wiec jak tu z nia zagadac zebz zaiskrzylo)? wiele tam takich bab i facetow

Gość kawaler do wzięcia
Masz rację. Ludzie są tam latami. O czym to świadczy? Ci bardziej wiekowi (35+) tak naprawdę nikogo nie szukają, są tam jedynie dla zabicia czasu, a także po to aby mieć usprawiedliwienie przed samym sobą " no przecież próbuję"...Pogadasz z jedną czy drugą to czuć scianę nie do przebicia ciężkim sprzętem

Gość czlowieku stary pierdziel
nawet przez mysl mi nie przeszlo zeby cokolwiek z nia sprobowac, juz wystarczajaco sie naczytalem co ona soba prezentuje, takze prosze cie:)

czlowieku stary pierdziel-- co boisz sie JEJ ,ze Cię ugryzie.?A co pogadać i pośmiać się nie potrafisz?Gdzie Ty się uchowałeś jak jeszcze na tym padole istniejesz? :D

Gość ja też spróbowałam...
Fiku miku to fajna babka:) znajdzie lepszego, niż ci, co tu ją krytykują, a sami nie potrafią zagadać do dziewczyny... kawaler do wzięcia: My też lubimy seks, naprawdę. Nie jesteśmy niewiniątkami, ale wiemy, że dobry seks jest wtedy, jak facetowi zależy, żeby nam było dobrze. I nie jest to wcale tylko branie:) Dlatego o seksie rozmawiamy i go chcemy, ale nie od razu. Nie jak ktoś zaczyna od komplementowania naszej urody, a nie rozmawia z nami o zainteresowaniach.. Ja wyczułam, że mój "kolega z portalu" może być w tym dobry, kiedy mówił o zupełnie innych rzeczach:)

Gość kawaler do wzięcia
Gratuluję faceta w takim razie Oczywiście że jest masa napaleńców którym tylko jedno w głowie, ale po to macie swój rozum aby z niego korzystać a średnio rozgarnięta kobieta bez problemu jest w stanie wyczuć prawdziwe intencje faceta Na Sympatii jest cały przekrój ludzi z przeróżnymi oczekiwaniami. Sam z racji wieku (40l) mialem kontakt głownie z kobietami 35+ i powiem Ci że wcale lepiej to nie wyglądąło Sporo kobiet do mnie pisało i też raczej nie interesowało ich na czym ostatnio byłem w kinie czy ksiązka jaką ostatnio przeczytałem...za to najdalej w trzeciej wiadomości pytało pytanie o czym sie na codzien zajmuje czy wręcz o zawód...I na tym kończyłem z paniami znajomość:) Oczywiście to nie jest żaden temat tabu ale litości....nie w takiej kolejności