Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sabaton.....

słyszeliście ten kawałek??

Polecane posty

Gość sabaton.....

http://www.dailymotion.com/video/x6fmzw_sabaton-40-1-polskie-napisy-nowa-we_music tylko czytajcie wszystko i dokładnie Ci co tam walczyli w grobach się przewracają przez to co wyprawia teraz rząd Polski Oni polegli za Ziemię którą teraz rząd odsprzedaje i to za bezcen Kurcze kiedyś to ludzie mieli jakieś wartości a teraz liczy się tylko kasa ,aż nie chcę myśleć jak to się wszystko skończy

Gość sabaton.....
no niestety nie dla wszystkich jest to takie jasne Agatko , mało Polaków zna naszą historię i nie pamiętają o tym co ludzie robili by obronić Polskę a potem tacy właśnie wybierają taki rząd który robi wszystko na korzyść innych tylko nie ta swoją Tusk posprzedawał wszystkie stocznie a Niemcy mają ich 24!! i dali Tuskowi tytuł Europejczyka Roku!!!!:D:D:D:D

dodam tylko że zespołowi Sabaton udało się to co nie udało się nauczycielom historii w szkole - zainteresować młodych historią Polski, naszą walką, walką o Polskę. piszę na przykładzie mojego brata i jego kolegów. po lekcjach wychodzili znudzeniu, zawiedzeni....któregoś dnia przyjeżdżam do domu i słyszę na cały regulator Sabaton-a, pytam go co mu się stało ze tego słucha, a on wyciąga .... masę książek, nie podręczników, książek z różnych bibliotek, pokazuje co wyczytał, co znalazł w necie na temat obrony Polski..... mówi ze spotykają się z chłopakami i przekazują sobie te wiadomości....az mi się łza w oku pokazała! jednak młode pokolenie czasem potrafi zainteresowac się czymś innym niż grą komputerową! w szoku byłam! brat ma teraz 16 lat, zbuntowany nastolatek....

Gość sabaton.....
no właśnie mi też się ryczeć chce jak pomyśle , że Oni wszyscy zginęli na marne bardzo dobrze , że tak właśnie uczą w szkołach , dzięki temu młodzież nabędzie jakieś wartości a nie tylko kasa kasa kasa teraz ludzie nie liczą się w ogóle z innym człowiekiem, najważniejsze , żeby im było dobrze a reszta niech się martwi niestety teraz ludzie sprzedadzą własną duszę za pieniądze

Gość sabaton.....
posluchajcie prosze