Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monii78

Kocham męża ale go zdradzam

Polecane posty

Gość ubaw po pachy ,,,
K katolicki - afery - dawno się tak nie uśmiałam ;) cóż za teksty "na czasie" buahahaha, dobre to było :)

Gość mysle ze mentalnosc
Tak to jest jak sie wychodzi za maz za kiepskie w lozku cieple kluchy. Wspolczuje i zycze powodzenia.

Gość Donek Dywersant
Powiem Ci tak jedyne co możesz zrobić, żeby nie pogarszać sytuacji to poinformowac męża o wszystkim i błagac o wybaczenie. mocnyyyyyyy "Ta kobitka ma poped większy niż miłość do męża. Zachowuje sie jak typowy facet, a wyzywacie ją jak zbrodniarza. Nie każdy nadaje sie do monogamii, ma zrywać dobre małżeństwo z powodu nic nieznaczacego dla uczuć seksu?" To już wyuzdane Polskie "feministki" zmieniają nicki na takie bardziej męskie i szukaja poparcia swoich niecnych czynów? Czy nie poszedłeś dziś do szkoły bo bolało gardziołko i się nudzi?

Gość yhyy
K katolicki - afery haha dobre :)) to może odrazu iśc do częstochowy i zapytac sie jak to ukryć ? :D oni sobie radzą z tym doskonale .. kuria tylko łoży na ich baby ..co za paranoja :D niedawno kupił taki z czestochowy kawalerkę dla swojej babki i ich dziecka :D ciekawa jestem ile dali za chrzest :D pewnie co łaska :D matko kochana , po cholere tu siedzicie idźcie się modlić za tych grzeszników , którzy przynajmmniej zdradzają partnerów a nie mają w dupie woje powołanie i cała ta otoczke

Gość Editta Van K
nic dziwnego, wyszlas za maz bardzo mlodo, masz dopiero 28 lat a juz dwojke dzieci.... trzeba sie najpier wybawic, przezyc gorace romanse, wyszalec a potem sie chajtac... mnie to zupelnie nie dziwi co robisz, malzenstwo i rodzina w takim mlodycm wieku to blad

Dajcie Kobiecie spokój, prosiła, żeby jej nie oceniać a zaraz robicie z Niej wyrodną Żonę i Matkę. Jeśli szukamy czy to Kobiety czy Mężczyźni, znaczy, że czegos nam brakuje...w udanym związku, siedzi sie obok ukochanej osoby się nei nie marudzi. Bądxmy szczerzy, nie ma idealnych małżeństw a jeśli sa można je zlicz. Bez przesady. Ja Cię rozumiem. Starajmy sie rozumieć a nie wytykac palcami. Każdy zWas jest w porządku? Nie marzycie o koleżance/koledze z pracy/szkoły? Nie ogladacie się za innymi na ulicy? Co?.

Gość Donek Dywersant
danilllo "mocnyy- popieram ludzie,troche radosci w zyciu nikomu krzywdy nie zrobi czego oczy nie widzą tego sercu nie zal. troche egoizmu i czegos dla siebie" Twoja laska opierdala lache komu popadnie ale oczy nie widzą więc sercu nie zal. Chora mentalność upośledzonego intelektualnie i moralnie człowieka.

Gość danilllo
autorko tylko zeby ci do glowy nie przyszlo mowic męzowi. facet sie zalamie. jesli naprawde chcesz to skonczyc to skoncz i zapomnij.

Gość Donek Dywersant
Ja nie marze, dostrzegam atrakcyjność róznych kobiet ale to nie znaczy, że mam ruchac jak pies. Troche szacunku do siebie ludzie. Kurwa mać.

Gość danilllo
dlaczego uposledzonego?;)

Gość Donek Dywersant
danilllo "autorko tylko zeby ci do glowy nie przyszlo mowic męzowi. facet sie zalamie. jesli naprawde chcesz to skonczyc to skoncz i zapomnij." Kobieta się zamęczy i tyle niech powie lepiej dla wszystkich zainteresowanych.

Gość yhyy
próbówka - popieram wypowiedz jasne że nie robią , przecież oni są święci .. nie mam pojecia skąd u ludzi tyle nienawiści do innych , żeby wypisywać takie rzeczy . a moze to brak dobrego sex-u w domciu tak na Was wpływa , bo jakby nie było to musi mieć jakieś podłoże , obstawiam to - bo pisalibyście w innych postach na innych tematach , np - co dzisiaj na obiad :D a nie interesowali sie uczuciami - a ffeee :D

Gość Donek Dywersant
Przedstawie Ci twój tok rozumowania najprościej jak się da: 1) Twoja laska opierdala lache regularnie obcym typom. 2) Nie wiesz o tym ale przecież, oczy nie widza więc serce nie boli. No nie? 3) Całujesz ją i nie widzisz w tym nic złego, że miała w paszczy pół powiatu?

Gość danilllo
to niech sie meczy,a czemu ma meczyc sie z tym maz i dzieci?;) jak juz decydujemy sie na takie akcje to pelna dyskrecja.

Gość yhyy
nie nie mów mężowi - takich rzeczy sie nie robi a pozatm nie ma pewnosci ze np i on nie jest autorem któregos z tematów o tym ze ma kochanke i oszukuje żone ..

Gość yhyy
helllo Donek Dywersant ? tutaj jest inny temat a Ty sie faceta czepiłes , jak chcesz zrobić psychoanalizę komuś - to proszę bardzo jestem chętna , i z przyjemnościa dowiem sie kilku ciekawych rzeczy na swój temat :)

Gość danilllo
donku,dokladnie-ja nic nie wiem to czymze mam się przejmowac ?

Gość Donek Dywersant
yhyy "...a pozatm nie ma pewnosci ze np i on nie jest autorem któregos z tematów o tym ze ma kochanke i oszukuje żone .." Ubaw po pachy. Bez komentarza. Powiedz, daj mu szanse wyboru czy dalej chce byc z taką osobą.

Gość lewiaeva
Jasne ,że takich rzeczy się nie robi -jak nie mów mężowi. Przed ołtarzem mówimy słowa, ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską. A autorka chyba tę wierność i uczciwość to dawno złamała. I Wy byście tak umieli żyć w świadomości okłamywania męża ?

Gość danilllo
yhyy- ja też jestem babką ;) ale dynek czy tam denek zainteresowal mnie swoimi teoriami. dajesz donek ! ps.nie mam laski,ktora obrabia lache polowie powiatu;)

Gość jurataas
Każdy w zyciu popelnia bledy ale wazne jest zeby umiec je naprawic. Zakoncz to bo nic dobrego z tego nei wyniknie poki nie jest za pozno..

Gość Donek Dywersant
No ale zakładając, że byś wiedział to by Ci to nie przeszkadzało. Tym się różni facet od cioty, że ten pierwszy szanuje swoją kobiete i siebie a ten drugi no cóż... yhyy helllo Donek Dywersant ? tutaj jest inny temat a Ty sie faceta czepiłes , jak chcesz zrobić psychoanalizę komuś - to proszę bardzo jestem chętna , i z przyjemnościa dowiem sie kilku ciekawych rzeczy na swój temat Nikogo sie nie czepiłem ale żal mi poprostu takich ludzi. Bo przeżyłem zdrade i wiem jak to boli zranioną osobe.

Gość Donek Dywersant
danilllo "yhyy- ja też jestem babką ale dynek czy tam denek zainteresowal mnie swoimi teoriami. dajesz donek ! ps.nie mam laski,ktora obrabia lache polowie powiatu" Miło mi, też się puszczasz i szukasz usprawiedliwienia pochwalając takie niecne czyny?

Gość yhyy
a gdzie tutaj ubaw po pachy :D? prosta sprawa , każdy moze tutaj pisać, - i co w związku z tym ? jak zauważyliśmy większość osób już jest w związkach więc ? mozę i kiedyś mąż autorki założy post a moze nawet kiedś i Ty założysz :) chętnie Cię wtedy nie będe krytykowała :) każdy ma swoje życie

Gość LubieSiebie.
Jesteś najgorszym rodzajem kobiety. Dla chwilowej przyjemności możesz stracić wszystko co masz i ty jeszcze zwleka sz . Ciesz się że mąż jeszcze nie wie i możesz to naprawić . Lepiej nie mów mu o zdradzie jak to tu niektórzy radzą . Zerwij z tym kochasiem i zajmij się rodzina . Bo w końcu będzie za późno i obudzisz się z ręką w nocniku.

Gość yhyy
aa i tutaj jest pies pogrzebany .. ja tez przezyłam zdradę , ale jakoś zdrowiej do tego podeszłam jak napisze ze to normalne ze ludzie dorośli zdradzaja - to zlinczują mnie odrazu ale gdyby było inaczej to każdy z nas byłby z nasza pierwszą miłością -szkoły podstawowej jak jest degustacja - to po to zeby wybrac dla siebie najodpowiedniejszy smak .. można to interpretować na różne sposoby

Gość mocnyyyyyyy
Ujeżdżam takie niezaspokojone mężatki, to wiem czego im trzeba- ostrego rżnięcia, miśki domowe ich nie podniecają, nawet im sie dobrze ru.chać nie chce. To jej sprawa co robi, nie?

Gość monii78
Na pewno nie powiem o niczym mężowi. To by go złamało. On tak bardzo mnie kocha. Niestety ale sama będe musiała nieść ten ciężar i to juz do końca życia. Gdybym mu powiedziała byłoby mi lżej ale jego by to złamało. Muszę po prostu skończyc ten chory układ i próbować żyć dalej. Mówienie o tym nic nikomu nie da.

Gość danilllo
nie,nie puszczam sie:) mam troche więcej szacunku do siebie i męza niz autorka co nie zmienia faktu,ze ją rozumiem i krytykować nie będę ;)