Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monii78

Kocham męża ale go zdradzam

Polecane posty

Gość kochajcy mąż w pracy
Gdybym ja się dowiedział że moja żona mnie zdradza to chyba bym umarł z rozpaczy... Też potrafię docenić atrakcyjność innych kobiet ale nawet przez myśl mi nie przechodzi pieprzenie ich :(

Gość Donek Dywersant
yhyy "dlaczego tak nazywacie drugiego człowieka ? rany ..no szok ! kamieniem wy pierwsi a was nigdy nikt bo oczywiscie bez winy jesteście poczekamy zobaczymy jak wam sie w zyciu poukłada" Żeby mogła coś zaradzić na to, musi zrozumieć co uczyniła człowiekowi którego kocha. To niestety najbrutalniejszy ale i najszybszy sposób jeśli zrozumie swoje niegodziwe postępowanie, byc może uratują związek.

Gość moniii78
Do Donka ktory tak chetnie wyzywa kogos, w ogole go nie znajac: ciesze sie ze przezyles przynajmniej jakies emocje, bo Twoje zycie jest ich pozbawione :-) Pozdrawiam i uroczego weekendu. 👄

Gość może i prowo
Nie ty pierwsza i nie ostatnia, ale co to zmienia w waszym życiu? Nic :) Nie używaj słów których znaczenia nie znasz, miłość, kocham ? :) :) Kopnij w tyłek kochanka i wróć do męża.Spójrz na niego, na to ja dba o ciebie, martwi się o waszą rodzinę, jest dobrym uczciwym człowiekiem, wspomnij to jak na świat przychodziły wasze dzieci. Facet ulokował swoje serce i uczucia w kimś kto tylko z wierzchu przypomina żonę i matkę.Współczuję mu bo nad tobą nie warto się zatrzymywać nawet.

Gość do donka
a kim ty jestes popaprancu aby sadzic i rozsadzac? tak jak juz ktos powiedzial: kto jest bez winy, niechaj pierwszy rzuci kamien.....

Gość moniii78
Mocnyyy madrze piszesz, moze sie umowimy? :-) wtedy donek chyba sie zesra :-)

Mocny-jak lubisz spuszczać się w używane dziury i mieć żonę,która się lepi od spermy innego,ssie mu pałę a póxniej się z Toba całuje to Twój wybór A co do Autorki to zyczę Ci,żebyś sama kiedyś kochała mężczyznę,który bedzie Cię zdradzał

Gość Donek Dywersant
moniii78 Do Donka ktory tak chetnie wyzywa kogos, w ogole go nie znajac: ciesze sie ze przezyles przynajmniej jakies emocje, bo Twoje zycie jest ich pozbawione Pozdrawiam i uroczego weekendu. A dziękuje spędze go napewno miło z moją lubą, bo coż może byc piękniejszego nad czas spędzony z ukochaną. Po pierwsze chciałem uświadomić tylko co zrobiłaś ukochanemu. Z doświadczenia wiem, że ten sposób sprawdza się najlepiej tak samo traktuje wszystkich niezaleznie czy to mój kumpel czy przyjaciel czy jakas obca osoba. Zdrada to zdrada i kropka. Po drugie. Nie uważam, że jesteś zła albo coś w ten deseń. Tak naprawdo mało jest ludzi przegranych, są raczej błądzący. Ty właśnie błądzisz ale masz szanse rozegrac to z dobrym skutkiem dla wszystkich. Porozmawiaj z mężem, powiedz o wszystkim i błagaj o wybaczenie. Jedyny sposób innego nie widze...

Gość mocnyyyyyyy
Na razie ani żony nie mam ani kłopotów z potencja, ale skoro przewidujesz przyszłość to pewnie masz rację, muszę teraz ru.chać więcej skoro mam mało czasu hehehe Umówimy sie monii, a co!

Gość Donek Dywersant
do donka a kim ty jestes popaprancu aby sadzic i rozsadzac? tak jak juz ktos powiedzial: kto jest bez winy, niechaj pierwszy rzuci kamien..... A ty kim jesteś napinaczu. Nie rzucam w nikogo kamieniem, chce pomóc ale jak ktoś woli kłamstwo to cóż... Ja bym nie wybaczył może mąż wybaczy.

Gość moniii78
Wow Donek przemowil ludzkim glosem :-) dziekuje i zycze milego weekendu. Wy w ogole nie rozumiecie mojej sugerstii; juz nie chce abyscie cokolwiek tutaj pisali, a jak piszecie to kusi mnie aby odpisac :-) Mocnyyy - a moze Ty jestes calym lekiem i zapomne o kochanku? Jestem z wawy a Ty?

Gość mocnyyyyyyy
Moje mężatki urocze z które miałem przyjemnść posuwać dawały radę trzymać to w tajemnicy, jednej mąż sie domyśłał, że ona taka zgrabna, seksowna, a on prawie impotent, ze ona kogo ma do ru.chania, ale nic uszy po sobie, udawał greka, druga miała zazdrosnego dupka, sam ją ru.chłą tak nudno, że do wyrzygania miała seksu z nim, ale kobieciarza zgrywał, flirtował z panienkami, o to nie on, to sie zemściła i dorobiła mu rogi ze mną. Tego to tak w choooja robiła, on zazdrosny, podejrzliwy, ale nic niewywąchal. Kobitki są sprytne. Dlatego sie tak donek sronek rzuca, bo koorva wie,że jak jego baba go zdradzi to on nawet orientu nie złapie i będzie łaził trąc porożem o żyrandol. I to go wkoorvia najbardziej.

Gość Donek Dywersant
moniii78 Mocnyyy madrze piszesz, moze sie umowimy? wtedy donek chyba sie zesra Haha tak będe płakał w poduszke bo się puszczasz. Weś się ogarnij ile ty masz lat 12 czy 13? Współczuje mężu i dzieciom. Puszcza się i jeszcze z tego żartuje. Haha, normalnie pokaże to mojej dziewczynie bo takiego cyrku na kafe nie było chyba od stuleci. A teraz ide popłakac, bo jakaś obca kobita daje dupy. Haha.

Gość mocnyyyyyyy
Monii mogę dojechać, jakieś 3 godziny mam , weekendy wolne.

Gość Prowokator567
Dajta ludzie spokój, dziecko nie poszło do szkoły i zakłada tematy z nudów olejcie trola.

Gość Donek Dywersant
"Dlatego sie tak donek sronek rzuca, bo koorva wie,że jak jego baba go zdradzi to on nawet orientu nie złapie i będzie łaził trąc porożem o żyrandol. I to go wkoorvia najbardziej." Haha nie piszcie już bo zaraz się zleje ze śmiechu:D:D:D Trzeba było na wstępie pisać, że to jajcarski topic.

Gość mi mala niezalogowana
probowka - bo tutaj sami swieci sa, co nigdy nie zgrzeszyli mysla, mowa i uczynkiem:) co nie zmienia faktu, ze autorka jest nieuczciwa i tchorzliwa - bo jak sie ma ochote na innego, to sie mowi wprost i odchodzi od obecnego, a nie zdradza po cichu odwagi cywilnej brakuje, i to wszystko

Gość Kotek albo piesek*
probówka "Widzę linczu, ciąg dalszy....." Haha czytam to i czytam ale dzięki autorce poprawiłem sobie nieźle humor, dzięki. Tępota nie do ogarnięcia rozumem.

Gość BLINK
AUTORKO czemu piszesz "ze nie umiesz skonczyc romansu" ? ty poprostu NIE CHCESZ go skonczyc chciec to moc prosta zasada- chce ci sie jesc- jesz chce ci sie spac- spisz chcesz zakonczyc romans - konczysz jestes prozna i nie chcesz tego skonczyc bo ci sie dobrze zyje, takie cos ci pasuje ale srasz po gaciach ze maz sie dowie i bedzie klops - zostawi cie - dzieci beda plakac (najlepiej odrazu zapewnij im pomoc psychologa) - rodzina znajomi sie dowiedza i bedzie ciezko zyc z łatką "puszczalskiej"

Gość Casanova z Wawy
Ej a ja też się załapie na pukanie darmowe. Jestem z pod Wawy, 23 cm w wzwodzie. Wchodzisz w to Monii?

Gość mocnyyyyyyy
koorva, byłem pierwszy, spierdalaj Casanova!

Gość moniii78
Mocny a ile masz lat? Lubie starszych facetow... :-) Do mi malej: dziecko drogie, ale ja nie chce od nikogo odchodzic bo mam wygodne zycie, w ktorym nic nie zamierzam juz zmieniac no chyba ze auto :-) A to jest chwilowy romansik ktory daje mi tak niesamowita adrenaline ze chce mi sie mruczec tanczysc i spiewac. Piatek weekendu poczatek :-D Nie moge sie juz doczekac achhh....

Gość BLINK
gdyby ktos dal ci gwaraqncje ze nikt nigdy sie o tym nie dowie to ty nie skonczylabys tego w zyciu! wyrzuty sumienia, moralnosc- umiesz to zagluszyc jak widac bo tkwisz w takim ukadzie wiec bez problemu moglabys dluzej tak funkcjonowac

To niesamowite, jak ludzie nakręcają się czyimś tematem. Zdrada - ludzka rzecz, zawsze tak było a bedzie jeszcze gorzej. Pozdrawiam wszystkich....troszkę więcej dystans...miłego popołudnia i weekendu..

Gość mocnyyyyyyy
Monii, a ile choojów aktualne obsługujesz? wyrobisz sie dzidzia jeszcze z moim ?

Gość Casanova z Wawy
Ile masz ptaka wielkość? Bo ja mam nigeryjskie korzenie i chyba już w przedbiegach odpadniesz. Oprócz tego jestem kajakarzem więc z kondycja nie będzie problemów.

Gość Casanova z Wawy
A z moim? Wielgaśny falusik?