Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monii78

Kocham męża ale go zdradzam

Polecane posty

Gość Hahahaha123
Mocny a ile masz lat? Lubie starszych facetow... Do mi malej: dziecko drogie, ale ja nie chce od nikogo odchodzic bo mam wygodne zycie, w ktorym nic nie zamierzam juz zmieniac no chyba ze auto A to jest chwilowy romansik ktory daje mi tak niesamowita adrenaline ze chce mi sie mruczec tanczysc i spiewac. Piatek weekendu poczatek Nie moge sie juz doczekac achhh.... Jaka dziwka i do tego bez kręgosłupa moralnego. Zwykła szmata nie odpisywac i tyle, niech sie rucha. Dzieci biedne. Pewnie katoliczka praktykująca. Żal.

Gość mocnyyyyyyy
a ja jestem fizolem, mam taka kondycję że delikaciki kajakarze zostają w tyle robię taki maraton kobitce, że mnie błaga żebym juz skończył, bo tchu złapać nie może. JAKOŚĆ STARY, jakość sie liczy, chooja mam przecietnego, podoba się paniom, ale posuwam tak długo aż dojdzie ze 3 razy i wtedy jest maks satysfakcji u kobitki.

Gość Donek Dywersant
"Mocny a ile masz lat? Lubie starszych facetow... Do mi malej: dziecko drogie, ale ja nie chce od nikogo odchodzic bo mam wygodne zycie, w ktorym nic nie zamierzam juz zmieniac no chyba ze auto A to jest chwilowy romansik ktory daje mi tak niesamowita adrenaline ze chce mi sie mruczec tanczysc i spiewac. Piatek weekendu poczatek Nie moge sie juz doczekac achhh...." Przeczytajcie to i traktujcie ją poważnie. Jesli wam się uda pokojowy nobel. "ale ja nie chce od nikogo odchodzic bo mam wygodne zycie, w ktorym nic nie zamierzam juz zmieniac" "Piatek weekendu poczatek Nie moge sie juz doczekac achhh...." Załamuje ręce i pomodle sie dziś o rozum dla Ciebie. Po co zakładasz temat jak Ci dobrze jako szmata i utrzymanka. Założe się, że to mąż Cię utrzymuje a ty się realizujesz dając dupy komu popadnie.

Gość ja nie mogę,
co z awyuzdana z moralności babka. Tak pisać, że to nic nie znaczący romansik, który daje jej adrenalinę, że aż się jej mruczeć chce. No nie chcąc tu używać obelg i wyzwysk to zwykła nic warta kobieta z Ciebie. I sam fakt, że chcesz przemilczeć i nie pozwolisz mężowi żyć w szczerej prawdzie jest szokujący. Być może ten mąż kiedyś pokątnie dowie się o Twoim "mruczeniu" i wtedy dopiero przeżyje zawód np. po 10 latach od tej zdrady. Jak w ogóle można skazywać drugiego człowieka na życie w takim fałszu i obłudzie, zgrywać świętą żonę, a mieć zdradę za uszami.

Gość mocnyyyyyyy
Przecież ta autorka stąd już dawno pozła, a ty Donek wciąż tu siedziesz, bo podobno ciebie to nie interesi co robi obca baba, hehehe, dajesz sie wkrecić, bo ci wyobraźnia pracuje: a co, jak moja kobita robi tak samo? posrany na całego hehehe

Gość ja nie mogę,
Ja w ogóle nie umiałabym żyć w sielance rodzinnej po czymś takim, pękłabym z rozpaczy. Tu nie chodzi już o Twoje życie,ale o życie Twego męża, który ma prawo do prawdy i nie powinien żyć jakąś iluzją, myśleć, że ma kochającą żonkę, a tak naprawdę ma zdrajczynię, która jęczy w kiblu z jakimś kochasiem.

Gość Donek Dywersant
Do ja nie mogę, Poczytaj co ona wogóle pisze. Zaprzecza sama sobie i to kilkukrotnie. Zero moralne i intelektualne. Szkoda tylko dzieci...

Gość moniii78
Wbaczcie robaczki ze nie odpowiadam wszystkim, ale spiesze sie z praca, chce wyjsc wczesniej, jestem umowiona u kosmetyczki... :-) bachory u tesciowej a maz dzisiaj na szkoleniu :-) Wiecie co to oznacza? :classic_cool: Caluje Was wszystkich goraco po same jajca ;-D

Gość ja nie mogę,
Czytałam i też szokuje mnie podejście "nie mogę się doczekać wekendu", jak by nic sie nie działo, ot teraz w weekend sielanka rodzinna będzie,a w poniedziałek da tyłka kochasiowi z pracy. I w takiej sytuacji jest w stanie się cieszyć jak gdyby nigdy nic weekendem.

Gość Może piesek albo kotek*
mocnyyyyyyy "Przecież ta autorka stąd już dawno pozła, a ty Donek wciąż tu siedziesz, bo podobno ciebie to nie interesi co robi obca baba, hehehe, dajesz sie wkrecić, bo ci wyobraźnia pracuje: a co, jak moja kobita robi tak samo? posrany na całego hehehe" Posrany to ty jesteś i twój tok rozumowania pojebie, albo raczej jego brak. Ruchaj dalej. Tylko pamiętaj "Jak to mawiał swięty Łukasz ręką chooja nie oszukasz". Znajdź se kobite a nie walisz konia przy kafeteri.

Gość Donek Dywersant
Do mocnyyyyyyy Żal mi ciebie i szkoda klawiatury na dyskusje z trollem.

Gość mocnyyyyyyy
Szukam, szukam, ale tylko wśród mężatek, dają za free a mają dobre ciało i dużo umiejętności, no i na ślub nie naciskają hehehe

Gość mocnyyyyyyy
Ale nie zal wam klawiatury na dyskusje z podszywem monii ? to dobre hehehe

Gość Donek Dywersant
Do ja nie mogę, Dla mnie to dziecko i tyle (mama woła na obiad, ale w poniedziałek w szkole na informatyce się pośmieją). Bo żeby być aż tak debilną osobą to chyba w rzadne kanony tego się nie zamknie.

Gość pani GINEKOLOG
Droga moni _______________ ja ciebie nie sadze , moim zdaniem powinnas tylko wszystko zrobic ,zeby on sie o tym nie dowiedzial. Moze on tez ciebie zdradza kto wie. Nierozumie dlaczego wszyscy ciebie tu tak sadza ,moze sa zazdrosni o poped seksualny, jak ja bym miala okazje to tez zdradzilabym meza, chociaz go kocham ..........

Gość moniii78
Mocnyyy chyba Twoj podszywacz rowniez tutaj byl. Co nie zmienia faktu ze mozemy sie umowic :-)

Gość mocnyyyyyyy
podszyw monii, ja wyczuwam ściemniary na kilometr. hehehe

Gość Donek Dywersant
Chyba widać odrazu, że podszyw zobacz nick autorki a nick późniejszy. Rzojebaliśmy kobiecie tak naprawde temat i tyle. Odsyłam do 3 strony dyskusji. Chyba cos słabo kapujesz mocny jak na filozofa.

Gość moniii78
Kurcze co ja w sobie mam ze nagle wszyscy chca sie ze mna umawiac?... Zanioslam do szefa papiery do podpisu, a on "alez pani dzisiaj pieknie wyglada" :-)

Gość do autorki - jestem kobietą
i czytając twoje wypociny wstydzę się za kobiety - choc w twoim przypadku słowo kobieta , matka i żona to zdecydowanie za duże słowa , jesteś dumna z tego że rozkraczasz nogi przed pierwszym lepszym wplatając między to słowa o miłosci do męża i dzieci , masz chyba rozdwojenie jazni , cieszy mnie tylko to że za to co robisz teraz kiedyś w życiu zapłacisz - wspomnisz moje słowa , któraś mądra tam napisała że zdrada ludzka rzecz - tak może napisac jedynie osoba która tej zdrady we własnym życiu na własnej skórze nie doświadczyła więc szkoda czasu na rozmowy o zdradzie z kimś kto nie ma bladego pojęcia o czym pisze. Ktoś inny równie mądry napisał żeby nie pisac słowa nigdy - bo nigdy nie wiadomo co nas w życiu spotka - to ja się pytam - kto ma za mnie przeżyc moje życie jak nie ja sama , kto jak nie ja za mnie decyduje ? Nie raz i nie dwa miałam w życiu okazję zrobic coś bardzo namiętnego i szalonego , w moich związkach nie było najlepiej ale chyba po to człowiek ma mózg żeby z niego korzystac w takich chwilach , tak rozumują chyba ludzie bardzo słabi i zakompleksieni

Gość moniii78
do powyzszej wypowiedzi: wstydz sie ale za siebie. I tak Cie robaki zezra a pipa nie mydlo- to sie nie wymydli. Lepiej robic i zalowac niz zalowac ze sie czegos nie zrobilo. :-) Aha i nie pierwszy lepszy, moj kochanek jest wyjatkowy i zaczarowal mnie :-) bye 🖐️

Gość mocnyyyyyyy
Wiem od kiedy autorka sobie poszła, robiłem sobie jajca z podszywem dla autoreklamy, i co tera DOnek ? hehehe

Gość bloooody merry
przykazanie nr 6 - nie cudzołóż - polecam film "SIEDEM" z Bradem Pittem. To samo może Ciebie czekać. Lepiej zaprzestań. Nie rozumiem jak można utytłać się tylko dla odstawającego kawałka mięsa. Pomyśl jaką krzywdę robisz dzieciakom. Nie mogłabym z tym żyć.

Gość ubaw po pachy ,,,
Donek człowieku, czym się tak emocjonujesz? Jakaś babka założyła temat, a Ty się zachowujesz jakby to Ciebie dotyczyło. Przecież Ciebie to nie dotyczy, prawda? ;)

Gość moniii78
prawda? :-) Dobre dobre...

Gość do autorki tego topiku
z twoich wypowiedzi wynika tylko jedno ,że jesteś bardzo wyrachowaną osobą .cóż i takie ziemia nosi. baw się dobrze i korzystaj z życia.mamy je tylko jedno i drugiej szansy juz nikt nam nie da. Co tam konwenanse i morale .co ma być to będzie. najwyżej gdy twój mąż cię zdradzi przynajmniej nie zrobisz mu afery bo sama nie będziesz święta. 3maj się

Gość moniii78
Do powyzszej wypowiedzi: wiem dzieki. ja juz po kosmetyczce, wypachniona, czekam na tel od.... Milego weekendu :-)