Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kristy21

Mój chłopak śmierdzi. Pomóżcie!!!!

Polecane posty

Gość kristy21

Mój chłopak ma 25 lat, jesteśmy razem od kilku tygodni i mam ogromny problem. Otóż on śmierdzi. Walą mu stopy, ale nie tylko. Chodzi ciągle w tych samych ubraniach dopóki nie prześmiardną, wtedy ubiera czyste. Nie myje się codziennie, tylko co 2/3 dni, nie goli się codziennie, tylko 2 razy w tygodniu, ma okropny miód w uszach. Co robić? Jak z nim rozmawiać?

Gość a jak mu ciagniesz
to Cie nie brzydzi ? :o

Gość milivanilii
to jak u diabła ktoś taki mógl ci się spodobać? gustujesz w brudasach? to nie świadczy dobrze o tobie

Gość kristy21
bo jak się poznaliśmy to był czysty, pachnący i nie był tak zapuszczony. nie sypiamy ze sobą.

Gość *liliann
Pewnie na spotkania z Tobą akurat wypadały te dni, kiedy zakładał świeże ciuchy. Znam takich gości. Na szczęście kontakty urwały się.

Gość milivanilii
zrywasz znajomość natychmiast to się nigdy nie zmienia, co najwyzej zacznie się ukrywać nie daj bóg kogoś takiego poślubić przecież ludzie, którzy mają z nim kontakt na co dzień na pewno to zauważyli i pewnie dziwią się, że ktoś taki spotyka się z kobietą wstyd jak cholera

Gość a co mi tam!
o blee, to jak Ty z nim wytrzymujesz? nie lubię brudasów, jak można się nie myć codziennie, tego nigdy nie zrozumiem

Gość Lisavietta
takiego syfa nazywasz swoim chłopakiem?

To dziwne, bo facet jak ma dziewczynę, to tym bardziej się stara fajnie wyglądać etc. Ja bym takiego pogoniła :classic_cool:

Gość kristy21
przygadywałam mu że coś śmierdzi, że chyba zapomniał skarpetek zmienić, on wtedy na następne spotkania był czysty, i pachniał, ale sytuacja za jakiś czas znów się powtórzyła. On mieszka z starą babcią i wiem że ona też do najczystszych nie należy bo pralke ma jakąś starą, proszek kupuje najtańszy i na wszystkim oszczędza.

Gość kristy21
On i jego babcia noszą na zmianę te same majtki bo żal im wydać pieniądze na nowe

Gość kristy21
Tata mówi, że dom babci mojego chłopaka może być wart nawet 2mln euro. On jest jedynym spadkobiercą. Jeśli za niego wyjdę to po śmierci babci (która już teraz z powodu zaawansowanej choroby nowotworowej wygląda mizernie) dostanę w przypadku rozwodu prawie milion. Ja nie wypuszczę takiej szansy!!!!!

Gość aaa...to zmienia postać
rzeczy...w takim razie trzymaj sie go rekami i nogami,ja te znie przepuściłabym tego miliona

Gość ratca prawny
Raczej tego miliona nie dostaniesz, bo spadek nawet po ślubie należy do niego, bo nie jest to efekt waszego wspólnego wkładania w związku. A tak wogóle to jak czytam, że ludzie myją się raz dziennie to załamka mnie bierze. Co znaczy raz dziennie? Przed snem? A rano jak wstaniesz to co? Po 8h w wyrze człowiek zawsze się trochę spoci i powinien wziąć szybki prysznic lub przynajmniej się opłukać słuchawką. Inaczej po paru godzinach też będzie śmierdział.

Gość sxwq
juz bym go zostawiła..moj zawsez jak do mnie przychodzi to jest umyty ogolony wypachniony czysto ubrany nie musze mu nic tłumaczyc a tego brudasa juz nie zmienisz

Gość borys29
okazuje sie wszyscy ludzie ''smierdza'' gdyz jako zwierzeta wydzielamy naturalny zapach i nie ma sie czemu dziwic, warto jednak sie czesciej myc jezeli chce sie sypiac z kims

Gość borys29
gdyz jak sie okazuje nie wszystkim naturalny zapach czlowieka pasuje, u zwierzat jest to normalne

dobra... golenie to już sprawa indywidualna - nie brak higieny, mój mąż też goli się co 3-4 dni, ja nawet lubię jak ma zarost ale żeby się nie mył???????? FUJ nie przeżyłabym jakby mój facet był śmierdzielem moim zdaniem powinnaś wprost mu powiedzieć - słuchaj chłopie - śmierdzisz, jesteś brudny, spocony, albo będziesz o siebie dbał albo żegnaj

Gość borys29
miki maus ty tez masz swoj naturalny zapach jak kazdy czlowiek

Gość wielkie mi zeczy
to go umyj:D daj mu pare czystych świeżych majtek i ciuchów i po kłopocie🖐️

Gość Ja mojemu mężowi
mówię gdy śmierdzi, idzie się potem umyc :D

Gość wielkie mi zeczy
he he metaxa dobre to:D

Gość demaskatorrr
ewidentne prowo:P zamknąć temat

Gość Zapachzdupy
Demaskator sam się zamknij w kiblu i i zrób sobie palcówkę. Do tematu: PRAWDZIWA MIŁOŚĆ WYBACZY WSZYSTKO!!!

Gość eustachyyy
o k***a zrywaj z nim szybko pewnie wali mu tez z ryja jak huj