Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka@

Jakie mleko? Prosze o rady

Polecane posty

Gość agnieszka@

Karmiłam piersią ale moja córka ostatnio odrzuca pierś. Nie mogłam się z tym pogodzić ale w końcu zrozumiałam że nie ma sensu w płaczu ją przystawiać do piersi. To moje pierwsze dziecko. Proszę napiszcie jakie mleko mam jej podawać? Czym te mleka modyfikowane się różnią?

ogólnie to się mało różnią wiem że NAN ma więcej żelaza niż inne, a bebiko jest chyba najlepsze w smaku tyle wiem ja używałam tych obu i wszystko ok

Gość psiapsioładwa
Jak możesz wydać węcej kasy, to polecam Bebilon, po piersi dobrze jest kupić jakieś lepsze mleko niz to zwykłe nan czy Bebiko.

nan jest bardzo dobry jego "młodszą" wersją dla wcześniaków jest Alprem i po urodzeniu córki wręcz miałam nakaz na to mleko bo niby najlepsze dla dziecka a potem naturalnie przeszłam na nan przy synu też nan używałam ale jak miał 7 miesięcy przeszłam na bebiko bo stwierdziłam że i tak głónie je kaszki bobowity a to sa kaszki na bebiku więc by mu nie mieszać zmieniłam

Gość oj tam oj tam 6666666666666666
bebilon praktycznie nie różni sie od bebiko ( poza ceną) teraz to jedna firma a ja porównywałam składy

Gość ja daje humane
.

ja daje nan bo po tym mleko dopiero wszystko sie "unormowalo" a kaszki z bobovity bo sa dobre i nic jej po nich nie jest:)

Najlepiej poradzić się pediatry Zbada Ci dziecko zrobi wywiad i stwierdzi jakie mleko jest najlepsze JEśli jednak sama wybierasz to ja Ci powiem tak: my dawalismy wszystkie zanim trafilismy na najlepsze A jakie?BEBIKO - ma super smak - syn pił bez problemu

Gość agnieszka@
Bo ja kupowałam Bebiko. Nie wiem może po karmieniu piersią moja córka pije 60-50 ml co 2,5 godziny czyli często a mało albo jej nie smakuje no nie wiem :/ trochę podje i wtedy często się bawi mlekiem. Wieści się przy karmieniu..może jej nie odpowiada to mleko

Gość agnieszka@
Wierci

Gość mleka roznia sie skladem
maja rozna kalorycznosc, inne ilosci poszczegolnym mineralow i witamin, nie wolno samemu zmieniac mleka, nalezy przedtem skonsultowac sie z lekarzem.

Gość najlepiej wybierz takie które
ma w składzie probiotyki