Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magiczna1210

Biały gęsty śluz

Polecane posty

Witam dziewczyny mam mega problem mam 19 lat staram sie o dziecko z chlopakiem od pół roku jednak narazie NIC .... :( staramy sie do dnia dzisiejszego i mam nieregularne czesto miesiaczki ale staram sie obliczac dni plodne .. lecz mam teraz bardzo duzo białego śluzu jest jak serek okresu brak 7 dni czy to moze byc oznaka ciazy .. śluz jest niesmierdzący taki bezwonny nigdy takiego nie bialam jest jak serek rozrobiony ze smietanką . BARDZO PROSZE O POMOC !!

Gość raczej drożdżyca
:O do gina marsz!

Myśle ze to nie jest zadna choroba ale to sa moje przypuszczenia nic nie boli nic nie piecze podmywam sie 2 razy dziennie specjalnymi plynami

Gość KIciaaaaaaaaaaaaaaaaaa
możliwe zrob test 14 dni po stosunku i bedziesz wiedziec

Gość KIciaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja wlasnie tez mam cos podobnego i robie test w poniedzialek, to bedzie 14 dni po stosunku i bede wiedziec a i okres tez juz tydzien mi sie spoznia :)

taki śluz nie świadczy o ciąży, a jak napisała poprzedniczka o jakimś stanie zapalnym np. grzybicy.

Gość akapullllllllka
ja tez tak mialam, czekalalm na okres, ale zamiast okresu pojawil gesty bialy sluzik;) zrobilam test i wyszly dwie krechy:)

fioletowy widelec.... wiesz szybko zaczelam imprezowac jestem po zareczynach i czeka mnie ślub w czerwcu :) mieszkam z narzeczonym od poltora roku ,i do szczescia brakuje nam jedynie malutkiej fassoleczki ..:(

siiooo Jezuusiu mam nadzieje ze masz racje zrobie test jeszcze dzis a myslisz ze rano a wieczor przy tescie robi jakas roznice??

Gość słodkaaaaaaaa a
ja też tak miałam, więc jeśli starałaś się o dziecko możesz być w ciaży. To normalne!! Ale idź do lekarza i potwierdź

Gość czarownica z beverly
szczesciara.... zazdroszcze ci.... pamietaj nie ma gorszej rzeczy niz jak ci czlowiek zazdrosci... wtedy czarne moce działają.... ale tobie rzycze szczęścia.... i zdrowej fasolki.....

Gość słodkaaaaaaaa a
teraz są testy gdzie nie ma znaczenia kiedy zrobisz ja robiłam wieczorem i rano i oba wyszły pozytywnie. I te testy sąbardzo wrażliwe. Mi pokazał ciąże w 3 tygodniu

Gość słodkaaaaaaaa a
początek koło 4 - 6 tygodnia. Ja poszłam do ginekologa bo myślałam że to jakaś infekcja ale on powiedział że w ciąży to zupełnie normalny objaw.

Gość test tylko rano. I pochwal sie
!!

Gość siiooo
oczywisacie ze robi roznice musisz zrobic test rano z pierwszego porannego moczu bo wtedy jest największe stężenie hcg w moczu i test bedzie wiarygodniejszy:)

jutro odrazu po zajeciach w szkole sie pochwale a jesli jestem w ciazy i wyjda dwie piekne kresunie to nie wiem czy z tego szczescia wogole pojade do szkolyyyyy heheh :*****

Gość słodkaaaaaaaa a
ja robiłam trzy dwa wieczorem i jeden z samego rana i wszystkie wyszły tak samo. słaba druga kreska bo to była wczesna ciąża (około 3 tydzień) Druga kreska rano wcale nie była mocniejsza. Jeśli jesteś w około 3 4 tygodniu to niezależnie od pory dnia Ci wykaże

Gość lekareczkaaaa
testy pokazują ciążę od 4 tygodnia!!!!

jejjjj mam nadzieje ze macie racje słodkaaaaaaaa a a tobie pojawiła sie taka gesta wydzielina w tym, 3 tyg czy przez dluzszy czas mialas taka??

Gość truskawkowa wiosna***
mozna zrobic i wieczorem lub w dziec ale najlepiej rano bo wtedy najwiecej hormonow jest i jak jest wczesna ciaza to moze jeszcze nie wykazac wiec sie nie martw, testy rozpoznaja ciaze od 4 tyg bo wtedy wzrasta poziom hcg

Gość słodkaaaaaaaa a
lekareczkaaaa - dziwne bo test zrobiłam tydzień wcześniej jak ginekolog powiedział mi że to 4 tydzień więc moją ciąże test wykazał w 3 tygodniu. Magiczna ja miałam taką wydzielinę od około 4 - 5 tygodnia, taki właśnie serek:P a teraz (11tydzień) jest jej stosunkowo mniej ale nadal jest

Gość truskawkowa wiosna***
slodkaaa a jaki to był test???? sikany??? pamiętasz firme??????

słodkaaaaaaaa a nawet sobie nie zdajesz sprawy jak bardzo jestem szczesliwa po twojej wypowiedzi bardzo ci dziekuje :)))