Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magiczna1210

Biały gęsty śluz

Polecane posty

SweetMalenka13 witam ale wlasnie o to chodzi ze ja innych objawow nie mam i tylko ten sluz i to pierwszy raz tak wiec chcicalaam o wypowiedz dziewczyn ktore tak mialy bedac w ciazy

floreciittaa ojj dokladnie kochana ... forum jest tylko po to ze by sie radzic i wysluchac na wzajem a ona to tragedia po co ma tu konto jesli wysyla mnie do ginekologa przeciez wiadomo ze do niego pojde ale poradzic sie mozna

Nie czytałam całego wątku, ale powiem tak: śluz ciążowy różni się od wydzieliny na tle chorobowym. Tak, na początku ciąży miałam taki biały, gęsty śluz i wiem, że moja koleżanka też. Grzybicę też miałam kiedyś i stąd wiem czym się różnią te wydzieliny :) Najpewniej będzie jak zrobisz sobie test.

Khaleesi81 oo wkońcu ktoś konkretnie .. a słuchaj w grzybicy z tego co wiem to piecze boli swedzi ? a jesli ja nie mam zadnego z tych objawów moge sie cieszyc ze zostane mamusią??

Gość floreciittaa
Teraz musisz obserwować co się z Tobą dzieje. U mnie rzeczywiście pierwszym objawem był ten śluz, później doszedł ból pleców i senność. Mówiłam do męża, że czuję się pobita i to był początek ciąży (jeszcze przed niedoczekanym okresem).

Gość floreciittaa
Trzymam kciuki za pozytyw :)

Gość gość
Witam, mam pytanie do autorki:) byłaś w tedy w ciązy czy nie?

Gość gość
hej, jestmi niedobrze robiłam 2 testy wyszły zjedną kreską, a ten drugi test wykrywał ciąze juzpo 6 dniachod zapłodnienia, pojechałam do lekarza zbadałmniepowiedział ze towirus trocheustąpiło aledalej mi niedobrze, i brzuchboli mniew dole tak jak na okres i mam biały gęsty sluz, dziswyskoczyło mi kilka pryszczy , alekręci mi sie w głowie,martwiesie. chodzi mi raczej o płyn preakulacyjny.. cos takiego. miałam go na ręce, od partnera,p ozniej probowalismy to robic z dwoma gumkami, ale bolało wiec przestalismy nawet nie brzebił błony bo nie leciała krew ale hodzi mi o to ze miałam owulacje i chyba dotknełam tym płynem który miałam na rece swojej owulAcji