Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za dupne życie

moja dziewczyna powiedziala mi wczoraj ze powiniennem sie cieszyc ze uprawiamy

Polecane posty

Gość co za dupne życie

seks raz na miesiac bo inni maja gorzej i uprawiaja seks raz na rok. powiedzialem jej ze 1 raz a 0 razy w miesiacu to minimalna roznica i podziekowalem z tej uslugi. :O

Gość pedro pedro
ile macie lat, jak długo jesteście razem?

Gość co za dupne życie
26 lat jestesmy razem 5

wiesz, to nie normalne? kobieta potrzebuje seksu więcej niz raz na miesiąc; albo jej czymś zalazłeś za skórę, albo powinna pójść do seksuologa bo ma jakieś problemy, albo po prostu jest wredną babą..

Gość co za dupne życie
i zalazłem za skóre i powinna iść do seksuologa ale uwaza nie problemu nie ma i tez zwyczajnie jest wredną osobą, kiedys taka nie byla

Gość pedro pedro
jak się nie zmieni a Tobie coraz bardziej będzie to przeszkadzać to poprostu się rozstańcie...

no masz; trafiłam we wszystko? myślalam, że jedna opcja to wystarczy; a próbowałeś z nią rozmawiać o tym tak na spokojnie, żeby sprytnie z niej wyciągnąc o co JEJ tak naprawdę chodzi? to oczywiscie moze się nei udać, ale wtedy to albo o nią walczysz bo Ci zależy, albo robicie przerwę i pozwalasz jej na skok w bok, zupełnie oficjalnie i raczej w myślasz siejuż z nią zegnasz, albo po prostu jej mówisz że to koniec; ciężko z kobiety coś czasami wyciągnąc; jak ma jakąś normalną psiapisiułkę to moze z niej coś wyciągniesz;

Gość Yebus Maximus
cholera wie jak ten problem rozwiązać, jak chłopak ma możliwości i werwę to dziewczyna nie chce, bo ma ból głowy, ale po 50 siatce, kedy ona ma ochotę i chce bardzo, to on ma z kutasa flak i forsy brak.

Gość pedro pedro
w wieku 26 lat powinna się zdobyć na raz w tygodniu... widac jej to przyjemnosci nie sprawia itp. skoro raz w mies to sie zmusza a robi to choc raz w miesiacu aby Ci przyjemnosc zrobic

Gość uiluyh
skoro podziekowałeś z tej usługi tzn ze znalazłeś sobie słaba kur*wę, Poszukaj takiej co robi to bez ograniczeń.

Nie wiem o jakich innych ci ona mówiła, ale dla mnie 3-4 razy w tygodniu jest normalne, a bywa że i codziennie się kochamy. I to nie dlatego że ja chcę. Często ona chce nawet bardziej. Niech sobie poszuka takiego "innego" co mu się raz na ruski rok chce :D