Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amissy

Nie ukrywajmy- Wyglad JEST wazny

Polecane posty

Gość amissy

Mocniej kochalibyscie fajna ladna osobe, niz tak samo fajna ale przecietna. Taka jest prawda.Nie wpierajcie ze wyglad nie jest wazny bo bardzo jest, im dluzej partnerzy o siebie dbaja z wygladu tym dluzej milosc potrafi przetrwac. Nie? Dlaczego wiec wsrod najbardziej udsnych malzenstw wsrod moich znajomych sa glownie pary, ktore dbaja o siebie rowniez z wygladu.

Ależ oczywiście, że wygląda jest ważny. Ja nie wyobrażam sobie bycia z kimś, kto mi się nie podoba i mnie nie pociąga. Druga sprawa, że "nie to ładne, co ładne, tylko co się komu podoba" czy też "każda potwora znajdzie swego amatora" ;) Czyli osoby obiektywnie nieatrakcyjne mogą być superciachami dla swoich partnerów.

"im dluzej partnerzy o siebie dbaja z wygladu tym dluzej milosc potrafi przetrwac" - to akurat jest bzdura. Miłość nie bazuje na wyglądzie. Zauroczenie i zakochanie - owszem. Miłość to coś więcej, niż "patrzałki". Co do reszty... Oczywiście, ze wygląd jest ważny. Przynajmniej w początkowej fazie. To jest najlepszy wabik.

Gość jest wazny
ale nie wiem, czy bylyscie kiedys w takiej sytuacji, ze bylyscie zakochane w facecie, ktorego kojarzycie tylkoz widzenia i jest waszym idealem mezczyzny, fajnie ubrany, fajna postawa, przystojny, no generalnie wszystko na swoim miejscu, a gdy go poznalyscie cale zauroczenie minelo?ja tak mialam, i teraz opisujac te jego super cechy, az nie moglam uwierzyc, ze tak mi sie podobal, bo z charakteru tak zueplenie m nie odpowiadal, ze odkochalam sie po 1 rozmowie z nim. wiec wyglad wazny, ale saym wygladem nic sie nie zdziala;), jesli ktos szuka prawdziwej milosci.

Gość subygirl
Oczywiście, że jest ważny. Jeśli ktoś jest super inteligentny, przyjacielski i ma ciekawą osobowość, a nie pociąga nas fizycznie, to urasta to rangi przyjaciela, a nie kochanka.

Gość just nothing
No jasne że jest ważny. Tylko że ludzie różni i inne gusta mają.

Gość IMO13861
nogogłaszczka "Druga sprawa, że "nie to ładne, co ładne, tylko co się komu podoba" czy też "każda potwora znajdzie swego amatora" Czyli osoby obiektywnie nieatrakcyjne mogą być superciachami dla swoich partnerów" Kotku - spóźniłaś się 20 lat z tymi banałami. Już jakiś czas temu NAUKOWCY udowodnili, że niektóre cechy podobają się UNIWERSALNIE, a niektóre na odwrót.