Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalalalalalollrfs

seks

Polecane posty

Gość ulalalalalalollrfs

Mam pare pytan. Moj partner ma duzego czlonka ("gruby i dlugi"), tak jestem dumna z niego, ale! podczas stosunku nie czuje go w srodku.. Probujemy rozne pozycje ale nadal nic nie czuje.. Prosto mowiac - on mnie posuwa a ja leze i nic. Jednak, gdy wchodzi naprawde gleboko czuje go! Ale czuje wtedy jakby mi sie narzady rozrodcze przesuwaly.. Czuje ucisk i lekki bol. Pomocy!

spora część kobiet nie odczuwa przyjemności z seksu może to być winą po prostu psychiki ale także infekcji. Byłaś u lekarza?

Gość ulalalalalalollrfs
Tzn dopiero zaczelam wspolzyc w sumie.. Pare razy mam dopiero za soba wiec szukam odpowiedzi na forach na razie.. A czemu mam takie uczucie ucisku? Wiesz moze?

Gość ulalalalalalollrfs
A u lekarza bylam przed pierwszym razem i jest wszystko ok. :-)

Gość tima18
Też mam podobnie :( nic nie czuję podczas stosunku. Często tylko ból i pieczenie.

na początek proponuję szczerą rozmowę z partnerem. Być może (jesteś nie doświadczona) a on zachowuje się jak "zwierzak" Następnie spróbuj zmienić podejście do zbliżenia. Miast napadać na siebie i bzykać do oporu spróbujcie celebrować te chwile. Odpowiedni nastrój, długa gra wstępna i powoli współżycie. Gra wstępna jeśli jest nie odpowiednia może spowodować iż stosunek będzie nie przyjemny a nawet bolesny to kwestia podniety. Ucisk który czujesz jest rzeczą normalną, jednak podczas normalnego stosunku gdzie jesteś rozpalona nie czujesz go. Można stwierdzić że jesteś znieczulona, jeśli nie jesteś podniecona niema znieczulenia (mniej więcej)

"Też mam podobnie nic nie czuję podczas stosunku. Często tylko ból i pieczenie. " Niektóre kobiety potrzebują wspomagaczy takich jak np. olejki (kiedyś wazelina) zmniejszają one tarcie które może nie jednokrotnie spowodować szkody. Nic wstydliwego mężczyźni to lubią bynajmniej duża część :)

Gość ulalalalalalollrfs
Nie narzekam na dlugosc gry wstepnej ale moze jednak mimo wszystko jest za krotka. Wydluzymy jej czas :D Dziekuje bardzo za pomoc :)