Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara 1986

Jak często uprawiacie sex??? Pytanie do matek

Polecane posty

Gość klara 1986

pytam bo chce porównać czy ja nie za rzadko:/

Gość mamamam27
oj rzadko - zdarza sie że ze 2 razy na miesiąc

jak mamy ochotę :P zależy od wielu wielu czynników. ani ja ani mąż nie narzekamy na ową częstotliwość więc nam wystarcza. kiedyś było częściej ale teraz ciąża dośc zaawansowana to i częściej coś boli i na igraszki ochoty nie ma. ale w sumie nie zdarza się mniej niż 3 razy w tygodniu.

Gość czerwony kapelusz z kwiatkiem
w weekendy jak maz wraza z pracy:P

Gość lalka z kinder jajka
od porodu minelo prawie 6 mies a my nic. Ale ja jestem tak zmeczona ze nie mam ochoty ani poczucia obowiazku. Moj maz jakos sobie radzi chyba ... a jesli mnie zdradza ... niby za bardzo nie ma kiedy ale w sumie nie dziwiwlabym sie jakby jednak zdradzal.

Gość majonezowa pani
Nie no coedziennie jak bym miala uprawiac sex to biorac temperament mojego meza,mysle ze wtedy chodzic bym nie mogla :P A tak powaznie to nie wiem nie licze jak mamy ochote to sie koch,moze 2,3 razy w tyg.czasami czesciej,nie ma jakiejs reguly.

Gość majonezowa pani
A wiecie ze po porodzie mialam ogromna ochote na sex,nie moglam sie normalnie doczekac kiedy minie te 6 tyg.pologu no i nie wytrzymalam i jakos po 4 tyg.zbalamucilam meza :P

Gość pppppppppppppppppppppppppppppp
Raz na tydzień. Ja nie mam w ogóle ochoty. (kobieta)

Gość klara 1986
gosh1989 naprawdę codziennie??? I sex nie stał się rutyną??? Robicie to ciągle przed snem czy np różnie raz rano, raz wieczorem, w różnych miejscach??? My zawsze wieczorem jak śpimy córkę to w tedy mamy czas dla siebie ale raz nie mamy ochoty raz siły i tak wychodzi że robimy to 1-2 w tygodni.

Gość hahahah to ta
u nas z 4razy w miesiacu, czasem wiecej, ale raczej tak jak napisalam...maz od pon do pt pozno wraca z pracy i ja juz spie, nie budzi mnie, obydwoje jestesmy zmeczeni, rano corka nie spi, zostaja tylko weekendy, a ze czasem cos wypadnie, czasem nie ma sie ochoty na sile, wiec wychodzi z raz w tyg:D ...ale nam obojgu to wystarcza, takie mamy temperamenty

Gość pani GINEKOLOG
po okresie najczescije praiwe codziennie, po jajeczkowaniu 1, 2 lub 3razy w tygoniu. jak mam okres to tylko pod koniec okresu .Jak bym mogle to bym codziennie sie kochala

Gość pani GINEKOLOG
a ty klara ja czesto uprawiasz sex?

Gość wrrramp
się bzyka tyle ile ma ktoś ochotę i błagam nie uprawiajcie seksu bo uprawiać to można kartofle!!!!!!kochajcię się po prostu

Gość a ja bym mogła wcale
nie uprawiać

Gość klara 1986
zazdroszczę tym co maja wysokie libido.. ja mam za niskie:( mąż mógłby codziennie i trochę mi głupio za każdym razem odmawiać. Ostatnio był taki temacik o podniesieni libido i taka kobitka pisała żeby łykać żeń-szeń wiec ja poleciałam do apteki i kupiłam ale nie wiem czy tak szybko zadziałał czy już sama się nakręciłam że od 3 dni mogłabym non stop.

Gość klara 1986
tak 1-2 w tygodni

Gość klara 1986
i to zazwyczaj po alkoholu:)

Gość wrrramp
ale czego nie uprawiać?seksu czy kartofli bo kartofli to ja też nie pole mnie w d**e kole

to też żen-szen kupie może i mi pomoże

codziennie albo nad ranem ok 6 albo wieczorem po 20 jak dzidzia spi co w tym zlego? mloda jestem a dopiero teraz wszystko lepiej czuje-miodzio

no czytałam o tym żeń-szeniu temat i faktycznie się kilka lasek na to napaliło :D ja nie potrzebuję na szczęście ale z seksem i tak kiepskawo bo mąz na 3 zmiany pracuje i zwyczajnie nie ma kiedy bo tylko jak ma na rano dałoby radę a niestety ostatnio ma prawie same nocki ale jak jest wolne bo np urlop to codziennie lub co drugi dzień

szczęściary jak ja wam zazdroszę seksu w ciąży ehhh wtedy jest najprzyjemniejszy a mi nie było wolno bo obie ciąże zagrożone były :(

Gość klara 1986
gosh1989 nie mowie że to coś złego wręcz przeciwnie zazdroszczę ci:)

poza tym ja przez te milosne wzloty urodzilam wxzesniej o 2 tyg i mialam z glowy:)

ani seksu ani kartofli

chec sama przyjdzie ja po porodzie mowilam-uz nigdy w zyciu nie bede sie kochac bo zajde znowu a porod byl straszny a tu nie minely 4 tygodnie prawie i meza bym doslownie zgwalcila hehe-tyle ze on taki troche "wstydliwy" jak sie dobieram do niego a ze mi sie to podobA TO ROBIE TO CODZIENNIE HEHE

Gość klara 1986
ciekawi mnie jeszcze czy kochacie się w jakiś ciekawych miejscach tzw nie w łóżku. A i czy robicie sobie takie romantyczne wieczory a może całe dnie kiedy robicie nastrój, romantyczną kolacje, może bierzecie kąpiel i kochacie się do upadłego?(albo opadłego:))! może głupie pytanie ale mi się tak marzy:)

u nas to nie ma narazie mozliwosci bo za malo miejsca a w lozku najwygodniej:) Ale jak skonczymy remont domu to mam nadzieje ze bedzie sie dzialo i nie bede musiala go gonic do okola stolu:):)