Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akukuuuuuuuuuu

próbki darmowe dla noworodków

Polecane posty

Gość akukuuuuuuuuuu

Jeszcze jak nie byłam w ciąży zdarzyło mi się nie raz natknąć na strony internetowe, gdzie można było zamówić jakieś darmowe próbki m.in właśnie dla niemowląt. Teraz, kiedy oczekuję dzidziusia i z zapałem szukam takich stron to nie mogę nic znaleźć. Może Wy dziewczyny znacie jakieś fajne stronki, na których można zamówić jakieś fajne darmowe próbki np. kosmetyków, pieluszek, kaszek, kremów dla maluszków????

w szpitalach już nie dają :P bo to niby reklama a w szpitalu nie wolno na szkołach rodzenia rozdają a tak to szukaj na stronach pampersa, gerbera i innych producentów produktów dla dzieci

moja koleżanka rodziła pod koniec października i dostała dwa pudełka. Od kiedy nie dają?

no bo to zależy od szpitala ale coraz więcej szpitali nie daje :/ ja rodziłam rok temu i nic nie dostałam opócz kremu na brodawki :/ koleżanka rodziła w wakacje i tez nic a inna rodziła tez jakoś latem ale w innym mieście i dostała zależy od szpitala i od kontroli jakie mają bo w świetle prawa w państwowym szpitalu im nie wolno dawać już od kilku lat

beznadzieja. U nas póki co dają, ale wszystko może się zmienić. Na każdym kroku na ścianach szpitali czy przychodni wielkie plakaty leków, kosmetyków pod przykrywką informacji o opiece nad niemowlakiem. Z tych próbek to chociaż pożytek jest