Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cane Creek

Janusz Korwin-Mikke to geniusz

Polecane posty

Gość Cane Creek

Kto się pod tym podpisuje?

Gość kowal losu
To prawda, jedyny polityk, który chce stosować austriacką szkołę ekonomii.

Gość karloszkaa
nie zgadzam się z wieloma rzeczami, ale jeśli chodzi o ekonomię i gospodarkę, czekam aż jego ideologia zacznie funkcjonować

Gość aha ii ach
z tym geniuszem to nie przesadzajmy, ale facet ma madre podejscie do życia i polityki. Zna sie.

Gość Maximus Yebus
może nie geniusz a Don Kichot z la Manczy, walczący z wiatrakami.

"nie zgadzam się z wieloma rzeczami, ale jeśli chodzi o ekonomię i gospodarkę, czekam aż jego ideologia zacznie funkcjonować" Na szczęście nigdy...

Też zgadzam się w większości z Jego poglądami,Tylko czemu ludzie nie chcą widzieć Jego racji?

Gość maturks4
Zasady ekonomii, przez niego głoszone, akceptuję

Gość karloszkaa
90% społeczeństwa to idioci ;)

Gość karloszkaa
mikke jest oderwany od rzeczywistości, ja mam nadzieję, że w Polsce pseudokapitalizm czyli ukryty postsocjalizm upadnie w końcu .... wtedy zarejestruję firmę w dzikim, acz rozwijającym się kraju ;)

Gość karloszkaa
wszelka socjalna pomoc, bez której by się obeszło, albo inaczej : niech JA decyduję, czy chcę aby część moich pieniędzy szła np. na pomoc dla ubogich (czytaj nieudaczników, leni ) studentów, czy matek, które robią czwarte dziecko i ..... dostają socjalne mieszkanie od prezydenta ! grrr. to nazywam właśnie ukrytym socjalizmem, niby kapitalizm, ale bzdura ... i co to znaczy, że MUSZĘ płacić ZUS ?!

Gość nauczycielka tańca
ta... jego geniusz objawił się zwłaszcza wówczas kiedy zaprezentował poględ iż kobiety powinny być pozbawione praw wyborczych :O

Gość szmmuu
hitler tez byl gnieusz, tzn. nie ze porownuje, czy cos :o muszsz dzieweczko placic zus i inne podatki, bo korzystasz z uslug panstwa, w ktorym mieszkasz. jak zaczniesz sobie sama wystarczac, olej wszelkie skladki i sie zbuntuj :classic_cool:

Gość karloszkaa
decyduję, decyduję, i powoli coś rusza ;) proszę o link, gdzie powiedział, że kobiety nie powinny mieć praw wyborczych ja chociaż jestem kobietą, uważam, że niektóre kobiety nie powinny opuszczać kuchni

Gość szmmuu
a jak nie chcesz,karloszko, np. swoim groszem wspomoc matki wielodzietnej, to gorliwie glosuj na takich politykow, ktorzy skutecznie wypromuja w polsce wyborny poziom edukacji, w tym rowniez seksualnej, ogolnie dostepna i niezawstyczajaca ludzi antykoncepcje (pro bono) oarz prawo do aborcji bez zastrzezen. przynajmniej sproboj przyczynic sie do takiej sytuacji, a jak ujrzysz, ze w/w warunki juz sa, a matki wielodzietce nadal odbieraja ci czesc zarobkow, wtedy sie buntuj, dziewcze, ale dopiero wtedy ;)

Gość nauczycielka tańca
proszę o link, gdzie powiedział, że kobiety nie powinny mieć praw wyborczych nie będę ci szukać linków, wybacz tym zasłynął z 10 lat temu

"Dlatego zdecydowanie uważam, że kobiety mogą zajmować dowolne stanowisko w państwie (czy to w d***kracji, czy w monarchii) natomiast jeśli już mamy mieć d***krację, to lepiej, by i one, i inne wymienione kategorie, prawa głosu nie miały."

Kobiety nie mogą być zbyt inteligentne dba o to mechanizm Ewolucji Naturalnej. Inteligentna istota nie wytrzymałaby przebywania przez dłużej niż godzinę dziennie z paplającym dzieckiem! Dlatego właśnie (i nie tylko dlatego) mężczyźni nie lubią wiązać się z kobietami inteligentnymi: instynktownie chcą, by ich dzieci miały dobrą opiekę.

Kobieta przesiąka poglądami człowieka, z którym sypia. Ostatecznie (Natura czy Bóg nie będziemy się spierać) nie po to tak skonstruował mężczyzn, by setki tysięcy plemników się marnowały; wnikają one w ciało kobiety i przerabiają ją na obraz i podobieństwo mężczyzny, do którego ona należy.

Gość karloszkaa
glosowanie i wpływanie na przyszłość to jedno, a "dziś" to drugie. nie chcę czekać, aż zacznie być normalnie, chcę aby dziś w moim portfelu zostało 900 złotych więcej !!! ;p

Gość karloszkaa
statystycznie, ogólnie czy jak zwał tak zwał - kobiety są mniej inteligentne od facetów, ale ... nie trzeba uważnego obserwatora, by zauważyć, że kobiety mężnieją i stają się powoli, bo powoli ale skutecznie coraz bardziej inteligentne tym samym, a faceci o zgrozo kobiecieją aaaaaaaaaa