Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cane Creek

Janusz Korwin-Mikke to geniusz

Polecane posty

Wiesz , ja mam dzieci w wieku szkolnym i wiesz... nie wyobrażam sobie, aby moim dzieciom czy wnukom bez pardonu naskakać.

Migracja jest naturalna skladowa postepu. Mozna ją regulować ale zupełnie sie nie powstrzyma.

Jedzenie ichnie mnie jakoś nie porywa. Ja tam lubię kotle schabowy, roladę, czy pstrąga, ziemniaczki i kapustę z grzybami...... hahahahah

Abstrahujac od polityki jestem miłosniczka dalekiego wschodu. Fascynuje mnie kultura, kuchnia, system filozoficzny. Bardzo bym chciała kiedyś zwiedzić Chiny, Koree, Japonię, Wietnam

Ale po to mamy rząd, aby od początku wyznaczył granicę polskiej gościnności, i nie dawac sobie na głowę wchodzić imigrantom. Natomiast Polski rząd - powinien rozpieszczać SWOJEGO obywatela.

Co sie dzieje z tym forum, że h wyswietla mi jako ch i to 3krotnie!!!

Ależ kto nie pozwala na zwiedzanie ??? Mnie tez podobaja się Chiny, i Nepal a nawet kraje Arabskie, ale ja mówię tu o NIEKONTROLOWANEJ EKSPANSJI i robienie nas w bambuko, bo tak po cichu myslą Oni sobie wszyscy, że jesteśmy naiwnym narodem.

Gość Co z tego że
smieszny student socjalizm byl jednym z niewielu rozsadnych systemow Xenia Mikke proponuje likwidacje systemu socjalnego, demontaz panstwowej sluzby zdrowia, demontaz panstwowej edukacji, likwidacje kolei, takiego panstwa bys chciala? te jego fantasmagorie to utopia

Jak na razie zaden imigrant na głowę nam nie wchodzi;)

Bo świat sie zmienia i nie da sie tych zmian zatrzymać.

Dziękuje Wam, na dzisiaj za przemiłą dyskusję, zajrzę tu innym razem. Idę spać, jak pisałam miałam pracowity dzień podatkowy :-D Jestem po trzech lampkach winka i sen mnie zmorzył. Niemniej miło jestem zaskoczona, że można spokojnie sobie podyskutować o czymś innym, niż stosunki damsko-męskich /choć mam i na ten temat spora wiedzę / o modzie czy pierdółkach, a dzisiaj proszę jakie ambitne tematy. hahahahah Kolorowych snów życzę Wam.

xenia, jak na razie pochwalilas sie juz swoimi tendencjami do ksenofobii i homofobii, byc moze, sadzac po ostatnim wpisie, nawet i wiary w gusla. czyli sprawy przeciwmierne do postepu. obcokrajowcy przyjezdzaja do polski, polacy wyjezdzaja w inne kraje, tak juz jest na swiecie, czlowiek powsinoga, nie chce ciagle w jednym miejscu mieszkac, chce sprobowac czegos nowego, lepszego, sprawdzic sily .... w ludzkiej naturze lezy pociag do odkrywania nowych ladow w celu ich zaludniania .... nie martw sie, ze inne narody mysla, ze polska jest naiwna, bo przyjmuje uchodzcow z biedniejszych krjow. to nie jest kwestia naiwnosci tylko otwarcia i postepu :)

kolorowych snow, kseniu :) oby ci te sprawy podatkowe korzystnie powychodzily :)

Gość arrrrrr
up